Connect with us

Actueel

André Hazes kapot van familieruzie: ‘Ik heb hulp moeten zoeken’

Dat André Hazes een jarenlange ruzie heeft gehad met zijn moeder Rachel en zus Roxeanne is geen geheim. Waarom die ruzie is ontstaan was wel lange tijd onbekend. De jonge zanger vertelt in Linda’s Wintermaand nu dat hij heel erg heeft geleden onder die ruzie.

‘Mijn moeder kon raar doen’

Toen de vader van André en Roxeanne overleed, werd André naar eigen zeggen de man in huis. ,,Als ik terugkijk, was het echt ziekelijk. We hadden bijna een relatie”, zegt de jonge zanger daar nu over tegen Linda de Mol. De drie waren bijna altijd samen. Iets wat Rachel erg belangrijk leek te vinden, want toen André een relatie kreeg met Monique ging het mis. ,,Toen kwam Monique in mijn leven. Mijn moeder kon dan altijd zo raar doen. Het botste heel erg met Monique, die kon daar niet goed tegen.”

Volgens André is zijn moeder een erg dominante vrouw. Hij geeft als voorbeeld dat Rachel graag wilde dat er voor haar werd gezorgd, door bijvoorbeeld koffie voor haar te halen. Maar Monique zei ‘Maak zelf koffie’. ,,Ze waren natuurlijk ook bijna van dezelfde leeftijd”, benadrukt André.

Kapot gegaan

Voor André was die tijd erg moeilijk. ,,Het is de zwaarste tijd van mijn leven geweest”, zegt de zanger tegen Linda. ,,Ik heb drie jaar niet met mijn moeder gesproken en vier jaar niet met mijn zus. En het eerste jaar ben ik echt kapot gegaan. Op een gegeven moment heb ik echt hulp gezocht en ben ik erover gaan praten. Ik wist namelijk dat het niet aan ons lag.”

Lees verder

Actueel

Het gaat nu helemaal fout: Hulpverleners aangevallen, politie is woedend

Marokko heeft voor een daverende stunt gezorgd door in de achtste finale van het WK te winnen van een zwak en tandloos Spanje.

Waar je zou verwachten dat er massaal feestgevierd wordt, is het op meerdere plaatsen in Nederland uit de hand gelopen. In Den Haag en in Amsterdam moet de mobiele eenheid optreden. In Amsterdam is het zelfs zo erg, dat er hulpverleners met vuurwerk bekogeld worden.

Dat meldt de politie via Twitter.

Inmiddels is er door Amsterdam een noodbevel afgekondigd. Iedereen dient het Mercatorplein te verlaten. Wie dat niet doet, riskeert ingrijpen van de politie.

Bron: Trendnieuws

Lees verder

Actueel

Slecht nieuws: monsterverhogingen voor benzine en diesel

Vanaf vandaag gelden nieuwe sancties tegen olie uit Rusland. Experts voorspellen dat daardoor de prijs van benzine en vooral diesel keihard zal stijgen.

De EU heeft besloten dat vanwege de Russische inval in Oekraïne, er geen olie vanuit Rusland ingevoerd mag worden. Er geldt eveneens een prijsplafond van maximaal 60 dollar voor olie uit dat land. Dat zal grote gevolgen gaan hebben aan de pomp.

Importverbod

Het nieuwe importverbod gaat de prijs omhoog duwen. Paul van Selms, directeur van United Consumers, zegt er dit over: ”Dat de prijs vandaag nog niet stijgt, komt vooral doordat de importban al maanden in de lucht hing, daarom zijn er op tijd voorraden aangelegd”, zegt Paul van Selms, directeur van United Consumers.

Zoals iedereen heeft kunnen ervaren, daalde de olieprijs de afgelopen periode. Daardoor werden benzine en diesel weer wat goedkoper.

Volgens Jilles van den Beukel, energie-expert, kwam dat doordat er in Europa en in de Verenigde Staten gevreesd werd voor een recessie. Zelfs de coronalockdowns in China zijn hierop van invloed. Dat zorgt allemaal voor een lagere vraag en daarmee ook een lagere prijs.

Bron: Trendnieuws

Lees verder

Actueel

‘Asielzoeker’ steekt 2 meisjes (13 en 14) neer

In het Duitse Illerkirchberg heeft zojuist een schokkende gebeurtenis plaatsgevonden. Een man heeft daar twee meisjes van 13 en 14 jaar, die op weg waren naar school, neergestoken. De dader zou zich na zijn daad hebben verscholen in een opvang voor vluchtelingen.

De politie is het pand direct binnengestormd en heeft drie personen, waaronder de vermoedelijke dader, opgepakt. Dat bevestigen de Duitse krant Bild en de zender SWR.

Met de slachtoffers gaat het erg slecht. Beide meisjes liggen zwaargewond in het ziekenhuis. Waarom de man met een steekwapen op hen instak is nog niet bekend.

Bron: Trendnieuws

Lees verder
Advertisement

Trending