Connect with us

Actueel

Gespot?! Dit is de nieuwe vlam van Gerard Joling!

Gerard Joling houdt wel van een flirt op z’n tijd. In de Ochtendshow op 538 met Frank Dane vertelde hij eerder deze maand dat hij een nieuwe liefde in zijn leven heeft. Ging deze mysterieuze man in november al met hem op vakantie?

Zwart polsbandje

Op de filmpjes die Gerard postte op zijn TikTok-account is niet heel veel bijzonders te zien. De zanger ging, zoals wel vaker, naar Curaçao om daar te genieten van een vakantie. Op één filmpje kunnen kijkers misschien wel een glimp opvangen van de nieuwe vlam van Gerard.

In de meeste filmpjes is de man, die een kort blond kapsel heeft, niet te zien. Maar op één van de video’s heeft Gerard een kussengevecht in het vliegtuig met de man, die we nog niet eerder hebben gezien. Nog een reden om te verdenken dat het inderdaad gaat om de nieuwe vriend van Gerard, is het feit dat de zanger liegt over de aanwezigheid van die persoon. Op een filmpje is te zien dat Gerard in de zee staat en iemand zijn benen om hem heen heeft geklemd. Om de pols van diegene ziet een zwart bandje, hetzelfde bandje als de man met wie Gerard een kussengevecht heeft. Wie die man is, wilde Gerard niet zeggen.

Wie die man is, en of het inderdaad de nieuwe liefde van de zanger is, is niet bekend. Maar ze hebben het wel héél leuk met elkaar.

Lees verder

Actueel

Enorm groot drama op strand: Vrouw doorboord door strandparasol

In de Verenigde Staten heeft zich afgelopen woensdag een verschrikkelijk tafereel afgespeeld die het leven heeft gekost aan de 63-jarige Tammy Perreault. Het slachtoffer werd op een strand doorboord door een strandparasol en is overleden.

Het fatale ongeluk vond plaats op het Garden-City strand in Horry County (South-Carolina). Omstanders boden het slachtoffer direct hulp en trachtten de vrouw stabiel te houden totdat de hulpdiensten ter plaatse waren. Helaas voor iedereen mocht het niet meer baten.

Enorm drama op strand: Vrouw doorboord door strandparasol

De gemeenschap van Horry County is geschokt door de gebeurtenis. Een woordvoerder van de gemeente zegt: ”Dit is een verschrikkelijk verlies en we weten dat onze gemeenschap pijn lijdt. Onze gedachten zijn bij de familie en bij de vrienden van het slachtoffer.”

Strandparasol-slachtoffers

De US Consumer Product Safety Commission heeft bekendgemaakt dat ongevallen met parosols verre van zeldzaam zijn. Jaarlijks raken er naar schatting zo’n 3.000 mensen gewond door strandparasols.

Lees verder

Actueel

Gruwelijke moorden: Minderjarige jongen schiet moeder en haar twee kinderen dood

In New Hampshire werd een minderjarige jongen geboeid voor de moord op zijn moeder en haar twee kinderen van respectievelijk 1 en 4 jaar.

Het slachtoffer is Cassandra Sweeney, 25, en haar twee jonge kinderen, Benjamin (4 jaar oud) en Mason (1 jaar oud). Procureur-generaal John Formella zei dat de resultaten van het autopsierapport aantoonden dat alle drie de gezinsleden tegelijkertijd werden neergeschoten.

Het is niet bekend of de aanvaller zijn slachtoffers kende en wat het motief was voor deze gruwelijke moorden.

Het is ook onduidelijk of de minderjarige jongen als volwassene zal worden berecht. De vader van twee kinderen, alleen achtergelaten, plaatste een emotioneel bericht op Facebook. Hij wilde “iedereen bedanken voor hun hulp en steun” en zei verder dat de dingen nooit meer “normaal” zullen zijn. Sean’s vader zei dat hij niet meer heeft geslapen sinds de moorden van 3 augustus.

Lees verder

Actueel

Mannen opgepakt voor aanranding kinderen in zwembad De Stok

Twee mannen van 60 en 55 jaar zijn dinsdag opgepakt op verdenking van aanranding van twee minderjarigen in zwembad De Stok in Roosendaal.

Dat bevestigt de lokale politie. De feiten vonden dinsdag plaats omstreeks 18:30 uur. De verdachte van 55 heeft geen vaste verblijf- of woonplaats.

De mannen zitten in voorhechtenis, terwijl de politie de zaak onderzoekt.

Lees verder
Advertisement

Trending