Connect with us

Actueel

Hans Klok haalt uit: ‘Bridget Maasland niet eens aanwezig bij uitvaart’

Hans Klok vindt het heel raar dat hij Bridget Maasland niet heeft gezien bij de uitvaart van Nathalie Hoop. Hij had het netjes gevonden als ze was gegaan. Dat vertelt de illusionist in de Weekend.

Nathalie Hoop, die jarenlang de assistente was van Hans Klok, overleed vorige maand op 43-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. Ze was getrouwd met Pepijn Padberg, de ex van Bridget Maasland. Pepijn en Bridget hebben samen zoontje Mees en Nathalie was zijn stiefmoeder. Toch hadden Bridget en Nathalie een enorm slechte relatie met elkaar.

Geen medeleven

De relatie was zó slecht dat Bridget tijdens het lange ziekbed van Nathalie geen enkel medeleven met haar toonde, onthulde Hans in maart. “Bridget heeft nooit enig medeleven met Nathalie getoond en dat vind ik niet kunnen. Nee, ze heeft nooit gevraagd hoe het met haar gaat. Het blijft toch een ding voor haar dat zij nu samen zijn.”

Toen Nathalie begin november overleed, vroeg men zich af of Bridget daar bij stil zou gaan staan. De presentatrice lag onder vuur toen ze na het overlijdensbericht reclame maakte voor haar tv-show Hotter Than My Daughter. “De stiefmoeder van je zoon is net overleden… En jij plaatst dit?! Niet netjes”, klonk het.

Vanwege de felle kritiek ging Bridget alsnog overstag en besloot ze een post te wijden aan Nathalie: “Veel te vroeg gestorven mama van Keet Bowie, bonusmama van Mees. Wij zullen net zo goed voor Keet zorgen als dat jij voor Mees hebt gedaan. 💕 R.i.p lieve Nathalie”, schreef ze.

Bridget niet op uitvaart

Het is echter bij die woorden gebleven: Hans heeft Bridget niet gezien op de uitvaart van Nathalie, onthult hij nu in de Weekend. “Er waren 100 mensen aanwezig, ik denk dat zij daar niet tussen zat. Dat is aan de ene kant heel raar, anderzijds denk ik dat het misschien ook niet gewenst of gepast was geweest.”

Waarom niet gepast? “Dat heeft te maken met de situatie dat Nathalie en Bridget door dejaren heen nooit goed contact hebben gehad. Ik had het persoonlijk wel netjes gevonden als ze er was geweest, Nathalie was tenslotte toch de stiefmoeder van Bridget’s zoon Mees.”

Heeft hij wel goed gekeken? “Misschien was ze er wel, maar heb ik haar niet gezien. Bas Smit, de ex-vriend van Nathalie, en zijn vrouw Nicolette van Dam waren er wel.”

Lees verder

Actueel

Duiven in Amsterdam gered met hoedjes op hun kop geplakt

duiven

Vrijdag redde de Stichting Stadsduiven Hulp Nederland twee duiven met hoedjes op hun kopjes geplakt. Dat lijkt misschien grappig voor sommige mensen, maar dit is gewoon dierenmishandeling. “Zouden ze het ook grappig vinden als iemand hoeden op het hoofd van een kitten of puppy lijmde?”

Medewerkers kwamen ter plaatse nadat ze op Instagram een video van een duif met een roze hoedje hadden opgemerkt. Algauw werd de duif gevonden. De stichting schrijft op Facebook: “Lijmslierten liepen over haar hoofd en misten ternauwernood haar oog, wat blindheid zou hebben betekend, en de langzame, wrede dood. Als de hoed wiebelde op haar hoofd, werden haar oogleden opzij getrokken. Sommige lijm was dicht bij haar vleugel terechtgekomen.”

Een andere duif had ook lijmresten op haar kop. “De hoed lijkt te zijn gevallen, en heeft veren mee getrokken.”

Bij de stichting zijn ze niet te spreken over het incident. “Zouden ze het ook grappig vinden als iemand hoeden op het hoofd van een kitten of puppy lijmde? Waarschijnlijk minder. Als je een dier ziet dat is mishandeld of misbruikt, help hen dan. Dierenmishandeling is nooit grappig.”

Lees verder

Actueel

Nederlander (20) zwaargewond na dronken duik in leeg zwembad in Griekenland

zwembad

Hulpdiensten in Chersonissos moesten een 20-jarige Nederland uit een leeg bassin halen nadat hij in dronken toestand in een leeg zwembad was gedoken. De jongeman was zwaargewond in zijn gezicht en handen.

De man was in het populaire uitgaansoord in Griekenland op vakantie. Hij was gaan stappen en dronken teruggekeerd naar het hotel. Daar besloot hij een duik te nemen, niet beseffend dat er geen water in het zwembad zat. De jongeman maakte een smak op de bodem en raakte daarbij ernstig gewond.

De hulpdiensten moesten een manier vinden om hem op een veilige manier uit het zwembad te halen. Het incident is veelbesproken op het eiland Kreta. Het is niet meteen duidelijk hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden. Een werknemer van de Tiger Bar getuigt: “Het is gebeurd in zijn hotel, niet op een publieke plek. Daardoor heeft niemand buiten zijn vrienden het kunnen zien. Maar vreselijk is het wel.”

Een barman van de Ierse bar Shenanigans in de omgeving vertelt: “Ik heb het gelezen, ja. Ik heb ook gehoord dat hij inmiddels redelijk oké is, maar weet niet of dat klopt. Er wordt hier wel over gesproken, maar je weet niet wat waar is. Laten we hopen dat het niet te ernstig is.”

Lees verder

Actueel

Hittegolf op komst: tropische temperaturen, veel zon en geen regen

Het wordt een zondag vol zon met temperaturen tussen de 21 en 26 graden. Alleen in het noorden kan het bewolkt zijn. Maandag krijgen we een mix van zon, wolken en in het noorden een bui. Met temperaturen tussen de 22 tot 26 graden. „De dagen daarna schijnt de zon volop en wordt het op veel plaatsen tropisch warm met 30 graden en meer”, aldus Weeronline.

De kans is groot dat de temperaturen de komende week verder zullen stijgen. In het zuiden en zuidoosten van het land krijgen we waarschijnlijk zelfs een hittegolf. Op donderdag en zaterdag verwacht de weerdienst zelfs tropische temperaturen van rond de 30 graden. „Daarmee lijkt ook een officiële landelijke hittegolf in de maak.”

Strandweer
Op dinsdag krijgen we in heel Nederland te maken met tropische temperaturen, zelfs op de stranden. Het is de hele week erg warm voor de tijd van het jaar. Op zondag valt het relatief mee met de warmte. Op de meeste dagen is er veel zon. Ook de droogte houdt aan en dat is vooral voor de natuur geen goed nieuws.

Bij de start van de nieuwe week koelt het ’s nachts nog af naar temperaturen tussen de 12 en 16 graden. De tweede helft van de week worden de nachten echt zwoel, vooral in de steden waar de temperatuur minder snel zakt.

Afkoelen
Naarmate de week vordert neemt ook de luchtvochtigheid toe. Het is dus zaak om ’s avonds en ’s nachts alle ramen en deuren open te zetten om je huis af te koelen. Toch verwachten meteorologen geen drukkende warmte vanwege de matig waaiende oostenwind.
„Mocht de weersverwachting uitkomen dan is mogelijk op zaterdag sprake van een officiële landelijke hittegolf. De laatste landelijke hittegolf was in 2020 en duurde van 5 tot en met 17 augustus”, aldus de weerdienst.

Lees verder
Advertisement

Trending