Connect with us

Actueel

Yolanthe riskeert ‘strafblad en fikse boete’.

De website Bekendeburen beweert dat Yolanthe een flinke boete én een strafblad riskeert. Dat zou komen omdat ze, wellicht door de privéperikelen in haar leven, minder tijd heeft voor haar twee bedrijven.

Zo zou ze de jaarrekeningen van haar bedrijven ‘YCVK Beheer B.V.’ en ‘YC Europe B.V.’ niet tijdig neergelegd hebben. Voor het eerste bedrijf deponeerde ze de laatste jaarcijfers van 2017 en voor het laatste bedrijf zijn alleen de cijfers van 2016 bekend. Daardoor riskeert ze een forse boete. De jaarcijfers moeten immers binnen de 11 maanden na afsluiting van het jaar gedeponeerd worden. Het niet tijdig neerleggen van de jaarrekening is een economisch delict, en zelfs een strafbaar feit.

Geldboetes

De geldboetes kunnen oplopen tot 19.500 euro. In sommige gevallen kan het niet tijdig neerleggen van de jaarrekening beschouwd worden als een vorm van onbehoorlijk bestuur. Vooral wanneer er een faillissement plaatsvindt, kan dit zware gevolgen hebben. Indien de rechter vaststelt dat het faillissement te wijten was aan onbehoorlijk bestuur kan de bestuurder persoonlijk aansprakelijk gesteld worden voor het faillissement, waardoor hij of zij riskeert op te draaien voor de schulden van de vennootschap.

Er pakken zich dus donkere wolken samen boven de bedrijven van Yolanthe. De reden waarom de cijfers nog niet neergelegd werden, is onbekend. Des te opmerkelijker is dat de bedrijven geregistreerd staan op het adres van haar moeder en niet op het adres van Yolanthe.

Lees verder

Actueel

Enorm groot drama op strand: Vrouw doorboord door strandparasol

In de Verenigde Staten heeft zich afgelopen woensdag een verschrikkelijk tafereel afgespeeld die het leven heeft gekost aan de 63-jarige Tammy Perreault. Het slachtoffer werd op een strand doorboord door een strandparasol en is overleden.

Het fatale ongeluk vond plaats op het Garden-City strand in Horry County (South-Carolina). Omstanders boden het slachtoffer direct hulp en trachtten de vrouw stabiel te houden totdat de hulpdiensten ter plaatse waren. Helaas voor iedereen mocht het niet meer baten.

Enorm drama op strand: Vrouw doorboord door strandparasol

De gemeenschap van Horry County is geschokt door de gebeurtenis. Een woordvoerder van de gemeente zegt: ”Dit is een verschrikkelijk verlies en we weten dat onze gemeenschap pijn lijdt. Onze gedachten zijn bij de familie en bij de vrienden van het slachtoffer.”

Strandparasol-slachtoffers

De US Consumer Product Safety Commission heeft bekendgemaakt dat ongevallen met parosols verre van zeldzaam zijn. Jaarlijks raken er naar schatting zo’n 3.000 mensen gewond door strandparasols.

Lees verder

Actueel

Gruwelijke moorden: Minderjarige jongen schiet moeder en haar twee kinderen dood

In New Hampshire werd een minderjarige jongen geboeid voor de moord op zijn moeder en haar twee kinderen van respectievelijk 1 en 4 jaar.

Het slachtoffer is Cassandra Sweeney, 25, en haar twee jonge kinderen, Benjamin (4 jaar oud) en Mason (1 jaar oud). Procureur-generaal John Formella zei dat de resultaten van het autopsierapport aantoonden dat alle drie de gezinsleden tegelijkertijd werden neergeschoten.

Het is niet bekend of de aanvaller zijn slachtoffers kende en wat het motief was voor deze gruwelijke moorden.

Het is ook onduidelijk of de minderjarige jongen als volwassene zal worden berecht. De vader van twee kinderen, alleen achtergelaten, plaatste een emotioneel bericht op Facebook. Hij wilde “iedereen bedanken voor hun hulp en steun” en zei verder dat de dingen nooit meer “normaal” zullen zijn. Sean’s vader zei dat hij niet meer heeft geslapen sinds de moorden van 3 augustus.

Lees verder

Actueel

Mannen opgepakt voor aanranding kinderen in zwembad De Stok

Twee mannen van 60 en 55 jaar zijn dinsdag opgepakt op verdenking van aanranding van twee minderjarigen in zwembad De Stok in Roosendaal.

Dat bevestigt de lokale politie. De feiten vonden dinsdag plaats omstreeks 18:30 uur. De verdachte van 55 heeft geen vaste verblijf- of woonplaats.

De mannen zitten in voorhechtenis, terwijl de politie de zaak onderzoekt.

Lees verder
Advertisement

Trending