Connect with us

Actueel

Drama: Het lijkt nu echt over te zijn tussen André Hazes en Monique Westenberg

Bevestigt deze Instagrampost dat de relatie van André Hazes en Monique Westenberg over is?

Drama in paradise voor André Hazes en Monique Westenberg. Al een tijdje gaan er geruchten dat het niet goed gaat tussen de twee. André zou zijn vreemdgegaan, waardoor er (opnieuw) een einde is gekomen aan deze relatie. Tot nu toe is daar niets van bevestigd, maar een Instagrampost van Monique wijst er toch op dat het niet goed gaat…

Samen op vakantie

Op dit moment zijn André en Monique samen op vakantie in Spanje. Er is echter niet één foto van hen samen te zien, terwijl de twee wel continu op social media actief zijn. Dat is opvallend, maar hoeft natuurlijk nog niets te betekenen. Althans, dat dachten we tot Monique deze foto plaatste:

In de reacties is te lezen dat fans zich inderdaad zorgen maken. Een greep uit de reacties:

“Iedereen heeft een mening als je bekend bent en dat valt niet mee! wat belangrijk is jullie jongen en de liefde die jullie beide altijd aan hem zullen blijven geven! 🙌♥️😘 Monique je bent mooi mens en een goede moeder. Er is maar 1 hele grote verliezer en die gene weet zelf wel wat hij zal moeten missen! Hij is nog heel erg jong en moet nog veel leren! Werk is belangrijk maar je gezin komt voor alles! Anders had je er niet aan moeten beginnen! Dus use your brains en kies voor jouw gezin.”

“Na de roddels van afgelopen week, klinkt dit niet best. Ik gun je de wereld en nog zoveel meer. You stood by your man! Hopelijk heeft hij hetzelfde gedaan.. ❤️”

Wij hopen dat André en Monique er samen uit komen. Hopelijk blijft het allemaal bij een roddel en genieten de twee (dat kan namelijk ook zonder foto’s) heerlijk van hun vakantie.

Bron: cosmopolitan Beeld: Instagram

Lees verder

Actueel

Gruwelijke moorden: Minderjarige jongen schiet moeder en haar twee kinderen dood

In New Hampshire werd een minderjarige jongen geboeid voor de moord op zijn moeder en haar twee kinderen van respectievelijk 1 en 4 jaar.

Het slachtoffer is Cassandra Sweeney, 25, en haar twee jonge kinderen, Benjamin (4 jaar oud) en Mason (1 jaar oud). Procureur-generaal John Formella zei dat de resultaten van het autopsierapport aantoonden dat alle drie de gezinsleden tegelijkertijd werden neergeschoten.

Het is niet bekend of de aanvaller zijn slachtoffers kende en wat het motief was voor deze gruwelijke moorden.

Het is ook onduidelijk of de minderjarige jongen als volwassene zal worden berecht. De vader van twee kinderen, alleen achtergelaten, plaatste een emotioneel bericht op Facebook. Hij wilde “iedereen bedanken voor hun hulp en steun” en zei verder dat de dingen nooit meer “normaal” zullen zijn. Sean’s vader zei dat hij niet meer heeft geslapen sinds de moorden van 3 augustus.

Lees verder

Actueel

Mannen opgepakt voor aanranding kinderen in zwembad De Stok

Twee mannen van 60 en 55 jaar zijn dinsdag opgepakt op verdenking van aanranding van twee minderjarigen in zwembad De Stok in Roosendaal.

Dat bevestigt de lokale politie. De feiten vonden dinsdag plaats omstreeks 18:30 uur. De verdachte van 55 heeft geen vaste verblijf- of woonplaats.

De mannen zitten in voorhechtenis, terwijl de politie de zaak onderzoekt.

Lees verder

Actueel

Duiven in Amsterdam gered met hoedjes op hun kop geplakt

duiven

Vrijdag redde de Stichting Stadsduiven Hulp Nederland twee duiven met hoedjes op hun kopjes geplakt. Dat lijkt misschien grappig voor sommige mensen, maar dit is gewoon dierenmishandeling. “Zouden ze het ook grappig vinden als iemand hoeden op het hoofd van een kitten of puppy lijmde?”

Medewerkers kwamen ter plaatse nadat ze op Instagram een video van een duif met een roze hoedje hadden opgemerkt. Algauw werd de duif gevonden. De stichting schrijft op Facebook: “Lijmslierten liepen over haar hoofd en misten ternauwernood haar oog, wat blindheid zou hebben betekend, en de langzame, wrede dood. Als de hoed wiebelde op haar hoofd, werden haar oogleden opzij getrokken. Sommige lijm was dicht bij haar vleugel terechtgekomen.”

Een andere duif had ook lijmresten op haar kop. “De hoed lijkt te zijn gevallen, en heeft veren mee getrokken.”

Bij de stichting zijn ze niet te spreken over het incident. “Zouden ze het ook grappig vinden als iemand hoeden op het hoofd van een kitten of puppy lijmde? Waarschijnlijk minder. Als je een dier ziet dat is mishandeld of misbruikt, help hen dan. Dierenmishandeling is nooit grappig.”

Lees verder
Advertisement

Trending