Connect with us

Actueel

Drama: Het lijkt nu echt over te zijn tussen André Hazes en Monique Westenberg

Bevestigt deze Instagrampost dat de relatie van André Hazes en Monique Westenberg over is?

Drama in paradise voor André Hazes en Monique Westenberg. Al een tijdje gaan er geruchten dat het niet goed gaat tussen de twee. André zou zijn vreemdgegaan, waardoor er (opnieuw) een einde is gekomen aan deze relatie. Tot nu toe is daar niets van bevestigd, maar een Instagrampost van Monique wijst er toch op dat het niet goed gaat…

Samen op vakantie

Op dit moment zijn André en Monique samen op vakantie in Spanje. Er is echter niet één foto van hen samen te zien, terwijl de twee wel continu op social media actief zijn. Dat is opvallend, maar hoeft natuurlijk nog niets te betekenen. Althans, dat dachten we tot Monique deze foto plaatste:

In de reacties is te lezen dat fans zich inderdaad zorgen maken. Een greep uit de reacties:

“Iedereen heeft een mening als je bekend bent en dat valt niet mee! wat belangrijk is jullie jongen en de liefde die jullie beide altijd aan hem zullen blijven geven! 🙌♥️😘 Monique je bent mooi mens en een goede moeder. Er is maar 1 hele grote verliezer en die gene weet zelf wel wat hij zal moeten missen! Hij is nog heel erg jong en moet nog veel leren! Werk is belangrijk maar je gezin komt voor alles! Anders had je er niet aan moeten beginnen! Dus use your brains en kies voor jouw gezin.”

“Na de roddels van afgelopen week, klinkt dit niet best. Ik gun je de wereld en nog zoveel meer. You stood by your man! Hopelijk heeft hij hetzelfde gedaan.. ❤️”

Wij hopen dat André en Monique er samen uit komen. Hopelijk blijft het allemaal bij een roddel en genieten de twee (dat kan namelijk ook zonder foto’s) heerlijk van hun vakantie.

Bron: cosmopolitan Beeld: Instagram

Lees verder

Actueel

Extreme kou in aantocht: ”Standje overleven”

Goed nieuws voor winterliefhebbers: morgen wordt het waterkoud in Nederland. In Zuid-Limburg gaat het zelfs sneeuwen!

Meteo Limburg voorspelt een witte deken van 1 tot 3 centimeter sneeuw, gecombineerd met gladheid. In de rest van ons land blijft het droog, of valt een beetje motregen. De temperatuur zal de 2 graden niet overschrijden.

Extreme kou

Weeronline sluit zich aan bij Meteo Limburg en voorspelt ook sneeuw in Zuid-Limburg. In het zuidoosten wordt het zo’n twee graden, terwijl het zes graden wordt aan de noordwestkust. De boosdoener is de noordoosten- tot noordenwind. Het zal waterkoud aanvoelen.

Gelukkig is het maar een dagje echt koud. Dinsdag schijnt de zon alweer en stijgen de temperaturen in het zuidoosten tot 4-5 graden. Aan de westkust wordt het 7 graden.

Kouder dan gemiddeld

Na dinsdag wordt het kouder dan normaal gesproken het geval is in deze tijd van het jaar. Gedurende de dag wordt het 2 tot 4 graden, terwijl het in het binnenland licht gaat vriezen.

Het is wisselvallig weer met wolkenvelden, enkele buien en soms wat zon. De buien zijn winters met behalve regen af en toe ook hagel of wat natte sneeuw.

Gemiddeld is het deze tijd van het jaar 6 tot 8 graden.

Bron: Trendnieuws

Lees verder

Actueel

Gruwelijk: Ambulancebroeders worden aangevallen en raken zwaargewond

In het Belgische Stuivenberg zijn twee ambulancebroeders vanmiddag gewond geraakt nadat zij door een man met psychische problemen werden aangevallen. De situatie ontspoorde zo erg dat de politie moest helpen.

Agressief

Woordvoerder Wouter Bruyns zegt: ”De man weigerde om mee te gaan met de broeders en werd agressief. Volgens de ambulancemedewerkers viel hij hen aan toen zij hem wilden helpen. De politie heeft de man uiteindelijk in de boeien geslagen. Daarop werd hij weer rustig.”

Een andere ambulance heeft de man vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. De man zal worden vervolgd voor het verwonden van de broeders.

Ziekenhuis

Maar de broeders zelf moesten ook naar het ziekenhuis om zich te laten behandelen aan hun verwondingen. Ze zijn erg ontdaan en zijn de komende dagen niet in staat om te werken, zo meldt Het Laatste Nieuws.

Bron: Trendnieuws

Lees verder

Actueel

Heftig: Rousnie en haar zoontje sterven van de kou, maar verwarming mag niet aan

Het zijn zware tijden voor Rousnie Khemai uit Den Haag. De vrouw en haar zoontje hebben het ijskoud in hun woning, maar de verwarming gaat niet aan. De temperatuur komt zodoende niet meer boven de 14,5 graad uit.

Er zijn twee redenen waarom de verwarming niet aan wordt gezet. Ten eerste woont Rousnie in een slecht geïsoleerd huis, wat betekent dat de warmte heel snel wegtrekt. Ten tweede is er natuurlijk het financiële aspect, dat ervoor zorgt dat de vrouw de verwarming niet aanzet.

”Ik durf de verwarming niet aan te doen . En als ik dat doe, krijg ik er hartkloppingen van. Ik voel mezelf soms erg zielig en dan vriest het ‘s-nachts nog niet eens.”

Tranen in mijn ogen

Rousnie heeft twee sokken over elkaar aan en slaapt onder twee dekbedden. Haar zoon heeft het ook koud. Voor hem is een elektrisch kacheltje aangeschaft.

Die mag hij af en toe kort aanzetten, want Rousnie krijgt er stress van. ”Ik moet steeds tegen hem zeggen dat de kachel 10 minuten aan mag en niet langer.”

Rousnie is dit jaar van 80 euro aan energiekosten naar 223 euro per maand gegaan. Daardoor komt ze nauwelijks rond en kan ze haar kind geen gevarieerd eten meer bieden. ”Als mijn zoon dan zegt dat we alweer rijst eten, krijg ik tranen in m’n ogen.

Oplossing

De oplossing zou betere isolatie zijn. ”Dan is de warmte niet binnen een uur weg, maar blijft die tenminste binnen. Ik vind het verschrikkelijk dan ik mijn kind straks naar mijn moeder moet brengen als het nog kouder wordt. Maar het moet wel, want anders is het kindermishandeling.”

Bron: Trendnieuws

Lees verder
Advertisement

Trending