Connect with us

Actueel

Corona update: De politie had haar handen vol hieraan!

Politie pakt man met 1,5 miljoen euro openstaande boetes.

De politie heeft gisteravond opnieuw op verschillende locaties illegale huisfeestjes beëindigd. Onder ander in Rotterdam was er een groot illegaal feest in een bedrijfspand.

Er waren ruimt honderd feestganger aanwezig in het bedrijfspand in Rotterdam, zo meldt de politie. Vanwege de coronamaatregelen is het niet toegestaan dat mensen samenkomen om te feesten.

Het is niet duidelijk of er ook aanhoudingen zijn verricht. Wel heeft de politie de feesten beëindigd.

Maar niet alleen in Rotterdam was het raak, ook in Gouda was een illegaal feest in een leeg bedrijfspand gaande. Hier waren ongeveer 20 mensen aanwezig. Agenten troffen de feestvierders aan in een ruimte met muziek, feestverlichting en een bar.

overval

Ouderen

Het feest werd kennelijk ook door ouderen gewaardeerd. ,,Zelfs oma kwam nog even langs toen we ter plaatse waren”, aldus agenten op Twitter.

Jongeren

Maar ook de jongeren kunnen het niet laten. Verschillende jongeren kwamen vannacht samen onder een viaduct onder de A28. Zij stoken vuurwerk af en stookten een vuurtje. Ook in de bossen van het Limburgse Koningsbosch was het raak. Daar hielden jongeren een rave party.