Connect with us

Actueel

Glennis Grace in tranen: ‘Nooit van mijn leven verwacht’

Zangeres Glennis Grace (42) is diep geraakt door de liefdevolle reacties op het nieuws over haar breuk met vriend Lévy Simon.

In een dankwoord aan haar fans op YouTube houdt ze het niet droog. ,,Ik had serieus nooit van mijn hele leven verwacht dat mensen zo kunnen meeleven met iemand.’’

Ze noemt de reacties in haar allereerste vlog ‘hartverwarmend’. ,,Ik ga echt door een k*tperiode, maar dit soort berichten helpt mij er fucking goed doorheen’’, zegt een emotionele Glennis. ,,Al huil ik nu wel; dat is wel iets wat mij heel blij maakt vanbinnen in ieder geval.’’

Onder de video over haar breuk regende het de afgelopen week hartjesemoji’s en sterktewensen. De zangeres, die ruim 68.000 volgers heeft op Instagram, had niet verwacht dat haar statementvideo daar zoveel zou losmaken.

,,Ik dacht: het wordt misschien 5000 keer gekeken, maar het is inmiddels bijna al 60.000 keer bekeken. Dan denk ik… wauw’’, aldus Glenda, zoals ze eigenlijk heet.

Ze benadrukt dat niet de cijfers haar ontroeren, maar de reacties. ,,Van mensen die het niet hadden verwacht, die ons als een powerkoppel zagen. Heel heel liefde. Ik denk dat liefde sowieso alles overwint, in welke donkere periode je ook zit.’’

Kinderwens

Grace en vriend Lévy (26), tevens haar gitarist, hadden drie jaar een relatie. Ze gingen twee maanden geleden al uit elkaar, maar Glennis wilde het nieuws vorige week pas bekendmake.

Glennis zei vorig jaar nog dat ze binnen twee jaar hoopte een kindje te krijgen met de zestien jaar jongere Lévi; een leeftijdsverschil waarvan ze overigens niets zei te merken.

,,Ik wil aan iedereen laten weten dat wat ik voor hem voelde heel erg oprecht was’’, zei Glennis vorige week.

,,En dat is nog steeds heel oprecht, want ik houd nog steeds heel erg van hem. Maar op dit moment geldt het gezegde: houden van is ook loslaten.’’

Lees verder

Actueel

Extreme kou in aantocht: ”Standje overleven”

Goed nieuws voor winterliefhebbers: morgen wordt het waterkoud in Nederland. In Zuid-Limburg gaat het zelfs sneeuwen!

Meteo Limburg voorspelt een witte deken van 1 tot 3 centimeter sneeuw, gecombineerd met gladheid. In de rest van ons land blijft het droog, of valt een beetje motregen. De temperatuur zal de 2 graden niet overschrijden.

Extreme kou

Weeronline sluit zich aan bij Meteo Limburg en voorspelt ook sneeuw in Zuid-Limburg. In het zuidoosten wordt het zo’n twee graden, terwijl het zes graden wordt aan de noordwestkust. De boosdoener is de noordoosten- tot noordenwind. Het zal waterkoud aanvoelen.

Gelukkig is het maar een dagje echt koud. Dinsdag schijnt de zon alweer en stijgen de temperaturen in het zuidoosten tot 4-5 graden. Aan de westkust wordt het 7 graden.

Kouder dan gemiddeld

Na dinsdag wordt het kouder dan normaal gesproken het geval is in deze tijd van het jaar. Gedurende de dag wordt het 2 tot 4 graden, terwijl het in het binnenland licht gaat vriezen.

Het is wisselvallig weer met wolkenvelden, enkele buien en soms wat zon. De buien zijn winters met behalve regen af en toe ook hagel of wat natte sneeuw.

Gemiddeld is het deze tijd van het jaar 6 tot 8 graden.

Bron: Trendnieuws

Lees verder

Actueel

Gruwelijk: Ambulancebroeders worden aangevallen en raken zwaargewond

In het Belgische Stuivenberg zijn twee ambulancebroeders vanmiddag gewond geraakt nadat zij door een man met psychische problemen werden aangevallen. De situatie ontspoorde zo erg dat de politie moest helpen.

Agressief

Woordvoerder Wouter Bruyns zegt: ”De man weigerde om mee te gaan met de broeders en werd agressief. Volgens de ambulancemedewerkers viel hij hen aan toen zij hem wilden helpen. De politie heeft de man uiteindelijk in de boeien geslagen. Daarop werd hij weer rustig.”

Een andere ambulance heeft de man vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. De man zal worden vervolgd voor het verwonden van de broeders.

Ziekenhuis

Maar de broeders zelf moesten ook naar het ziekenhuis om zich te laten behandelen aan hun verwondingen. Ze zijn erg ontdaan en zijn de komende dagen niet in staat om te werken, zo meldt Het Laatste Nieuws.

Bron: Trendnieuws

Lees verder

Actueel

Heftig: Rousnie en haar zoontje sterven van de kou, maar verwarming mag niet aan

Het zijn zware tijden voor Rousnie Khemai uit Den Haag. De vrouw en haar zoontje hebben het ijskoud in hun woning, maar de verwarming gaat niet aan. De temperatuur komt zodoende niet meer boven de 14,5 graad uit.

Er zijn twee redenen waarom de verwarming niet aan wordt gezet. Ten eerste woont Rousnie in een slecht geïsoleerd huis, wat betekent dat de warmte heel snel wegtrekt. Ten tweede is er natuurlijk het financiële aspect, dat ervoor zorgt dat de vrouw de verwarming niet aanzet.

”Ik durf de verwarming niet aan te doen . En als ik dat doe, krijg ik er hartkloppingen van. Ik voel mezelf soms erg zielig en dan vriest het ‘s-nachts nog niet eens.”

Tranen in mijn ogen

Rousnie heeft twee sokken over elkaar aan en slaapt onder twee dekbedden. Haar zoon heeft het ook koud. Voor hem is een elektrisch kacheltje aangeschaft.

Die mag hij af en toe kort aanzetten, want Rousnie krijgt er stress van. ”Ik moet steeds tegen hem zeggen dat de kachel 10 minuten aan mag en niet langer.”

Rousnie is dit jaar van 80 euro aan energiekosten naar 223 euro per maand gegaan. Daardoor komt ze nauwelijks rond en kan ze haar kind geen gevarieerd eten meer bieden. ”Als mijn zoon dan zegt dat we alweer rijst eten, krijg ik tranen in m’n ogen.

Oplossing

De oplossing zou betere isolatie zijn. ”Dan is de warmte niet binnen een uur weg, maar blijft die tenminste binnen. Ik vind het verschrikkelijk dan ik mijn kind straks naar mijn moeder moet brengen als het nog kouder wordt. Maar het moet wel, want anders is het kindermishandeling.”

Bron: Trendnieuws

Lees verder
Advertisement

Trending