Connect with us

Actueel

Zien: Lil Kleine en Jaimie Vaes zijn alwéér uit elkaar, dit ziet er niet best uit!

Afgelopen weken konden we nog “genieten” van de jaloersmakende filmpjes en foto’s die Lil Kleine en Jaimie Vaes deelde vanuit Dubai op vakantie. Maar dat Instagram alleen maar schijn-geluk laat zien blijkt wel uit het volgende nieuws. De twee hebben elkaar namelijk verwijdert van social media en daarbij ook alle foto’s van elkaar.

Juist, op de pagina van de rapper is zijn vriendin niet meer te vinden. Op de pagina van zijn vriendin is de rapper niet meer te vinden. Afgelopen week deelde Jorik nog onderstaande foto met het bijschrift: “Modern Family”, ook deze is inmiddels onvindbaar.

Lil Kleine en Jamie Vaes opnieuw uit elkaar!?

Shownieuws laat weten dat Jaimie later op de avond nog wél een foto plaatste van het koppel. Ook deze is inmiddels weer weggehaald door de dame. Eerder dit jaar kwam eenzelfde soort situatie voor tussen de twee. Uiteindelijk hadden ze toen wél de strijdbijl begraven. Hoe dat dit keer gaat, we zullen het zien. Maar dat je bij iedere ruzie elkaar foto’s weggooit op Instagram is inderdaad wel iets voor een “Modern Family”!

Lees verder

Actueel

Enorm groot drama op strand: Vrouw doorboord door strandparasol

In de Verenigde Staten heeft zich afgelopen woensdag een verschrikkelijk tafereel afgespeeld die het leven heeft gekost aan de 63-jarige Tammy Perreault. Het slachtoffer werd op een strand doorboord door een strandparasol en is overleden.

Het fatale ongeluk vond plaats op het Garden-City strand in Horry County (South-Carolina). Omstanders boden het slachtoffer direct hulp en trachtten de vrouw stabiel te houden totdat de hulpdiensten ter plaatse waren. Helaas voor iedereen mocht het niet meer baten.

Enorm drama op strand: Vrouw doorboord door strandparasol

De gemeenschap van Horry County is geschokt door de gebeurtenis. Een woordvoerder van de gemeente zegt: ”Dit is een verschrikkelijk verlies en we weten dat onze gemeenschap pijn lijdt. Onze gedachten zijn bij de familie en bij de vrienden van het slachtoffer.”

Strandparasol-slachtoffers

De US Consumer Product Safety Commission heeft bekendgemaakt dat ongevallen met parosols verre van zeldzaam zijn. Jaarlijks raken er naar schatting zo’n 3.000 mensen gewond door strandparasols.

Lees verder

Actueel

Gruwelijke moorden: Minderjarige jongen schiet moeder en haar twee kinderen dood

In New Hampshire werd een minderjarige jongen geboeid voor de moord op zijn moeder en haar twee kinderen van respectievelijk 1 en 4 jaar.

Het slachtoffer is Cassandra Sweeney, 25, en haar twee jonge kinderen, Benjamin (4 jaar oud) en Mason (1 jaar oud). Procureur-generaal John Formella zei dat de resultaten van het autopsierapport aantoonden dat alle drie de gezinsleden tegelijkertijd werden neergeschoten.

Het is niet bekend of de aanvaller zijn slachtoffers kende en wat het motief was voor deze gruwelijke moorden.

Het is ook onduidelijk of de minderjarige jongen als volwassene zal worden berecht. De vader van twee kinderen, alleen achtergelaten, plaatste een emotioneel bericht op Facebook. Hij wilde “iedereen bedanken voor hun hulp en steun” en zei verder dat de dingen nooit meer “normaal” zullen zijn. Sean’s vader zei dat hij niet meer heeft geslapen sinds de moorden van 3 augustus.

Lees verder

Actueel

Mannen opgepakt voor aanranding kinderen in zwembad De Stok

Twee mannen van 60 en 55 jaar zijn dinsdag opgepakt op verdenking van aanranding van twee minderjarigen in zwembad De Stok in Roosendaal.

Dat bevestigt de lokale politie. De feiten vonden dinsdag plaats omstreeks 18:30 uur. De verdachte van 55 heeft geen vaste verblijf- of woonplaats.

De mannen zitten in voorhechtenis, terwijl de politie de zaak onderzoekt.

Lees verder
Advertisement

Trending