Connect with us

Actueel

Zien: ‘Minister Hugo de Jonge houdt zich niet aan de coronamaatregelen?!’

hugo-de-jonge

In het populaire youtube programma ‘Open Kaart’ gepresenteerd door Robbert Rodenburg, praat minister Hugo de Jonge openhartig over zijn privé leven. Zo vertelt hij onder andere dat hij zich enorm schuldig voelt dat hij zijn familie niet kan zien…

Minister Hugo de Jonge is getrouwd met zijn vrouw Mireille en samen hebben zij een zoon en een dochter, Ismael en Sarah. Voor de politicus is dit ‘zijn alles’. “Van alles in de wereld is er maar één ding dat telt: je gezin”, vertelt hij.

Coronavirus

Maar sinds de uitbraak van het coronavirus ziet hij zijn gezin helemaal niet vaak meer. “Mijn doel is om één keer in de week met mijn gezin te eten en dat kan ik vaak al niet nakomen”, biecht hij dan ook op.

Zware periode

De minister begrijpt dat het voor iedereen een zware periode is. Zijn vrouw is zijn steun en toeverlaat, helemaal in dit rare jaar. . “Ik heb daar best een schuldgevoel over, ik zou er graag meer voor ze zijn”, doet de minister een boekje open. “Aan de andere kant: ze weten ook dat als er iets aan de hand is, ik alles uit handen laat vallen. Zij gaan echt voor, de kinderen. En als het nodig is ben ik er natuurlijk.”