Connect with us

Actueel

ZIEN: Lieke van Lexmond in het oog van de storm nadat ze déze vakantiefoto deelde.

De 35-jarige Lieke van Lexmond ging onlangs op vakantie met haar echtgenoot Bas en haar kinderen Vik en Zef. Ze koos voor een tropische bestemming met wuivende palmbomen en witte stranden. Zoals Bekende Nederlanders dat wel vaker doen, deelde ze op Instagram enkele vakantiekiekjes, maar één bepaalde foto oogstte heel wat kritiek.

Op een foto is namelijk te zien hoe ze haar acht maanden oude baby Zef achterstevoren in een draagzak op haar buik draagt. Dat lokte bij een aantal van haar volgers heftige kritiek uit.

Sommige critici menen dat het slecht voor de heupjes van de baby is om hem op deze manier te dragen. Lieke schreef bij de foto: “Zo trots op mijn lieve aapjes.” Een volger reageerde echter meteen: “Deze houding is slecht, dus arm sneu kindje.”

Andere volgers vinden het dan weer ronduit “gevaarlijk” om een baby zo te dragen. “Hij zit in de verkeerde houding. Koop een goede draagzak, dan is er niks aan de hand”, meent een vrouw. Toch zijn er ook mensen die het voor haar opnemen: “Ik verwacht eigenlijk dat Lieke heel goed weet wat ze doet en dat ze nooit iets zal doen wat schadelijk is voor haar kindjes.”

Voor Lieke, die vroeger al eens kritiek kreeg toen ze met een draagzak door Amsterdam fietste, is de maat helemaal vol. “Net als dat ik kritiek kreeg omdat ik het ‘in mijn hoofd haalde’ te gaan fietsen met Vik in de draagdoek. Dat is veiliger dan met zo’n Maxi-Cosi wankelend op je bagagedrager. Hou toch op met dat commentaar. Bemoei je met je eigen leven. Ik ben een lieve moeder”, vertelde ze.

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit met je vrienden!

Lees verder

Actueel

Gruwelijke moorden: Minderjarige jongen schiet moeder en haar twee kinderen dood

In New Hampshire werd een minderjarige jongen geboeid voor de moord op zijn moeder en haar twee kinderen van respectievelijk 1 en 4 jaar.

Het slachtoffer is Cassandra Sweeney, 25, en haar twee jonge kinderen, Benjamin (4 jaar oud) en Mason (1 jaar oud). Procureur-generaal John Formella zei dat de resultaten van het autopsierapport aantoonden dat alle drie de gezinsleden tegelijkertijd werden neergeschoten.

Het is niet bekend of de aanvaller zijn slachtoffers kende en wat het motief was voor deze gruwelijke moorden.

Het is ook onduidelijk of de minderjarige jongen als volwassene zal worden berecht. De vader van twee kinderen, alleen achtergelaten, plaatste een emotioneel bericht op Facebook. Hij wilde “iedereen bedanken voor hun hulp en steun” en zei verder dat de dingen nooit meer “normaal” zullen zijn. Sean’s vader zei dat hij niet meer heeft geslapen sinds de moorden van 3 augustus.

Lees verder

Actueel

Mannen opgepakt voor aanranding kinderen in zwembad De Stok

Twee mannen van 60 en 55 jaar zijn dinsdag opgepakt op verdenking van aanranding van twee minderjarigen in zwembad De Stok in Roosendaal.

Dat bevestigt de lokale politie. De feiten vonden dinsdag plaats omstreeks 18:30 uur. De verdachte van 55 heeft geen vaste verblijf- of woonplaats.

De mannen zitten in voorhechtenis, terwijl de politie de zaak onderzoekt.

Lees verder

Actueel

Duiven in Amsterdam gered met hoedjes op hun kop geplakt

duiven

Vrijdag redde de Stichting Stadsduiven Hulp Nederland twee duiven met hoedjes op hun kopjes geplakt. Dat lijkt misschien grappig voor sommige mensen, maar dit is gewoon dierenmishandeling. “Zouden ze het ook grappig vinden als iemand hoeden op het hoofd van een kitten of puppy lijmde?”

Medewerkers kwamen ter plaatse nadat ze op Instagram een video van een duif met een roze hoedje hadden opgemerkt. Algauw werd de duif gevonden. De stichting schrijft op Facebook: “Lijmslierten liepen over haar hoofd en misten ternauwernood haar oog, wat blindheid zou hebben betekend, en de langzame, wrede dood. Als de hoed wiebelde op haar hoofd, werden haar oogleden opzij getrokken. Sommige lijm was dicht bij haar vleugel terechtgekomen.”

Een andere duif had ook lijmresten op haar kop. “De hoed lijkt te zijn gevallen, en heeft veren mee getrokken.”

Bij de stichting zijn ze niet te spreken over het incident. “Zouden ze het ook grappig vinden als iemand hoeden op het hoofd van een kitten of puppy lijmde? Waarschijnlijk minder. Als je een dier ziet dat is mishandeld of misbruikt, help hen dan. Dierenmishandeling is nooit grappig.”

Lees verder
Advertisement

Trending