Connect with us

Actueel

Rachel Hazes doet boekje open over haar nieuwe relatie: ‘We wonen praktisch al samen’

Rachel Hazes is tot over haar oren verliefd. Goed nieuws voor de 49-jarige Rachel Hazes. De brunette maakte onlangs bekend in weekblad Story dat er een nieuwe liefde in haar leven is opgedoken.

Het koppel is inmiddels al 1,5 maand samen en hebben het ontzettend gezellig met elkaar. “We wonen praktisch al samen”, biecht Rachel op.

Nieuwe liefde in haar leven

Aan Story vertelt Rachel Hazes over haar liefde: Mike. De 49-jarige vertelt dat zij deze verliefdheid niet had zien aankomen.

Rachel heeft een heftig jaar achter de rug en rekende onlangs af met een flinke depressie. “Ik had niet verwacht dat ik ooit nog zó verliefd zou worden op een man. Ik was overtuigd dat ik tot mijn dood alleen zou blijven”, legt de brunette uit.

Het koppel woont al bijna samen

Rachel kan er niet over uit hoe romantisch haar nieuwe liefde is. “Mike is de allerliefste en meest attente man die er is. Hij is zó romantisch. Echt niets is te gek voor hem als het om ons gaat.”

Volgens Rachel komen de twee continu bij elkaar over de vloer en woont het koppel praktisch al samen. “Hij is er elke avond en gaat ‘s ochtends weer vroeg de deur uit.”

Lees verder

Actueel

Enorm groot drama op strand: Vrouw doorboord door strandparasol

In de Verenigde Staten heeft zich afgelopen woensdag een verschrikkelijk tafereel afgespeeld die het leven heeft gekost aan de 63-jarige Tammy Perreault. Het slachtoffer werd op een strand doorboord door een strandparasol en is overleden.

Het fatale ongeluk vond plaats op het Garden-City strand in Horry County (South-Carolina). Omstanders boden het slachtoffer direct hulp en trachtten de vrouw stabiel te houden totdat de hulpdiensten ter plaatse waren. Helaas voor iedereen mocht het niet meer baten.

Enorm drama op strand: Vrouw doorboord door strandparasol

De gemeenschap van Horry County is geschokt door de gebeurtenis. Een woordvoerder van de gemeente zegt: ”Dit is een verschrikkelijk verlies en we weten dat onze gemeenschap pijn lijdt. Onze gedachten zijn bij de familie en bij de vrienden van het slachtoffer.”

Strandparasol-slachtoffers

De US Consumer Product Safety Commission heeft bekendgemaakt dat ongevallen met parosols verre van zeldzaam zijn. Jaarlijks raken er naar schatting zo’n 3.000 mensen gewond door strandparasols.

Lees verder

Actueel

Gruwelijke moorden: Minderjarige jongen schiet moeder en haar twee kinderen dood

In New Hampshire werd een minderjarige jongen geboeid voor de moord op zijn moeder en haar twee kinderen van respectievelijk 1 en 4 jaar.

Het slachtoffer is Cassandra Sweeney, 25, en haar twee jonge kinderen, Benjamin (4 jaar oud) en Mason (1 jaar oud). Procureur-generaal John Formella zei dat de resultaten van het autopsierapport aantoonden dat alle drie de gezinsleden tegelijkertijd werden neergeschoten.

Het is niet bekend of de aanvaller zijn slachtoffers kende en wat het motief was voor deze gruwelijke moorden.

Het is ook onduidelijk of de minderjarige jongen als volwassene zal worden berecht. De vader van twee kinderen, alleen achtergelaten, plaatste een emotioneel bericht op Facebook. Hij wilde “iedereen bedanken voor hun hulp en steun” en zei verder dat de dingen nooit meer “normaal” zullen zijn. Sean’s vader zei dat hij niet meer heeft geslapen sinds de moorden van 3 augustus.

Lees verder

Actueel

Mannen opgepakt voor aanranding kinderen in zwembad De Stok

Twee mannen van 60 en 55 jaar zijn dinsdag opgepakt op verdenking van aanranding van twee minderjarigen in zwembad De Stok in Roosendaal.

Dat bevestigt de lokale politie. De feiten vonden dinsdag plaats omstreeks 18:30 uur. De verdachte van 55 heeft geen vaste verblijf- of woonplaats.

De mannen zitten in voorhechtenis, terwijl de politie de zaak onderzoekt.

Lees verder
Advertisement

Trending