Connect with us

Actueel

‘Monique Westenberg staat grote verandering te wachten’

Monique Westenberg blijkt interesse te hebben in het bovennatuurlijke en het spirituele. De ex-vriendin van André Hazes heeft een avondje tijd voor zichzelf genomen en ging op bezoek bij een ‘reader’. Voor Monique werden kaarten neergelegd die iets zeggen over wat haar te wachten staat.

Kaarten met betekenis

De kaarten zijn Lenormandkaarten. Daarmee kan, net zoals met tarotkaarten, worden voorspeld wat er in grote lijnen in de toekomst gaat gebeuren.

Monique heeft een heftige en onstuimige periode achter de rug en hoopt misschien dat ze door de reading iets meer duidelijkheid gaat krijgen over wat haar te wachten staat.

De kaarten die op de foto die ze postte op haar Instagramstories duidelijk te zien zijn, zijn De Ooievaar, De Sleutel, Het Boek en De Ruiker.

Voor Monique ligt de kaart De Ooievaar. Deze ligt op de positie waarin deze wat zegt over het heden.

De Ooievaar betekent verandering, eventueel een zwangerschap maar ook nieuw leven of een nieuw begin.

Precies wat er nu lijkt te gebeuren met haar en André, want hun liefde lijkt opnieuw te zijn opgebloeid. Onder die kaart ligt Het Boek. Ook deze kaart geeft informatie over het heden.

Volgens Het Boek zijn er geheimen en mysteries in het heden, maar ook een groeiend inzicht en levenservaring. Wie weet heeft Monique wel geleerd wat er fout is gegaan in haar relatie met André.

De kaarten aan de linker- en rechterkant van Het Boek gaan over karma dat je verdiend hebt in het verleden en heden en tot uiting komt in de toekomst.

De sleutel staat voor het vinden van een oplossing voor een bestaand probleem en De Ruiker laat zien dat Monique veel geluk zal ervaren in de toekomst.

Als we de kaarten moeten geloven komt het dus helemaal goed met Monique en wie weet zelfs met de liefde voor André.

Lees verder

Actueel

Extreme kou in aantocht: ”Standje overleven”

Goed nieuws voor winterliefhebbers: morgen wordt het waterkoud in Nederland. In Zuid-Limburg gaat het zelfs sneeuwen!

Meteo Limburg voorspelt een witte deken van 1 tot 3 centimeter sneeuw, gecombineerd met gladheid. In de rest van ons land blijft het droog, of valt een beetje motregen. De temperatuur zal de 2 graden niet overschrijden.

Extreme kou

Weeronline sluit zich aan bij Meteo Limburg en voorspelt ook sneeuw in Zuid-Limburg. In het zuidoosten wordt het zo’n twee graden, terwijl het zes graden wordt aan de noordwestkust. De boosdoener is de noordoosten- tot noordenwind. Het zal waterkoud aanvoelen.

Gelukkig is het maar een dagje echt koud. Dinsdag schijnt de zon alweer en stijgen de temperaturen in het zuidoosten tot 4-5 graden. Aan de westkust wordt het 7 graden.

Kouder dan gemiddeld

Na dinsdag wordt het kouder dan normaal gesproken het geval is in deze tijd van het jaar. Gedurende de dag wordt het 2 tot 4 graden, terwijl het in het binnenland licht gaat vriezen.

Het is wisselvallig weer met wolkenvelden, enkele buien en soms wat zon. De buien zijn winters met behalve regen af en toe ook hagel of wat natte sneeuw.

Gemiddeld is het deze tijd van het jaar 6 tot 8 graden.

Bron: Trendnieuws

Lees verder

Actueel

Gruwelijk: Ambulancebroeders worden aangevallen en raken zwaargewond

In het Belgische Stuivenberg zijn twee ambulancebroeders vanmiddag gewond geraakt nadat zij door een man met psychische problemen werden aangevallen. De situatie ontspoorde zo erg dat de politie moest helpen.

Agressief

Woordvoerder Wouter Bruyns zegt: ”De man weigerde om mee te gaan met de broeders en werd agressief. Volgens de ambulancemedewerkers viel hij hen aan toen zij hem wilden helpen. De politie heeft de man uiteindelijk in de boeien geslagen. Daarop werd hij weer rustig.”

Een andere ambulance heeft de man vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. De man zal worden vervolgd voor het verwonden van de broeders.

Ziekenhuis

Maar de broeders zelf moesten ook naar het ziekenhuis om zich te laten behandelen aan hun verwondingen. Ze zijn erg ontdaan en zijn de komende dagen niet in staat om te werken, zo meldt Het Laatste Nieuws.

Bron: Trendnieuws

Lees verder

Actueel

Heftig: Rousnie en haar zoontje sterven van de kou, maar verwarming mag niet aan

Het zijn zware tijden voor Rousnie Khemai uit Den Haag. De vrouw en haar zoontje hebben het ijskoud in hun woning, maar de verwarming gaat niet aan. De temperatuur komt zodoende niet meer boven de 14,5 graad uit.

Er zijn twee redenen waarom de verwarming niet aan wordt gezet. Ten eerste woont Rousnie in een slecht geïsoleerd huis, wat betekent dat de warmte heel snel wegtrekt. Ten tweede is er natuurlijk het financiële aspect, dat ervoor zorgt dat de vrouw de verwarming niet aanzet.

”Ik durf de verwarming niet aan te doen . En als ik dat doe, krijg ik er hartkloppingen van. Ik voel mezelf soms erg zielig en dan vriest het ‘s-nachts nog niet eens.”

Tranen in mijn ogen

Rousnie heeft twee sokken over elkaar aan en slaapt onder twee dekbedden. Haar zoon heeft het ook koud. Voor hem is een elektrisch kacheltje aangeschaft.

Die mag hij af en toe kort aanzetten, want Rousnie krijgt er stress van. ”Ik moet steeds tegen hem zeggen dat de kachel 10 minuten aan mag en niet langer.”

Rousnie is dit jaar van 80 euro aan energiekosten naar 223 euro per maand gegaan. Daardoor komt ze nauwelijks rond en kan ze haar kind geen gevarieerd eten meer bieden. ”Als mijn zoon dan zegt dat we alweer rijst eten, krijg ik tranen in m’n ogen.

Oplossing

De oplossing zou betere isolatie zijn. ”Dan is de warmte niet binnen een uur weg, maar blijft die tenminste binnen. Ik vind het verschrikkelijk dan ik mijn kind straks naar mijn moeder moet brengen als het nog kouder wordt. Maar het moet wel, want anders is het kindermishandeling.”

Bron: Trendnieuws

Lees verder
Advertisement

Trending