Connect with us

Actueel

‘Monique Westenberg staat grote verandering te wachten’

Monique Westenberg blijkt interesse te hebben in het bovennatuurlijke en het spirituele. De ex-vriendin van André Hazes heeft een avondje tijd voor zichzelf genomen en ging op bezoek bij een ‘reader’. Voor Monique werden kaarten neergelegd die iets zeggen over wat haar te wachten staat.

Kaarten met betekenis

De kaarten zijn Lenormandkaarten. Daarmee kan, net zoals met tarotkaarten, worden voorspeld wat er in grote lijnen in de toekomst gaat gebeuren.

Monique heeft een heftige en onstuimige periode achter de rug en hoopt misschien dat ze door de reading iets meer duidelijkheid gaat krijgen over wat haar te wachten staat.

De kaarten die op de foto die ze postte op haar Instagramstories duidelijk te zien zijn, zijn De Ooievaar, De Sleutel, Het Boek en De Ruiker.

Voor Monique ligt de kaart De Ooievaar. Deze ligt op de positie waarin deze wat zegt over het heden.

De Ooievaar betekent verandering, eventueel een zwangerschap maar ook nieuw leven of een nieuw begin.

Precies wat er nu lijkt te gebeuren met haar en André, want hun liefde lijkt opnieuw te zijn opgebloeid. Onder die kaart ligt Het Boek. Ook deze kaart geeft informatie over het heden.

Volgens Het Boek zijn er geheimen en mysteries in het heden, maar ook een groeiend inzicht en levenservaring. Wie weet heeft Monique wel geleerd wat er fout is gegaan in haar relatie met André.

De kaarten aan de linker- en rechterkant van Het Boek gaan over karma dat je verdiend hebt in het verleden en heden en tot uiting komt in de toekomst.

De sleutel staat voor het vinden van een oplossing voor een bestaand probleem en De Ruiker laat zien dat Monique veel geluk zal ervaren in de toekomst.

Als we de kaarten moeten geloven komt het dus helemaal goed met Monique en wie weet zelfs met de liefde voor André.

Lees verder

Actueel

Heftige video: Asielzoekers woest over maaltijdaanbod, politie moet wapenstok trekken

De politie stond deze week voor een enorme uitdaging. Bij de asielopvang in Star Logde Hotel Utrecht is letterlijk de pleuris uitgebroken, omdat asielzoekers die daar verblijven woedend zijn over maaltijden in het luxe oord. Zij eisen dat de catering wordt aangepast. Het COA wil de rust bewaren en heeft besloten om in te gaan op de eisen van de nieuwe Nederlanders.

Het hotel aan de Biltsestraat dient tot volgend jaar als opvangplek voor zo’n 350 asielzoekers. Een grote groep mensen zit al sinds vorig jaar december in het hotel.

Klachten over maaltijden

Maar wie denkt dat de asielzoekers blij zijn met de opvang, zit er helemaal naast. Al geruime tijd wordt er geklaagd over de maaltijden die geserveerd worden. Bewoners vinden deze nogal karig uitvallen en bovendien wordt er geen rekening gehouden met wat zij willen eten. Bovendien eisen ze leefgeld, zodat ze zelf eten kunnen kopen. Hiervoor hebben ze zelfs een heuse petitie opgezet.

Totale escalatie

De aanhoudende frustratie onder asielzoekers over het ‘slechte’ eten is deze week volledig geëscaleerd. De situatie was zelfs zo nijpend, dat de politie moest worden ingeschakeld, zo weet het Algemeen Dagblad. Zo’n 10 agenten zagen zich genoodzaakt hun wapenstok te trekken.

Zij besloten een linie te vormen om zodoende een grote groep asielzoekers op afstand te houden. Uiteindelijk werd een man aangehouden, maar die liep niet veel later alweer vrij rond.

COA: Catering moet anders

Het bibberende COA is ”niet blij” met de politie-inzet. In plaats van asielzoekers te wijzen op hun belachelijke gedrag, is de organisatie druk bezig om aan de eisen van de nieuwe Nederlanders te kunnen voldoen. Zodoende lopen er gesprekken met mensen, om te kijken of en hoe snel de catering kan worden aangepast.

Lees verder

Actueel

Het Kabinet voert vandaag crisisoverleg: Nederland staat op instorten

Minister-president Mark Rutte, de vicepremiers Sigrid Kaag, Wopke Hoekstra en Carola Schouten en de fractievoorzitters van de vier coalitiepartijen komen donderdagavond bijeen in het Catshuis. Het gaat in dit land helemaal de verkeerde kant op.

Het achttal voert vandaag crisisoverleg over de grote problemen waar Nederland mee te maken heeft. Hierbij gaat het om de koopkracht, de stikstofaanpak en de eeuwige asielcrisis.

Kabinet voert vandaag crisisoverleg: Nederland staat op instorten

De stikstofaanpak is binnen het kabinet al lange tijd een problematisch onderwerp. D66 wil de plannen er graag zo snel mogelijk doorheen drukken, maar de VVD en de twee christelijke partijen willen dit liever niet. Zij rekenen veel boeren en ondernemers tot hun achterban en zijn bang zetels te verliezen.

Asielcrisis

En dan de asielcrisis, die het kabinet zelf heeft gecreëerd, door duizenden asielzoekers binnen te laten waar helemaal geen plek voor is. Deze week had het kabinet een tragische primeur: het toepassen van de dwangmaatregel bij gemeentes. VVD is hier niet blij mee.

Lees verder

Actueel

Buren willen hotel in Albergen kopen om komst asielzoekers te vermijden

Buurtbewoners van het hotel ’t Elshuys in Albergen willen het pand zelf kopen om het uit handen te houden van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA). De vraag is nog maar of dat realistisch is. Woordvoerder Hennie de Haan meldt tijdens een protestactie: “Dat is iets wat we juridisch gaan onderzoeken.” Het protest kwam er nadat het kabinet de locatie gedwongen aanduidde als opvangcentrum.

Gisteravond verzamelden zich voor het hotel tientallen actievoerders die zich verzetten tegen de komst van een acz in Albergen.

De woordvoerder laat weten: “We zijn totaal overdonderd door het plan van de overheid om hier 150 tot 300 asielzoekers te huisvesten in 27 hotelkamers. Dat aantal staat in geen verhouding tot de 3500 mensen die hier in Albergen wonen.”

Lees verder
Advertisement

Trending