Connect with us

Actueel

Bridget Maasland doet boekje open: ‘Er zijn hele rare dingen gebeurd’

Bridget Maasland heeft een paar ‘verschrikkelijke maanden’ achter de rug. Volgens de RTL-presentatrice (45) waren de bedreigingen op social media en de leugens die werden verspreid de reden van de relatiebreuk tussen haar en zanger André Hazes (26).

De geruchten dat er iets is voorgevallen op het Antilliaanse eiland Curaçao, zijn volgens ‘haar weten’ niet waar.

,,Je komt er pas achter als je die roze bril afzet. Als je de balans opmaakt na vier maanden intensief contact. Dan ga je inzien dat dit voor niemand vol te houden is.

Ik vind het echt heel heftig als mensen zo met je omgaan’’, reageerde Bridget in de ochtendshow van haar vriend Radio 538-dj Frank Dane.

‘Brazes’ verklaarde maandag dat ‘de druk op hun relatie’ de reden was uit elkaar te gaan. Daar blijft Bridget bij.

,,Zo veel negativiteit. Er zijn rare dingen gebeurd. Daar wil ik niet over uitweiden. Maar, zeker na de afgelopen dagen, als iemand minder sterk in zijn schoenen zou staan als ik, dan zouden er echt heftige dingen kunnen gebeuren.

Dat mensen het echt niet aan zouden kunnen’’, vertelde ze emotioneel. De inbreuk op haar privacy overrompelde haar compleet. ,,Dan heb ik het over bedreigingen via de post, via Instagram. Je kunt het zo gek niet bedenken.’’

Pijn

Volgens Bridget is er verder absoluut niets raars voorgevallen tussen haar en haar ex. Ze doelt daarmee op de geruchten dat André weer gevoelens zou hebben voor zijn ex Monique Westenberg, die hij onlangs ontmoette toen hij een optreden had op Curaçao, en met wie hij zoontje André heeft.

Bridget boekte ook een ticket. ,,Het is niet zo dat ik later naar Curaçao ben gegaan. We hadden al de afspraak om te gaan.

Monique had daar ook een huwelijk, ofzo. Het viel allemaal samen. Naar mijn weten is daar niets gebeurd.’’

De Boulevard-reporter heeft er weinig vertrouwen in dat het nog goedkomt. Daarvoor verschillen haar levensstijl en die van Dré ‘te veel’.

Met klem: ,,Alsjeblieft, laten we in Nederland weer een beetje aarden en ons bezighouden met belangrijke zaken. Want wie zijn wij? Alsjeblieft zeg hé. Lekker belangrijk!’’

Over het feit dat zowel Bridget als André heel Nederland een kijkje gaf in hun relatie door veelvuldig foto’s te delen, zegt ze: ,,Dat doet iedereen die verliefd is.’’

Het liefdesverdriet waar ze nu middenin zit, doet haar pijn. Met een brok in haar keel: ,,Niemand heeft het daarover.’’

André riep maandag via zijn management op hem met rust te laten. ,,Met oog op het feit dat het om privéomstandigheden gaat vraagt het management om André en Bridget rust te gunnen en met respect om te gaan met de huidige omstandigheden.’’

Lees verder

Actueel

Duiven in Amsterdam gered met hoedjes op hun kop geplakt

duiven

Vrijdag redde de Stichting Stadsduiven Hulp Nederland twee duiven met hoedjes op hun kopjes geplakt. Dat lijkt misschien grappig voor sommige mensen, maar dit is gewoon dierenmishandeling. “Zouden ze het ook grappig vinden als iemand hoeden op het hoofd van een kitten of puppy lijmde?”

Medewerkers kwamen ter plaatse nadat ze op Instagram een video van een duif met een roze hoedje hadden opgemerkt. Algauw werd de duif gevonden. De stichting schrijft op Facebook: “Lijmslierten liepen over haar hoofd en misten ternauwernood haar oog, wat blindheid zou hebben betekend, en de langzame, wrede dood. Als de hoed wiebelde op haar hoofd, werden haar oogleden opzij getrokken. Sommige lijm was dicht bij haar vleugel terechtgekomen.”

Een andere duif had ook lijmresten op haar kop. “De hoed lijkt te zijn gevallen, en heeft veren mee getrokken.”

Bij de stichting zijn ze niet te spreken over het incident. “Zouden ze het ook grappig vinden als iemand hoeden op het hoofd van een kitten of puppy lijmde? Waarschijnlijk minder. Als je een dier ziet dat is mishandeld of misbruikt, help hen dan. Dierenmishandeling is nooit grappig.”

Lees verder

Actueel

Nederlander (20) zwaargewond na dronken duik in leeg zwembad in Griekenland

zwembad

Hulpdiensten in Chersonissos moesten een 20-jarige Nederland uit een leeg bassin halen nadat hij in dronken toestand in een leeg zwembad was gedoken. De jongeman was zwaargewond in zijn gezicht en handen.

De man was in het populaire uitgaansoord in Griekenland op vakantie. Hij was gaan stappen en dronken teruggekeerd naar het hotel. Daar besloot hij een duik te nemen, niet beseffend dat er geen water in het zwembad zat. De jongeman maakte een smak op de bodem en raakte daarbij ernstig gewond.

De hulpdiensten moesten een manier vinden om hem op een veilige manier uit het zwembad te halen. Het incident is veelbesproken op het eiland Kreta. Het is niet meteen duidelijk hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden. Een werknemer van de Tiger Bar getuigt: “Het is gebeurd in zijn hotel, niet op een publieke plek. Daardoor heeft niemand buiten zijn vrienden het kunnen zien. Maar vreselijk is het wel.”

Een barman van de Ierse bar Shenanigans in de omgeving vertelt: “Ik heb het gelezen, ja. Ik heb ook gehoord dat hij inmiddels redelijk oké is, maar weet niet of dat klopt. Er wordt hier wel over gesproken, maar je weet niet wat waar is. Laten we hopen dat het niet te ernstig is.”

Lees verder

Actueel

Hittegolf op komst: tropische temperaturen, veel zon en geen regen

Het wordt een zondag vol zon met temperaturen tussen de 21 en 26 graden. Alleen in het noorden kan het bewolkt zijn. Maandag krijgen we een mix van zon, wolken en in het noorden een bui. Met temperaturen tussen de 22 tot 26 graden. „De dagen daarna schijnt de zon volop en wordt het op veel plaatsen tropisch warm met 30 graden en meer”, aldus Weeronline.

De kans is groot dat de temperaturen de komende week verder zullen stijgen. In het zuiden en zuidoosten van het land krijgen we waarschijnlijk zelfs een hittegolf. Op donderdag en zaterdag verwacht de weerdienst zelfs tropische temperaturen van rond de 30 graden. „Daarmee lijkt ook een officiële landelijke hittegolf in de maak.”

Strandweer
Op dinsdag krijgen we in heel Nederland te maken met tropische temperaturen, zelfs op de stranden. Het is de hele week erg warm voor de tijd van het jaar. Op zondag valt het relatief mee met de warmte. Op de meeste dagen is er veel zon. Ook de droogte houdt aan en dat is vooral voor de natuur geen goed nieuws.

Bij de start van de nieuwe week koelt het ’s nachts nog af naar temperaturen tussen de 12 en 16 graden. De tweede helft van de week worden de nachten echt zwoel, vooral in de steden waar de temperatuur minder snel zakt.

Afkoelen
Naarmate de week vordert neemt ook de luchtvochtigheid toe. Het is dus zaak om ’s avonds en ’s nachts alle ramen en deuren open te zetten om je huis af te koelen. Toch verwachten meteorologen geen drukkende warmte vanwege de matig waaiende oostenwind.
„Mocht de weersverwachting uitkomen dan is mogelijk op zaterdag sprake van een officiële landelijke hittegolf. De laatste landelijke hittegolf was in 2020 en duurde van 5 tot en met 17 augustus”, aldus de weerdienst.

Lees verder
Advertisement

Trending