Connect with us

Actueel

Rachel Hazes haalt flink uit naar schoondochter Monique Westenberg: ‘Het is goed zo’

Rachel Hazes en Monique Westenberg hebben het meerdere keren geprobeerd, maar het botert toch echt niet tussen de twee. Voor Rachel is de koek nu echt op: ze is niet van plan om de band weer te herstellen.

Monique Westenberg was ooit de reden van de familieruzie tussen de Hazesjes. Waar Roxeanne eerst het kamp van haar moeder koos, ligt ze nu juist met haar in de clinch en is ze closer dan ooit met André én Monique. Tussen de schoonzussen blijkt het na al die jaren tóch te klikken. Dat is voor Rachel en Monique niet het geval. Na meerdere verzoeningspogingen, kunnen ze nog steeds niet door een deur.

Geen toenadering

En dat is wel goed zo, vindt Rachel. Toen RTL Boulevard haar vroeg of ze weer toenadering zal zoeken bij Monique, gaf ze een duidelijk antwoord: ‘Nee hoor, helemaal niet. Het is toch goed zo?’ Rachel geeft aan de André en Monique het samen fijn hebben en dat zij het ook ‘hartstikke fijn’ heeft. ‘Het is allemaal goed.’

Monique wil ook niet

Monique staat op haar beurt ook niet open voor een verzoening. In een interview met Anouk Smulders laat ze duidelijk weten dat ze niks meer met Rachel te maken wil hebben. ‘Nee, absoluut niet.’ Op de vraag waarom ze dat niet wil laat Monique weten: ‘Ik denk dat ik daar niks meer over hoef te zeggen. Ik denk dat dat wel duidelijk is.’

Bron: RTL Boulevard, Story Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder

Actueel

Enorm groot drama op strand: Vrouw doorboord door strandparasol

In de Verenigde Staten heeft zich afgelopen woensdag een verschrikkelijk tafereel afgespeeld die het leven heeft gekost aan de 63-jarige Tammy Perreault. Het slachtoffer werd op een strand doorboord door een strandparasol en is overleden.

Het fatale ongeluk vond plaats op het Garden-City strand in Horry County (South-Carolina). Omstanders boden het slachtoffer direct hulp en trachtten de vrouw stabiel te houden totdat de hulpdiensten ter plaatse waren. Helaas voor iedereen mocht het niet meer baten.

Enorm drama op strand: Vrouw doorboord door strandparasol

De gemeenschap van Horry County is geschokt door de gebeurtenis. Een woordvoerder van de gemeente zegt: ”Dit is een verschrikkelijk verlies en we weten dat onze gemeenschap pijn lijdt. Onze gedachten zijn bij de familie en bij de vrienden van het slachtoffer.”

Strandparasol-slachtoffers

De US Consumer Product Safety Commission heeft bekendgemaakt dat ongevallen met parosols verre van zeldzaam zijn. Jaarlijks raken er naar schatting zo’n 3.000 mensen gewond door strandparasols.

Lees verder

Actueel

Gruwelijke moorden: Minderjarige jongen schiet moeder en haar twee kinderen dood

In New Hampshire werd een minderjarige jongen geboeid voor de moord op zijn moeder en haar twee kinderen van respectievelijk 1 en 4 jaar.

Het slachtoffer is Cassandra Sweeney, 25, en haar twee jonge kinderen, Benjamin (4 jaar oud) en Mason (1 jaar oud). Procureur-generaal John Formella zei dat de resultaten van het autopsierapport aantoonden dat alle drie de gezinsleden tegelijkertijd werden neergeschoten.

Het is niet bekend of de aanvaller zijn slachtoffers kende en wat het motief was voor deze gruwelijke moorden.

Het is ook onduidelijk of de minderjarige jongen als volwassene zal worden berecht. De vader van twee kinderen, alleen achtergelaten, plaatste een emotioneel bericht op Facebook. Hij wilde “iedereen bedanken voor hun hulp en steun” en zei verder dat de dingen nooit meer “normaal” zullen zijn. Sean’s vader zei dat hij niet meer heeft geslapen sinds de moorden van 3 augustus.

Lees verder

Actueel

Mannen opgepakt voor aanranding kinderen in zwembad De Stok

Twee mannen van 60 en 55 jaar zijn dinsdag opgepakt op verdenking van aanranding van twee minderjarigen in zwembad De Stok in Roosendaal.

Dat bevestigt de lokale politie. De feiten vonden dinsdag plaats omstreeks 18:30 uur. De verdachte van 55 heeft geen vaste verblijf- of woonplaats.

De mannen zitten in voorhechtenis, terwijl de politie de zaak onderzoekt.

Lees verder
Advertisement

Trending