Connect with us

Actueel

Zien: Arts stelt dat ‘coronawappies’ niet op de IC zouden mogen liggen als ze ziek worden

Een Duitse arts heeft gezegd dat mensen die het coronavirusvaccin niet willen krijgen, de toegang tot beademingsapparatuur of de toegang tot de intensive care moeten opgeven als ze het virus krijgen.

Beademingsapparaat

Geneticus Wolfram Henn vindt ook dat Covid-19 wappies een briefje moeten hebben dat verklaart dat ze niet gevaccineerd willen worden tegen een pandemie.

Bizar

In een gesprek met de Duitse krant Bild zei Dr. Henn: “Wie de inenting direct wil weigeren, moet ook altijd een document bij zich hebben met het opschrift: ‘Ik wil niet gevaccineerd worden! Ik wil de bescherming tegen de ziekte aan anderen overlaten! Ik wil, als ik ziek word, mijn bed op de intensive care en mijn beademingsapparaat aan anderen geven”.

Dokter

De dokter zei dat het prima was dat mensen zich zorgen maken over een vaccin dat zo snel lijkt te zijn gekomen.

Hij vindt het niet erg als er mensen zijn die kritische, goed onderzochte vragen hebben waar ze een antwoord op willen.

De mensen waar hij geen tijd voor heeft zijn degenen die hun informatie krijgen van online groepen op Facebook zonder medische steun of bronmateriaal voor verdere lectuur.

“Ik raad deze paniekzaaiers dringend aan om naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis te gaan en hun samenzweringstheorieën voor te leggen aan de artsen en verpleegkundigen die net volledig uitgeput uit de overvolle intensive care unit zijn gekomen,” zei hij.

Lees verder

Actueel

Enorm groot drama op strand: Vrouw doorboord door strandparasol

In de Verenigde Staten heeft zich afgelopen woensdag een verschrikkelijk tafereel afgespeeld die het leven heeft gekost aan de 63-jarige Tammy Perreault. Het slachtoffer werd op een strand doorboord door een strandparasol en is overleden.

Het fatale ongeluk vond plaats op het Garden-City strand in Horry County (South-Carolina). Omstanders boden het slachtoffer direct hulp en trachtten de vrouw stabiel te houden totdat de hulpdiensten ter plaatse waren. Helaas voor iedereen mocht het niet meer baten.

Enorm drama op strand: Vrouw doorboord door strandparasol

De gemeenschap van Horry County is geschokt door de gebeurtenis. Een woordvoerder van de gemeente zegt: ”Dit is een verschrikkelijk verlies en we weten dat onze gemeenschap pijn lijdt. Onze gedachten zijn bij de familie en bij de vrienden van het slachtoffer.”

Strandparasol-slachtoffers

De US Consumer Product Safety Commission heeft bekendgemaakt dat ongevallen met parosols verre van zeldzaam zijn. Jaarlijks raken er naar schatting zo’n 3.000 mensen gewond door strandparasols.

Lees verder

Actueel

Gruwelijke moorden: Minderjarige jongen schiet moeder en haar twee kinderen dood

In New Hampshire werd een minderjarige jongen geboeid voor de moord op zijn moeder en haar twee kinderen van respectievelijk 1 en 4 jaar.

Het slachtoffer is Cassandra Sweeney, 25, en haar twee jonge kinderen, Benjamin (4 jaar oud) en Mason (1 jaar oud). Procureur-generaal John Formella zei dat de resultaten van het autopsierapport aantoonden dat alle drie de gezinsleden tegelijkertijd werden neergeschoten.

Het is niet bekend of de aanvaller zijn slachtoffers kende en wat het motief was voor deze gruwelijke moorden.

Het is ook onduidelijk of de minderjarige jongen als volwassene zal worden berecht. De vader van twee kinderen, alleen achtergelaten, plaatste een emotioneel bericht op Facebook. Hij wilde “iedereen bedanken voor hun hulp en steun” en zei verder dat de dingen nooit meer “normaal” zullen zijn. Sean’s vader zei dat hij niet meer heeft geslapen sinds de moorden van 3 augustus.

Lees verder

Actueel

Mannen opgepakt voor aanranding kinderen in zwembad De Stok

Twee mannen van 60 en 55 jaar zijn dinsdag opgepakt op verdenking van aanranding van twee minderjarigen in zwembad De Stok in Roosendaal.

Dat bevestigt de lokale politie. De feiten vonden dinsdag plaats omstreeks 18:30 uur. De verdachte van 55 heeft geen vaste verblijf- of woonplaats.

De mannen zitten in voorhechtenis, terwijl de politie de zaak onderzoekt.

Lees verder
Advertisement

Trending