Connect with us

Actueel

FOTO’S | Het is moeilijk te geloven, maar veel meisjes waren in de jaren 90 verliefd op deze man

David Caruso, een van de meest iconische gezichten uit de Amerikaanse televisiewereld, heeft na een lange periode van stilte opnieuw de aandacht getrokken. De acteur, die vooral bekend is van zijn rol als luitenant Horatio Caine in de populaire tv-serie “CSI: Miami,” verscheen onlangs voor het eerst in jaren weer in het openbaar. Fans waren verrast om de 67-jarige acteur te zien, die nu met een nieuwe look door het leven gaat: een langer kapsel, heel anders dan de strakke verschijning waarmee hij beroemd werd.

Caruso werd gefotografeerd terwijl hij zijn dagelijkse boodschappen deed in de buurt van zijn huis in de San Fernando Valley, Los Angeles. Dit markeerde zijn eerste publieke verschijning sinds 2016 en veroorzaakte daarmee een hoop opwinding onder fans die de acteur al geruime tijd niet meer hadden gezien.

Een Rustiger Leven

David Caruso kende het hoogtepunt van zijn carrière dankzij “CSI: Miami.” Gedurende tien seizoenen, van 2002 tot 2012, vertolkte hij de rol van Horatio Caine en werd hij het gezicht van de show. Zijn legendarische stijl, inclusief de iconische zonnebril en zijn beroemde oneliners, maakten hem tot een cultureel fenomeen en zorgden ervoor dat de serie wereldwijd een grote schare fans kreeg.

Maar na het einde van “CSI: Miami” maakte Caruso een opmerkelijke beslissing: in plaats van door te gaan met acteren, koos hij ervoor om zich terug te trekken uit de entertainmentindustrie. Hij besloot de hectische wereld van Hollywood achter zich te laten en zich te richten op een rustiger bestaan buiten de schijnwerpers. Dit gaf hem de kans om zijn leven anders in te richten en zijn focus te verleggen naar nieuwe creatieve projecten.

Creatieve Ondernemingen

Hoewel hij zijn acteercarrière achter zich liet, bleef David Caruso niet stilzitten. Hij vond nieuwe manieren om zijn creativiteit te uiten en stortte zich op andere ondernemingen. Zo opende hij een kunstgalerie, wat hem de gelegenheid gaf om zijn liefde voor kunst te delen. Daarnaast zette hij een kledingboetiek op, genaamd Steam on Sunset, in Florida. Deze projecten lieten hem zijn artistieke kant verkennen en gaven hem voldoening op een ander vlak dan acteren.

Caruso’s stap naar de kunstwereld en mode toonde aan dat hij niet vastzat in zijn oude rol, maar openstond voor nieuwe uitdagingen. Waar veel acteurs moeite hebben om na hun grootste succes een nieuwe richting in te slaan, vond Caruso juist rust en voldoening door zichzelf opnieuw uit te vinden. Hij creëerde een leven waarin hij zijn creativiteit kon behouden, zonder de constante druk van de camera’s en de roem die daarmee gepaard gaat.

Persoonlijk Leven

Hoewel David Caruso zich grotendeels uit de publieke belangstelling heeft teruggetrokken, betekent dat niet dat zijn privéleven stilstond. In zijn persoonlijke leven heeft hij door de jaren heen verschillende veranderingen doorgemaakt. De acteur is drie keer getrouwd geweest en heeft langdurige relaties gehad die niet altijd standhielden.

Zijn eerste huwelijk was in 1979 met Cheri Maugans, bekend van haar rol in “Dallas.” Dit huwelijk eindigde in 1984. Nog datzelfde jaar trouwde hij opnieuw, deze keer met actrice Rachel Ticotin. Samen kregen ze een dochter, Greta, maar hun huwelijk hield slechts drie jaar stand. Na een aantal jaren trouwde Caruso in 1996 met producent Margaret Buckley. Ook dit huwelijk eindigde in een scheiding in 2004.

Na de breuk met Buckley ontmoette Caruso Liza Marquez, met wie hij twee kinderen kreeg: Marquez en Paloma. Sinds 2008 is hij gelukkig samen met zijn partner Amina Tyrone. Ondanks zijn teruggetrokken bestaan heeft hij een rijk en vol privéleven waarin hij zich vooral heeft gericht op zijn rol als vader en partner.

Verbonden met zijn Verleden

Hoewel David Caruso afstand heeft genomen van de film- en tv-wereld, betekent dit niet dat hij zijn verleden heeft losgelaten. Integendeel, volgens een insider die sprak met de Daily Mail, heeft hij in zijn huis enkele persoonlijke herinneringen aan zijn carrière prominent geplaatst. In zijn garage hangen twee grote foto’s: een van zijn tijd bij “CSI: Miami” en een andere van de film “Proof of Life.”

Deze memorabilia dienen als een eerbetoon aan de hoogtepunten van zijn carrière en laten zien dat hij nog steeds trots is op wat hij heeft bereikt. Caruso lijkt erin geslaagd te zijn een balans te vinden tussen het koesteren van zijn successen uit het verleden en het genieten van een rustig en creatief leven in het heden.

Belangrijke Momenten en Verdere Toekomst

De recente verschijning van David Caruso in het openbaar, met zijn nieuwe look, herinnert fans eraan dat hoewel hij niet meer actief is in Hollywood, hij nog steeds een bijzondere plaats inneemt in de entertainmentwereld. Zijn terugtrekking uit de industrie betekende niet het einde van zijn creatieve uitingen, maar eerder een verschuiving naar een ander soort artistiek werk dat hem in staat stelde zijn passies te blijven volgen.

Caruso heeft laten zien dat het mogelijk is om je leven opnieuw in te richten na een lange carrière in de schijnwerpers. Waar veel van zijn collega’s vast blijven houden aan hun acteerrollen, heeft hij gekozen voor een pad dat hem innerlijke rust en vervulling biedt.

Belangrijke Punten

  • Zeldzame Verschijning: David Caruso maakte zijn eerste publieke verschijning sinds 2016, waarbij hij werd gespot met een vernieuwde, opvallende look. Deze verschijning zorgde voor opwinding onder fans die de acteur lange tijd niet hadden gezien.
  • Stap Terug uit Hollywood: Na het einde van “CSI: Miami” in 2012 besloot Caruso te stoppen met acteren en zich te richten op andere creatieve projecten, zoals een kunstgalerie en een kledingboetiek. Zijn beslissing om uit Hollywood te stappen was opmerkelijk, aangezien hij op het hoogtepunt van zijn carrière was.
  • Privéleven: Caruso heeft door de jaren heen drie huwelijken gehad en is de vader van drie kinderen. Sinds 2008 is hij gelukkig samen met zijn partner Amina Tyrone. Ondanks zijn publieke afwezigheid heeft hij een rijk en vervuld privéleven opgebouwd.
  • Verbonden met zijn Verleden: Hoewel hij gestopt is met acteren, blijft Caruso trots op zijn verleden. Hij heeft memorabilia in zijn huis die herinneren aan zijn successen op het scherm, wat laat zien dat hij zijn prestaties koestert.
  • Nieuwe Creatieve Richtingen: Caruso heeft zich na zijn acteercarrière gericht op andere creatieve ondernemingen, zoals kunst en mode, en vond daar nieuwe manieren om zijn passie uit te drukken. Hij heeft zich weten te heruitvinden en geniet van een rustiger leven buiten de constante druk van Hollywood.

David Caruso’s verhaal is er een van transformatie en herontdekking. Hij heeft laten zien dat het mogelijk is om na een carrière vol succes en aandacht een stap terug te doen en een leven te creëren waarin persoonlijke voldoening centraal staat. Zijn recente verschijning herinnert ons eraan dat hij misschien niet meer op het scherm te zien is, maar nog steeds een bijzondere plek heeft in de harten van velen.