Connect with us

Actueel

Telefoongesprek dat vreemdgaan Frans Bauer bewijst ligt op straat: ´Geen ontkennen meer aan!´

Gisteren was er een grote sensatie tijdens de uitzending van Roddelpraat. Jan Roos en Dennis Schouten, de presentatoren van het populaire roddelprogramma, kwamen met een schokkende bewering: Frans Bauer zou een affaire hebben gehad met de zangeres Sieneke. Het nieuws werd gebracht door middel van een deel van een opgenomen telefoongesprek tussen Dorus Bauer, de broer van Frans, en Jan, de ex van Sieneke. Maar hoe betrouwbaar zijn deze beweringen? En wat heeft Mariska Bauer, de vrouw van Frans, hierover te zeggen?

Het telefoongesprek dat alles onthulde

Tijdens de uitzending van Roddelpraat speelde Jan Roos een fragment af van het telefoongesprek tussen Dorus Bauer en Jan. In het gesprek werd duidelijk gesuggereerd dat Frans Bauer en Sieneke een affaire zouden hebben gehad. Dorus gaf aan dat de signalen voor een affaire al een tijdje aanwezig waren en dat Frans beloftes zou hebben gedaan. “Zij maakte de deur open,” klonk het cryptisch in het gesprek. Dorus benadrukte bovendien dat dit niet de eerste keer zou zijn dat Frans vreemdging.

Daarnaast werd in het telefoongesprek gesuggereerd dat Frans ook eerder een affaire had gehad met een Belgische vrouw, waarbij hij haar uiteindelijk ‘liet stikken’. Hoewel het gesprek behoorlijk schokkend was, lieten de presentatoren niet het volledige gesprek horen, aangezien het vijftien minuten duurde. Desondanks bleven ze volhouden dat er voldoende bewijs was voor hun claim.

Lees ook  René van der Gijp neemt maand vakantie bij Vandaag Inside: ´Dit is zijn vervanger!´

Frans en zijn zoon Christiaan

Een ander opmerkelijk aspect dat naar voren kwam in de uitzending, was een eerdere bewering dat Frans Bauer een conflict had gehad met zijn zoon Christiaan, wat zelfs zou zijn uitgelopen op een vechtpartij. Jan Roos herinnerde de kijkers aan een brief die hij eerder had voorgelezen, waarin stond dat er sprake was geweest van een ruzie tussen vader en zoon. De presentatoren besloten zelfs om Mariska Bauer, de vrouw van Frans, te bellen om haar reactie op deze beweringen te horen.

Mariska Bauer reageert op de geruchten

Mariska was duidelijk verrast toen ze met de beweringen werd geconfronteerd. Ze gaf aan niets te weten over een affaire tussen Frans en Sieneke, en ontkende ook de geruchten over een ruzie tussen Frans en hun zoon Christiaan. “Mijn kinderen en mijn man hebben nooit ruzie gehad, voor zover ik weet. En vechten al helemaal niet,” verklaarde Mariska stellig. Ze vond het dan ook vreemd dat Dorus hieraan meewerkte en suggereerde dat zij als eerste op de hoogte zou zijn geweest als er iets speelde. “Als er iets aan de hand zou zijn, zou ik de eerste zijn die dat weet,” zei ze.

Lees ook  Wilfred Genee weigert deze ´totale idioot’ bij Vandaag Inside: ´Komt niks zinnigs uit!´

De rol van Dorus Bauer

Wat ook opviel, was de rol van Dorus Bauer in het hele verhaal. Waarom zou hij zijn eigen broer beschuldigen van ontrouw? Mariska gaf aan dat ze het niet begreep waarom Dorus dit deed en dat het haar allemaal nogal “gek” voorkwam. Dorus heeft nog geen officiële verklaring gegeven over zijn rol in het uitlekken van deze informatie, maar zijn betrokkenheid wekt de nodige vragen op. Wat zijn zijn motieven? Is er sprake van een persoonlijke vete of wrok binnen de familie?

Reactie van Jan Roos en Dennis Schouten

Na het gesprek met Mariska konden de presentatoren van Roddelpraat het niet laten om hun eigen mening te geven over de situatie. Jan Roos sneerde: “En als je man zegt dat hij niet vreemdgaat, betekent dat niet dat hij niet vreemdgaat. Want de meeste mannen die vreemdgaan, zeggen dat niet tegen hun vrouw.” Hiermee liet hij doorschemeren dat hij Mariska’s ontkenning niet serieus nam en dat hij ervan overtuigd was dat er meer aan de hand was dan Mariska wilde toegeven.

Valse beschuldigingen of een verborgen waarheid?

Het blijft de vraag of de geruchten over Frans Bauer en Sieneke waar zijn, of dat het slechts roddels zijn die zijn opgeblazen voor publiciteit. Hoewel de beschuldigingen zwaar zijn, ontbreekt er concreet bewijs dat de beweringen volledig ondersteunt. Het telefoongesprek biedt suggesties, maar echte duidelijkheid komt er nog niet uit.

Lees ook  Rapper Boef staat tijdens show in Ziggo stil bij Gaza

Sommige kijkers vragen zich af of de claims van Jan Roos en Dennis Schouten niet te ver gaan. Is dit een geval van sensatiebeluste journalisten die proberen hun kijkcijfers op te krikken door roddels te verspreiden? Of is er meer aan de hand binnen de familie Bauer dan het publiek weet?

Wat betekent dit voor Frans en Mariska?

Ondanks de beschuldigingen lijkt Mariska Bauer vertrouwen te hebben in haar man. Ze liet duidelijk blijken dat ze geen reden ziet om de verhalen te geloven en dat ze ervan overtuigd is dat Frans geen affaire heeft gehad. Maar hoe zal deze hele situatie zich verder ontwikkelen? Zal dit de relatie tussen Frans en Mariska beïnvloeden, of blijft hun huwelijk overeind ondanks de geruchten?

Het is duidelijk dat dit verhaal nog niet ten einde is. Of er nog meer details naar buiten zullen komen, is afwachten. Wat wel zeker is, is dat het publiek geboeid blijft kijken naar hoe dit schandaal zich verder ontvouwt.

Beluister het hele telefoongesprek HIER.