Connect with us

Actueel

Dit is wat de dochter van Malgosia echt vindt over moeder´s deelname aan B&B Vol Liefde

Malgosia, een opvallende deelneemster van B&B Vol Liefde, mag dan kritisch zijn over Albert, maar als het over haar dochter Nathalie gaat, spreekt ze met veel liefde.

 

In een interview met weekblad Party deelde Nathalie haar gedachten over haar moeders deelname aan het populaire realityprogramma.

Nathalie over haar moeder

Nathalie vertelt trots dat haar moeder zichzelf is gebleven tijdens de opnames. “Mijn moeder is erg direct en puur, en ik ben trots op het feit dat ze zichzelf blijft,” aldus Nathalie.

Ze wist van tevoren al dat er reacties zouden komen op Malgosia’s deelname. “Ik wist dat er van alles gezegd zou worden, dat is niet te vermijden,” zegt ze.

Toch maakt het haar niet uit dat mensen een mening hebben. “Het belangrijkste is dat wij weten wat de waarheid is.”

Troosten met chocolade

Hoewel Malgosia stevig in haar schoenen staat, geven de negatieve reacties haar wel eens verdriet. Nathalie vertelt dat haar moeder een sterke vrouw is die niet snel breekt, maar dat de nare verhalen haar wel raken. Gelukkig weet Nathalie hoe ze haar moeder kan opvrolijken: “Met chocolade en het stellen van doelen voor de toekomst.”

Spanningen met zoon

Naast de hechte band met haar dochter, bracht Malgosia recentelijk schokkend nieuws naar buiten over haar zoon. Tijdens de reünie-aflevering van B&B Vol Liefde gaf ze aan dat de relatie tussen hen verre van soepel verloopt.

Het is duidelijk dat niet alles in haar persoonlijke leven vlekkeloos is verlopen, ondanks de liefdevolle steun van Nathalie.