Connect with us

Actueel

B&B Vol Liefde-Harmjan en Astrid vieren speciale mijlpaal: ´Dit is zo leuk!´

Astrid en Harmjan uit B&B Vol Liefde blijven keer op keer bewijzen hoe succesvol het programma kan zijn. Vandaag vieren ze een bijzonder jubileum: hun eerste trouwdag!

 

Een Moment van Reflectie

Harmjan nam al vroeg op de dag de tijd om zijn vrouw in het zonnetje te zetten met een liefdevolle boodschap. Op sociale media deelde hij een schattige foto van hun trouwdag, vergezeld van de woorden: “Vandaag is het een jaar geleden dat wij onze liefde hebben uitgesproken om samen de toekomst aan te gaan. Ik ben blij dat ik elke morgen weer naast je wakker mag worden (al is dat wakker worden soms erg vroeg).”

De Realiteit van het Leven

In zijn bericht reflecteert Harmjan ook op de uitdagingen die het dagelijks leven met zich meebrengt. “Ook wordt de romantiek soms verdrukt door de alledaagse sores die horen bij het leven,” schrijft hij.

Maar ondanks deze uitdagingen blijven ze samen plannen en wensen formuleren: “We gaan proberen daar handen en voeten aan te geven. Lieve schat, ik hou van jou. Tot vanavond.”

Grootschalige Plannen

De liefde is niet het enige dat hen bezighoudt; Astrid en Harmjan hebben ook grote plannen voor hun toekomst. Ze zijn van plan hun bed and breakfast te verkopen, omdat ze zich ontgroeid voelen in hun huidige situatie.

Het stel is in gesprek met de gemeente om te onderzoeken of ze in het Oostenrijkse dorp iets groters kunnen opzetten. Astrid vertelde aan RTL Boulevard: “We zouden samen graag iets willen doen.”

De Toekomst tegemoet

Met hun aanstaande veranderingen in het bedrijf en hun sterke relatie, lijkt de toekomst voor Astrid en Harmjan veelbelovend. Hun liefde en samenwerking beloven niet alleen een bloeiende carrière, maar ook een leven vol avontuur en samen genieten.

We wensen dit mooie paar veel succes met hun plannen en een gelukkig tweede jaar samen!