Connect with us

Actueel

Rachel Hazes blijkt niet de moeder van André Hazes: ‘Dit is zijn échte moeder!’

André Hazes junior is al jaren een van de meest besproken figuren in de Nederlandse showbizz. Als zoon van de legendarische volkszanger André Hazes senior, draagt hij een enorme erfenis met zich mee. Toch doen al decennia geruchten de ronde over de vraag of André Hazes senior wel daadwerkelijk zijn biologische vader is. Deze geruchten werden onlangs weer aangewakkerd door Yvonne Coldeweijer, een bekende roddelvlogger, die opnieuw suggereerde dat de vader van André Hazes junior misschien wel iemand anders is.

Geruchten over André’s biologische vader

Het verhaal dat André Hazes senior niet de echte vader zou zijn van André junior is niet nieuw. Deze speculatie gaat al jaren rond in de media. Yvonne Coldeweijer gooide onlangs weer olie op het vuur door te beweren dat Marco, een oude vriend van Rachel Hazes, de biologische vader van André junior zou kunnen zijn. Coldeweijer maakte haar volgers attent op een post van Rachel waarin ze schreef over haar overleden vriend Marco. Volgens Yvonne zouden insiders al langer weten dat zij vermoedt dat deze Marco de echte vader van André junior is.

Yvonne Coldeweijer zei hierover: “Rachel post over een lieve vriend, maar mijn trouwe volgers weten dat ik denk dat deze Marco in het geheim de vader is van André!” Deze uitspraak leidde opnieuw tot veel speculaties en reacties vanuit het publiek, dat zich afvroeg of hier daadwerkelijk waarheid in zou zitten.

De roddels worden versterkt door de getuigenis van Toon Braxhoofden, een man die destijds dichtbij de familie Hazes stond. Volgens hem was Rachel destijds smoorverliefd op Marco, zo erg zelfs dat haar huwelijk met André Hazes senior bijna niet was doorgegaan. “Het scheelde maar een haartje of het huwelijk was afgeblazen,” vertelde Braxhoofden. Hij beweerde ook dat André junior meer op Marco zou lijken dan op zijn vader. “Vergelijk hem maar met Roxeanne, zij is een echte Hazes. Maar André junior lijkt helemaal niet op zijn vader, en ook niet op zijn twee halfzusjes. Ogen liegen niet.”

Coldeweijer heeft deze theorie nog verder versterkt door te suggereren dat André eigenlijk de achternaam van Marco zou moeten dragen: “André Eijk, in plaats van Hazes.” Hoewel dit nooit officieel is bevestigd, blijft het onderwerp regelmatig terugkomen in de media, wat de spanning rondom de familie Hazes verder aanwakkert.

De familiebanden van André Hazes junior

Naast de geruchten over zijn vader, speelt er momenteel ook een ander opmerkelijk verhaal rondom de familie Hazes. André Hazes junior lijkt namelijk zijn moeder, Rachel Hazes, te hebben vervangen door een nieuwe moederfiguur. De relatie tussen André en zijn moeder Rachel is al jaren gespannen, met verschillende publieke ruzies en verwijten over en weer. Deze breuk lijkt nu definitief te zijn, gezien André’s recente uitspraken op sociale media.

Vorige week vierde André een bijzondere mijlpaal: hij is inmiddels drie jaar clean. Op social media deelde hij dit belangrijke moment met zijn volgers, en onder de post kreeg hij een reactie van zijn tante, Els Hofland. Zij schreef: “Zo ontzettend trots op jou. Vandaag drie jaar clean. Ik zie alleen nog maar een stralende en gelukkige schat van ons. Love you forever!” Wat volgde was een opvallende reactie van André zelf, waarin hij schreef: “Dankjewel moeders!”

Deze reactie zorgde voor veel ophef, vooral omdat het suggereert dat André zijn tante nu als zijn moeder beschouwt. Dit leidde tot speculaties dat de band tussen André en zijn moeder Rachel mogelijk definitief is verbroken. Voor veel volgers leek het een bevestiging dat Els Hofland nu de rol van moederfiguur in André’s leven heeft overgenomen. Een van de volgers reageerde: “Jij bent echt als een moeder voor André. Ook dat jouw hele gezin zo trots is op hem. Dat heeft zo’n jongen soms nodig, dat hij altijd bij jullie terecht kan als hij ergens mee zit.”

De reactie van Rachel Hazes

Het is geen geheim dat de relatie tussen André Hazes junior en zijn moeder Rachel de laatste jaren erg moeizaam verloopt. De breuk tussen hen werd steeds meer zichtbaar in de media, vooral na hun ruzies over de erfenis van André Hazes senior en andere familieaangelegenheden. Rachel heeft zich meerdere keren publiekelijk uitgesproken over de moeilijke band met haar zoon en de keuzes die hij maakt.

Naar aanleiding van André’s recente uitspraken op social media reageerde Rachel door te zeggen dat haar zoon zich nooit zo zou gedragen als zijn vader, André Hazes senior, nog had geleefd. Ze gaf aan dat haar man dit soort gedrag nooit zou hebben getolereerd. “Als zijn vader nog had geleefd, hadden ze deze dingen nooit gedaan of gezegd. Hij had dit nooit geaccepteerd van wie dan ook,” zei Rachel in een emotionele reactie. Dit toont aan dat Rachel nog steeds veel waarde hecht aan het nalatenschap van haar overleden man en hoe zij denkt dat hij de huidige situatie zou hebben aangepakt.

Het is duidelijk dat de verhouding tussen Rachel en André ernstig beschadigd is, en het lijkt erop dat André zijn moeder definitief uit zijn leven heeft gesloten. Rachel’s opmerkingen suggereren dat ze zich machteloos voelt in de situatie en dat ze zich vastklampt aan de herinnering van hoe haar man, André Hazes senior, het anders zou hebben aangepakt.

De complexe familiedynamiek

De familie Hazes is al jaren onderwerp van gesprek in de Nederlandse media, en de relatie tussen Rachel, André junior en Roxeanne blijft een bron van spanning en speculatie. De dynamiek binnen de familie is allesbehalve eenvoudig, en de vele ruzies en publieke uitspraken hebben ervoor gezorgd dat de spanningen vaak in het nieuws komen.

Hoewel het gerucht dat André Hazes senior niet de biologische vader van André junior is al lange tijd rondgaat, heeft het nog nooit tot een definitieve conclusie geleid. Zowel Rachel als André junior hebben nooit publiekelijk gereageerd op deze beweringen, waardoor het een kwestie blijft die vooral wordt gevoed door speculaties en roddels.

De situatie tussen André en Rachel lijkt daarentegen wel onomkeerbaar te zijn. Het feit dat André zijn tante Els Hofland nu publiekelijk aanspreekt als zijn “moeder” suggereert dat hij zijn moeder Rachel definitief uit zijn leven heeft gezet. Deze breuk zal waarschijnlijk nog veel besproken worden, zowel binnen de familie zelf als door de buitenwereld.

Conclusie

De familie Hazes blijft een van de meest besproken families in Nederland, en de recente gebeurtenissen rondom André Hazes junior voeden alleen maar meer speculaties en geruchten. De voortdurende vraag of André Hazes senior werkelijk de biologische vader is van André junior blijft rondzingen, met nieuwe claims en verhalen die het vuurtje blijven aanwakkeren. Daarnaast lijkt de breuk tussen André en zijn moeder Rachel nu definitief, met tante Els Hofland die een belangrijke rol heeft overgenomen in het leven van de zanger.

Het blijft afwachten hoe deze complexe familiedynamiek zich verder zal ontwikkelen, maar het is duidelijk dat de naam Hazes voorlopig nog in de schijnwerpers blijft staan. Wat de toekomst brengt voor de relatie tussen André en zijn familie, en of de geruchten over zijn vader ooit zullen worden opgehelderd, is nog maar de vraag. Wat wel zeker is, is dat de familie Hazes de komende tijd nog vaak het onderwerp van gesprek zal zijn.