Connect with us

Actueel

Sylvie Meis is helemaal klaar met schoondochter: ´Wil niks met haar te maken hebben!´

Damián van der Vaart, de achttienjarige zoon van Sylvie Meis en Rafael van der Vaart, lijkt weer vrijgezel te zijn. Dit gerucht is ontstaan nu Sylvie de foto’s met zijn vriendin Romy van haar Instagram-account heeft verwijderd. Hoewel er nog geen officiële bevestiging is, bevestigt Bild dat de twee niet langer een stel zijn.

 

Verlies van gezamenlijke foto’s

De aanwijzingen dat Damián en Romy uit elkaar zijn, zijn toegenomen, vooral omdat ze elkaar niet langer volgen op Instagram en hun gezamenlijke foto’s van hun accounts zijn verwijderd.

Wat het nog opmerkelijker maakt, is dat ook de foto’s waarop Damián en Romy samen met Sylvie te zien waren, zijn weggehaald.

Sylvie had eerder nog een foto van het trio gepost tijdens een familievakantie, met de enthousiaste tekst: “Familievakantietijd.” Dit geeft aan dat het stel een hechte relatie had, maar dat lijkt nu verleden tijd te zijn.

Romy’s stilte

Romy, die vooral actief is op TikTok met zo’n 70.000 volgers, heeft nog niet publiekelijk gereageerd op de geruchten over de breuk. Voor Damián zou dit niet zijn eerste ervaring met liefdesverdriet zijn. Hij had eerder een relatie met de Deense badmintonspeler Laerke Wiktoria Wendel, van 2021 tot 2023.

Focus op voetbalcarrière

Damián, die momenteel voor het jeugdteam van Ajax speelt, lijkt zich nu te willen concentreren op zijn voetbalcarrière. Na een emotionele periode kan hij zich weer volledig richten op zijn sportieve toekomst. Het blijft echter de vraag hoe hij de situatie rondom zijn relatie zal verwerken.

In elk geval lijkt Damián een nieuwe fase in zijn leven in te gaan, waarin de focus wellicht meer op zijn carrière zal liggen dan op zijn liefdesleven. ⚽️❤️