Connect with us

Actueel

Vrouw van Rob de Nijs deelt enorm verlies: ´Laat grote leegte achter!´

Jet, de vrouw van Rob de Nijs, heeft recent op Instagram een emotioneel bericht gedeeld ter nagedachtenis aan haar moeder, die precies een jaar geleden op Jet’s verjaardag overleed.

 

In de post vertelt Jet hoe ze haar moeder herdenkt door haar lievelingsbloemen op tafel te zetten en haar favoriete taart aan te snijden. Jet beschrijft dat ze het leven elke dag viert, maar op deze dag net een beetje meer.

Rob de Nijs’ Gezondheid

De gezondheid van Rob de Nijs, die al jarenlang lijdt aan de ziekte van P@rkinson, is volgens Jet snel achteruitgegaan. In een eerder interview vertelde ze openhartig over zijn fysieke toestand, die volgens haar sinds vorig jaar drastisch verslechterd is.

Rob bracht maanden door in het ziekenhuis en een revalidatiecentrum na het oplopen van meerdere l0ngembolieën. Jet gaf aan dat ze zich steeds meer terugtrekken uit het sociale leven en slechts beperkt bezoek toelaten.

Hoewel Rob altijd heeft gezegd dat hij euthanasie zou overwegen als het leven ondraaglijk werd, is hij volgens Jet nog steeds erg gehecht aan het leven.

Musical over Rob de Nijs

Ondanks zijn gezondheid blijft Rob in het middelpunt van de aandacht staan. Begin deze maand werd aangekondigd dat René van Kooten de hoofdrol zal spelen in Malle Babbe, de musical die het leven van Rob de Nijs centraal stelt.

De musical, die vanaf begin 2025 in theaters te zien is, neemt het publiek mee door de hoogte- en dieptepunten van zijn carrière en leven.