Connect with us

Actueel

Martien Meiland gaat compleet door het lint: ´Ik ben jullie zo zat!’

In de nieuwste aflevering van Chateau Meiland: En Route ontstaat er weer de nodige drama binnen de familie Meiland. Tijdens hun vakantie-uitje in Frankrijk wilden ze genieten van de omgeving en een kudde Guernsey-koeien bewonderen, maar de sfeer sloeg al snel om door een conflict tussen Martien en Erica.

De Oorzaak van de Ruzie

Het incident begon toen Martien, zoals vaak, een zonnebril droeg terwijl hij door het landschap wandelde. Erica vond echter dat hij daardoor niet goed kon zien en trok zonder pardon zijn bril van zijn hoofd.

“Doe eens af!” zei ze. Deze actie schoot Martien in het verkeerde keelgat. Boos en zichtbaar gefrustreerd reageerde hij fel: “Wil jij niet meer aan mijn bril komen?! Het is een hele dure bril, helemaal kapot.” Hij voelde zich duidelijk aangevallen en besloot weg te lopen, waarbij hij tegen zijn familie riep: “Ik ben jullie zo zat!”

Kijkers Reageren

Het fragment heeft bij de kijkers van Chateau Meiland voor flink wat reacties gezorgd. Veel mensen stonden aan de kant van Martien en waren kritisch over Erica’s gedrag.

Een kijker schreef: “Wat heeft Erica toch een dwingend karakter. Bah bah.” Een ander voegde eraan toe: “Erica wordt er niet leuker op met haar karakter. Laat die man gewoon zijn bril op houden.”

Toch kreeg Martien ook zijn portie kritiek. Sommige kijkers vonden zijn reactie overdreven en dramatisch. “Kleutergedrag. Wat een dramaqueen,” klonk het in een van de reacties.

Chateau Meiland: En Route

De ruzie vond plaats tijdens de opnames van het SBS6-programma Chateau Meiland: En Route, waarin de familie Meiland afgelopen zomer in hun auto sprong voor een nieuwe avontuurlijke reis. Ze bezochten niet alleen prachtige Franse locaties, maar gingen ook op zoek naar een vakantiehuis. Daarbij konden ze het natuurlijk niet laten om hun oude chateau in Frankrijk opnieuw te bezoeken.

Het lijkt erop dat het drama tussen Erica en Martien nog niet voorbij is, en de kijkers kunnen zich verheugen op nog meer memorabele momenten uit hun Franse avonturen.