Connect with us

algemeen

Allemachtig: ‘Dit heeft Jan Smit met Maan, Bridget Maasland én Welmoed Sijtsma gedaan!’

Yvonne Coldeweijer, de onbetwiste koningin van de roddels, heeft haar vizier stevig gericht op Volendam, en dan specifiek op de mannen die daar vandaan komen. Jan Smit, Nick Schilder, Simon Keizer en Jan Dulles krijgen allemaal een flinke lading juice over zich heen, maar het is Jan Smit die de meeste aandacht krijgt in Coldeweijers recente onthullingen. De zanger, die al jaren in de schijnwerpers staat, wordt door Coldeweijer flink door de mangel gehaald.

Jan Smit en zijn roerige liefdesleven

Yvonne Coldeweijer begint haar verhaal door te stellen dat het allang geen geheim meer is dat Jan Smit niet altijd even trouw is geweest in zijn relaties. Ze haalt daarbij een oude bekende situatie aan, toen Jan zijn relatie met zijn jeugdvriendin Liza nieuw leven inblies terwijl hij nog samen was met Yolanthe Cabau. Coldeweijer: “Het is al jaren bekend dat Jan niet trouw is, maar blijkbaar zijn er nog steeds mensen die dat niet door hebben. Weet je nog dat hij zijn relatie met Liza weer oppakte, terwijl hij nog met Yolanthe was? Ik had sowieso ook alle gastendoekjes meegenomen!”

Coldeweijer refereert hier aan een periode waarin Jan Smit meerdere relaties tegelijkertijd leek te onderhouden, iets waar de media destijds ook over berichtte. En het lijkt erop dat Jan zijn roerige liefdesleven niet achter zich heeft gelaten, want Coldeweijer komt met nog meer sappige verhalen.

Bridget Maasland in het vizier

Een van de meest opvallende onthullingen is dat Jan Smit volgens Coldeweijer jaren geleden een innige ontmoeting zou hebben gehad met niemand minder dan Bridget Maasland. Dit gebeurde volgens haar op de boulevard van Ibiza, na opnames voor het programma De Zomer Voorbij. Coldeweijer: “Drie keer raden met wie Jan stond te tongen op de boulevard van Ibiza? Bridget! En dat terwijl ze zichzelf nu presenteert als een vrouw met hoge morele standaarden. Pleurt er zo weer vanaf, die meid!”

Bridget Maasland is natuurlijk geen onbekende in de roddelwereld, en haar naam komt vaker voorbij in verhalen over romances met bekende Nederlanders. Het verhaal dat Jan Smit en Bridget elkaar op Ibiza zouden hebben gekust, zorgt natuurlijk voor de nodige ophef. Hoewel het inmiddels jaren geleden is, brengt Coldeweijer het verhaal opnieuw onder de aandacht, wat voor nieuwe speculaties zorgt.

Maan en Jan Smit: meer dan alleen collega’s?

Het blijft niet alleen bij Bridget Maasland. Coldeweijer onthult ook dat Jan Smit naar verluidt een affaire zou hebben gehad met zangeres Maan. Dit gebeurde volgens haar tijdens een relatiepauze tussen Jan en Liza, zijn huidige vrouw. Coldeweijer: “Jan en Liza zijn een tijdje uit elkaar geweest omdat zij erachter kwam dat Jan vreemdging met Maan. Dat verbaast je vast niet, want Maan is niet zo moeilijk als het om BN’ers gaat, ook niet als ze getrouwd zijn.”

Deze onthulling zet zowel Jan Smit als Maan in een ongemakkelijk daglicht. Maan, die bekendstaat als een van de grootste Nederlandse popsterren van het moment, wordt in de roddelwereld vaak genoemd in verband met andere bekende mannen. Of deze verhalen waar zijn, is moeilijk te zeggen, maar het blijft voer voor de roddelpers.

De beruchte burn-out van Jan Smit

Coldeweijer houdt het niet bij alleen affaires, maar trekt ook de burn-out van Jan Smit in twijfel, die de zanger een paar jaar geleden noodgedwongen uit de schijnwerpers hield. Volgens Coldeweijer had Jan misschien wel een burn-out door de stress van zijn dubbelleven. “Herinner je je nog dat Jan een burn-out had? Dat kan ik me helemaal voorstellen, deze man is ontzettend druk. Niet alleen met zijn carrière, maar ook met zijn buitenechtelijke escapades!”

Deze opmerkingen zullen ongetwijfeld stof doen opwaaien, vooral omdat mentale gezondheid en burn-outs tegenwoordig serieuze onderwerpen zijn waar niet licht over gedacht wordt. Het feit dat Coldeweijer de link legt tussen Jans privéleven en zijn burn-out, maakt het verhaal des te spraakmakender.

Welmoed Sijtsma en de ‘scheve schaats’

Tot slot voegt Coldeweijer nog een extra hoofdstuk toe aan het verhaal: Jan Smit zou volgens haar ook een affaire hebben gehad met presentatrice Welmoed Sijtsma, terwijl zij al jarenlang een relatie had met haar high school lover. Coldeweijer: “Jan en Welmoed trainden voor het schaatsprogramma, maar het bleef niet alleen bij trainen op het ijs. Ook privé werd er een flinke scheve schaats gereden.”

De link tussen Jan Smit en Welmoed Sijtsma is nieuw in de wereld van de roddels, en het is nog maar de vraag of dit verhaal verder opgepakt zal worden door de media. Welmoed Sijtsma is een gerespecteerde presentatrice, en dit soort verhalen kunnen schadelijk zijn voor haar reputatie. Desalniettemin zorgt Yvonne Coldeweijer met deze onthulling voor een nieuwe wending in de soap rondom Jan Smit.

Hoe reageert Jan Smit op de beschuldigingen?

Tot nu toe heeft Jan Smit zelf nog niet uitgebreid gereageerd op de stroom aan verhalen die Coldeweijer de wereld in helpt. In het verleden heeft hij vaker roddels naast zich neergelegd, en het is mogelijk dat hij dat nu opnieuw doet. Zijn imago heeft echter wel een deuk opgelopen door de jaren heen, en verhalen zoals deze helpen daar niet bij.

Het blijft ook de vraag hoe andere betrokkenen, zoals Bridget Maasland, Maan en Welmoed Sijtsma, reageren op de onthullingen van Coldeweijer. Als deze verhalen meer tractie krijgen, kan het zijn dat er nog reacties volgen van deze BN’ers.

Wat betekent dit voor Jan Smit en zijn carrière?

Ondanks de roddels is Jan Smit nog steeds een van de populairste zangers van Nederland, en zijn carrière lijkt vooralsnog niet direct in gevaar te komen door de onthullingen van Coldeweijer. Hij is niet alleen succesvol als zanger, maar ook als presentator van onder andere het Eurovisie Songfestival en Beste Zangers. Toch kunnen aanhoudende geruchten zoals deze op de lange termijn een negatieve impact hebben op zijn imago.

Coldeweijer lijkt echter vastberaden om door te gaan met het onthullen van sappige details over het privéleven van Jan Smit en andere bekende Volendammers. Het lijkt erop dat de komende tijd nog meer verhalen naar buiten zullen komen, en het is afwachten hoe Jan Smit hiermee omgaat.

Conclusie

Yvonne Coldeweijer blijft in de roddelwereld haar stempel drukken met de onthullingen over bekende Nederlanders. Dit keer richt ze haar pijlen op Jan Smit, die volgens haar een ingewikkeld liefdesleven leidt vol affaires met andere BN’ers. Van Bridget Maasland tot Maan en Welmoed Sijtsma, het lijkt erop dat Jan er maar druk mee is. Of deze verhalen waar zijn of niet, blijft de vraag, maar één ding is zeker: de roddelmachine draait op volle toeren. Het is nu aan Jan Smit en de betrokkenen om te reageren, of de storm te laten overwaaien.