Connect with us

Actueel

Ook Ex On The Beach-Harrie 0pgepakt tijdens inval in woonwagencentrum Eindhoven

Bij een inval op het woonwagencentrum in Eindhoven maandagochtend is ook realityster Harrie Snijders 0pgepakt. Dit meldt hij zelf via sociale media.

Verhoor en @rrestatie

Snijders laat weten dat hij is meegenomen voor verhoor. Na twee nachten in de cel mocht hij uiteindelijk weer naar huis. Op zijn Instagram-account deelde hij ook een filmpje waarin te zien is hoe de voordeur van een woonwagen is uitgezaagd. De inval heeft blijkbaar een behoorlijke impact gehad op de bewoners van het kamp.

Meerdere arrestaties

Naast Snijders werden nog vier andere mannen maandagochtend 0pgepakt. Ze werden woensdag vrijgelaten, maar zullen later voor de rchtbank moeten verschijnen. Ze worden verd@cht van de productie en handel in harddrgs. De beslissing om hen vrij te laten en niet in voorarrest te houden, heeft volgens het 0penbaar m1nisterie te maken met het feit dat de

str@fbare feiten waarvan ze verd@cht worden, al enkele jaren geleden hebben plaatsgevonden. Dit werd bevestigd door betrouwbare bronnen aan het Eindhovens Dagblad.

Bekendheid op het kamp

Het woonwagencentrum aan de Beekstraat, waar de inval plaatsvond, speelt een belangrijke rol in de televisieserie Bij ons op het kamp. Ook een van de gezinsleden uit deze serie is volgens geruchten 0pgepakt, hoewel de p0litie dit niet heeft bevestigd.

Harrie Snijders in de media

Harrie Snijders is vooral bekend geworden door zijn deelname aan programma’s zoals Ex On The BeachDaten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw, en Special Forces VIPS.

Met meer dan 900.000 volgers op Instagram heeft hij een aanzienlijke fanbase opgebouwd, die hem nauwlettend volgt. Zijn recente arrestatie heeft dan ook voor flink wat ophef gezorgd.