Connect with us

Actueel

André Hazes openhartig over gezinsuitbreiding: ´Dan toch nog tweede kindje?´

André Hazes en Monique Westenberg zijn toegewijde ouders die veel liefde geven aan hun zoontje, André. Onlangs heeft André in een interview met Weekblad Privé verteld over zijn gevoelens rondom het vaderschap en zijn toekomstplannen.

 

Vaderlijke Trots en Dankbaarheid

In een recent interview in de Vlaamse talkshow Café Congé sprak André met trots over hoe belangrijk zijn rol als vader voor hem is.

“Ik geef mijn zoontje voetbaltraining,” vertelde hij. “Dat maakt mijn vrouw gelukkiger dan al het geld van de wereld.” Hoewel André en Monique niet meer samenwonen, brengen ze veel tijd samen door voor hun zoon.

“Mijn zoontje is mijn motivatie. Elke dag als ik hem mag aankleden en uit school haal, ben ik ontzettend dankbaar,” aldus de zanger.

Nog een Kind?

Op de vraag of André nog een kindje wil, gaf hij toe dat hij die wens wel heeft, maar dat hij er ook huiverig voor is.

“Ik ben zo blij met wat ik nu heb. Het idee om die stap nog een keer te nemen vind ik heel eng,” zei hij. “Ik heb al zo’n lekker kind, en ik ben elke dag zo dankbaar voor hoe hij is.”

Toekomstplannen met Monique

André gaf ook aan dat hij graag met Monique wil trouwen in de toekomst. “Dat verdient ze zeker,” liet hij weten.

Ondanks de ups en downs in hun relatie lijkt de liefde en de gezamenlijke zorg voor hun zoon centraal te staan in hun leven.

Een Zomer van Reflectie

Deze zomer bracht André samen met zijn neef tijd door in een afkickkliniek, wat ook door de media werd opgemerkt. Het toont aan dat André actief werkt aan persoonlijke groei en herstel, met zijn gezin als belangrijke steunpilaar.