Connect with us

Actueel

Vreselijk familiedrama voor BZV-deelneemster

Boer Zoekt Vrouw-deelneemster Deedry heeft in een openhartig interview met weekblad Story een hartverscheurend familiedrama onthuld. De paardenfokster, die meedoet aan het populaire televisieprogramma om de liefde van haar leven te vinden, wordt geconfronteerd met ernstige gezondheidsproblemen binnen haar familie. Zowel haar moeder als haar oom lijden aan de progressieve spierz!ekte MS (Multiple Sclerose), en haar vader heeft te maken gehad met stembandk*nker. Deze emotionele last draagt Deedry met zich mee terwijl ze haar zoektocht naar liefde voortzet.

Vader, moeder en oom getroffen door z!ekte

Op 22 september ging het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw van start, en al snel maakte Deedry indruk op de kijkers. De goedlachse paardenfokster hoopt via het programma een partner te vinden die haar liefde voor dieren en het buitenleven deelt. Maar achter haar stralende glimlach gaat een aangrijpend verhaal schuil dat ze nu voor het eerst deelt.

In haar gesprek met Story vertelt Deedry dat zowel haar moeder Anita als haar oom Peter lijden aan MS, een slopende z!ekte die het centrale zenuwstelsel aantast. De z!ekte heeft grote invloed op hun levenskwaliteit en bewegingsmogelijkheden. Hoewel Anita naar eigen zeggen ‘goed’ met de situatie omgaat, is haar dagelijks leven ingrijpend veranderd. “Ik kan niet meer sporten,” zegt ze, iets wat vroeger een belangrijk onderdeel van haar leven was. Ondanks de beperkingen probeert Anita zo goed mogelijk om te gaan met haar z!ekte.

Voor haar broer Peter is de situatie echter nog veel schrijnender. Peter, die vroeger vol energie zat en ontzettend fit was, is nu ernstig beperkt door de vergevorderde staat van de z!ekte. “Hij kan alleen nog maar zijn rechterhand bewegen,” vertelt Deedry met een duidelijk gevoel van verdriet. De fysieke achteruitgang van haar oom laat diepe sporen na binnen de familie.

De strijd van Deedry’s vader tegen k*nker

Alsof de gezondheidsproblemen van haar moeder en oom nog niet zwaar genoeg zijn, kreeg de familie ook nog te maken met een nieuwe klap. Deedry’s vader werd getroffen door stembandk*nker. Een z!ekte die grote gevolgen heeft gehad, maar waar hij naar eigen zeggen ‘goed doorheen is gekomen’. Hij heeft inmiddels het familiebedrijf overgedragen aan zijn dochter, zodat zij de leiding over de paardenfokkerij kon overnemen. “Ik heb het bedrijf verkocht aan mijn dochter,” zegt hij in het interview met het Brabants Dagblad. Hiermee probeert hij de toekomst van het familiebedrijf veilig te stellen, ondanks zijn eigen gezondheidsproblemen.

De verhalen van haar ouders en oom benadrukken hoe zwaar het leven voor Deedry en haar familie is geworden. Toch probeert Deedry optimistisch te blijven en haar eigen leven op de rails te houden. Ze is vastberaden om door te gaan, maar de emotionele last van de familieomstandigheden weegt zwaar.

Boer Zoekt Vrouw: Deedry’s zoektocht naar liefde

Tegen deze achtergrond hoopt Deedry dat haar deelname aan Boer Zoekt Vrouw een positieve wending aan haar leven kan geven. Het bekende programma, dat inmiddels aan zijn veertiende seizoen bezig is, biedt haar een kans om eindelijk de ware liefde te vinden. Ondanks haar warme band met haar hobbystieren Brutus en Kobus, verlangt Deedry naar een menselijke partner met wie ze haar leven kan delen.

“Ik wil gewoon niet meer alleen thuiskomen,” zegt Deedry. Haar werk op de boerderij geeft haar veel voldoening, maar het is niet genoeg om het gevoel van eenzaamheid volledig weg te nemen. In de afgelopen jaren had ze kort een ‘kleine scharrel’, maar dat leidde helaas niet tot een blijvende relatie. Haar hoop is nu gevestigd op het programma, in de hoop dat Boer Zoekt Vrouw haar helpt de liefde te vinden die ze verdient.

Boer Zoekt Vrouw wordt, zoals altijd, gepresenteerd door Yvon Jaspers. De show, die een grote en trouwe schare kijkers heeft opgebouwd, biedt boeren de kans om via televisie hun zoektocht naar liefde te delen met het grote publiek. De eerste aflevering van dit seizoen was te zien op zondag 22 september, en de volgende afleveringen zijn elke zondag te volgen op KRO-NCRV op NPO 1. Voor wie de uitzending heeft gemist, zijn de afleveringen terug te kijken via NPO Start of NLZiet.

Deedry’s hoop op een toekomst vol liefde

Ondanks alle tegenslagen blijft Deedry hoopvol over de toekomst. Ze hoopt niet alleen iemand te vinden die haar liefde voor het boerenleven deelt, maar ook iemand die haar kan ondersteunen in de zware tijd die ze momenteel met haar familie doormaakt. De last die ze draagt, is groot, maar ze hoopt dat haar deelname aan Boer Zoekt Vrouw een nieuwe start voor haar zal betekenen.

Deedry’s openhartige verhaal heeft bij veel kijkers en lezers van Story diepe indruk achtergelaten. De combinatie van haar persoonlijke strijd en haar wens om liefde te vinden, maakt haar tot een van de meest intrigerende deelneemsters van dit seizoen. Veel kijkers zullen met haar meeleven en haar steunen op haar zoektocht naar geluk.

Een boodschap van hoop en kracht

Deedry’s verhaal is een krachtig voorbeeld van hoe het leven, zelfs in de zwaarste tijden, door kan gaan. Hoewel ze wordt geconfronteerd met de verwoestende impact van z!ektes binnen haar familie, blijft ze hoopvol en gefocust op haar eigen toekomst. Haar deelname aan Boer Zoekt Vrouw is niet alleen een zoektocht naar liefde, maar ook een manier om zichzelf een nieuwe kans te geven op geluk, ondanks alle uitdagingen.

In moeilijke tijden kan het vinden van liefde en steun van anderen een wereld van verschil maken. Deedry’s verhaal herinnert ons eraan hoe belangrijk het is om door te zetten en open te blijven staan voor nieuwe kansen, ook wanneer het leven tegenzit. Haar deelname aan Boer Zoekt Vrouw is een symbolisch nieuw begin, en velen hopen dat ze in het programma de partner zal vinden die haar steunt, zowel in goede als in moeilijke tijden.

Steunbetuigingen

Veel kijkers zullen Deedry’s verhaal ongetwijfeld aangrijpend vinden. Haar openheid over haar familie en de problemen waar ze mee te maken heeft, laat zien dat zelfs in de wereld van reality-tv echte menselijke emoties en uitdagingen schuilgaan. Als je haar wilt steunen in deze moeilijke tijd, laat dan een boodschap voor haar achter. Laten we samen laten zien dat ze er niet alleen voor staat.

Betuig je steun aan Deedry in de reacties ❤️