Connect with us

Actueel

Gordon heeft duidelijke boodschap aan zijn h@ters: ´Sch*tbakken, ik h@@t jullie!´

In de nieuwste aflevering van Dit Ben Ik: Gordon heeft Gordon Heuckeroth flink uitgehaald naar zijn h@ters. De zanger en ondernemer spreekt openlijk over de negativiteit die hij ervaart rondom zijn nieuwe horecazaak.

Gordon Wil Erkenning, Niet Alleen Winst

Gordon geeft aan dat hij met zijn horecazaak niet alleen uit is op financieel gewin, maar vooral op erkenning. “Het boeit me echt niet. Het is leuk als ik er iets aan verdien, maar het gaat mij om de erkenning”, zegt hij.

“Nog nooit heb ik ergens gelezen: ‘Wat een lekkere koffie’. Nog nooit! Dat is toch zielig? Alleen omdat mijn naam eraan hangt, wordt het negatief beoordeeld. Dat is gewoon verschrikkelijk.”

Intense Haat Tegen Zijn H@ters

Gordon spaart zijn h@ters niet. “Sch*tbakken zijn het. Ik haat ze. Intense haat heb ik opgebouwd,” aldus de zanger. Hij voelt dat hij nooit zal kunnen winnen van zijn h@ters, die volgens hem hun platforms en podcasts m1sbruiken om hem zwart te maken.

“Want ja, het verkoopt lekker om het over Gordon te hebben,” voegt hij toe. Gordon zou liever willen dat zijn h@ters hem volledig negeren: “Zwijg me d00d.”

Dalende Kijkcijfers van Zijn Realityserie

Ondanks zijn hoop op succes, blijven de kijkcijfers van Dit Ben Ik: Gordon dalen. De eerste aflevering werd door een half miljoen mensen bekeken, maar de derde aflevering trok slechts 342 duizend kijkers. Gordon staat nu op plek 21 in de top 25 van de kijkcijferlijst.

Tina Nijkamp, mediadeskundige, denkt dat het delen van negatieve ‘scheldquotes’ ter promotie juist tegen Gordon heeft gewerkt. Volgens haar is de realityserie veel te negatief en is er te weinig variatie. “Wat kan het de kijkers schelen dat Gordon ruzie heeft met allerlei mediafiguren? De kijker wil juist ook positiviteit.” Ze wijst op het succes van Holland’s Got Talent, waar de positiviteit een belangrijk element is voor de hoge kijkcijfers.