Connect with us

algemeen

Albert uit B&B Vol Liefde waarschuwt zijn ex-vrouw: ´Je gaat r*chtszaak verliezen!´

Hoewel Albert in het populaire programma B&B Vol Liefde de liefde heeft gevonden bij Joyce, blijkt zijn verleden nog niet helemaal afgerond te zijn.

Hij is namelijk nog getrouwd met zijn ex-vrouw Margo Vereijken, en binnenkort staan ze tegenover elkaar in de r*chtbank. Malgosia, Albert’s eerdere partner, spreekt nu in een interview met weekblad Privé en waarschuwt Margo voor de juridische strijd die hen te wachten staat.

“Margo Moet Opletten”

Malgosia benadrukt dat haar onthullingen niet voortkomen uit jaloezie of wr<@ak, maar uit bezorgdheid voor Margo. “Albert is meedogenloos en gaat over lijken,” zegt ze. Volgens haar heeft Albert sterke adviseurs die hem helpen bij de scheiding en vreest ze dat Margo de rechtszaak gaat verliezen als ze zich niet goed voorbereidt.

Omgangsregeling en Kinderen

Malgosia beweert dat Albert haar zelfs heeft betrokken bij gesprekken met zijn juridische adviseurs over de omgangsregeling met de kinderen. “Hij vroeg me om bij hem aan tafel te zitten tijdens deze gesprekken,” zegt ze. “Achteraf voelde ik me daar erg slecht bij.” Dit maakt volgens haar duidelijk hoe ver Albert bereid is te gaan in deze scheiding.

Een Waarschuwing voor Margo

Malgosia wil graag contact met Margo opnemen om haar te waarschuwen. “Ze moet zich bewust zijn van wat ik heb gehoord,” zegt ze. “Albert is bereid om alles te doen om te winnen, en Margo moet zich wapenen om haar kinderen te beschermen.” Ze vreest dat Albert over Margo heen zal walsen als ze zich niet sterk opstelt.

Het Kasteel als Twistpunt

Een belangrijk punt in de r*chtszaak is het kasteel dat Margo en Albert samen hebben. Volgens Malgosia heeft Margo recht op de helft van het kasteel, iets dat Albert maar moeilijk lijkt te accepteren. “Margo moet vechten voor wat haar toekomt. Het is ongelooflijk hoe iemand na 25 jaar huwelijk zo kan veranderen en dan op televisie verschijnt alsof er niets aan de hand is.”

Het lijkt erop dat de r*chtszaak tussen Albert en Margo nog veel stof zal doen opwaaien, met Malgosia als onverwachte steunpilaar voor Margo.