Connect with us

algemeen

B&B-deelneemster kondigt stappen aan: ”Hij heeft aan me gezeten”

Albert, die dit seizoen te zien was in het populaire televisieprogramma B&B Vol Liefde, kan zich schrap zetten voor wat komen gaat. Malgosia, een van de vrouwelijke deelnemers die op zoek was naar liefde in zijn Franse kasteel, heeft in een interview met Privé flink uitgehaald naar de kasteelheer. “Psychopaat” noemt ze hem, en dat is nog maar het begin van haar woede-uitbarsting.

Een moeilijke tijd voor Albert

Albert was een van de opvallende deelnemers aan het laatste seizoen van B&B Vol Liefde. De charmante kasteelheer leek aanvankelijk een goede match voor verschillende vrouwen die naar zijn prachtige Franse verblijf kwamen in de hoop zijn hart te veroveren. Onder hen was ook Malgosia, een Poolse vrouw die hoopte de ware liefde te vinden. Hoewel hun tijd samen intens was, bleek het uiteindelijk geen succes te worden. Albert koos niet voor haar, maar dat is niet het enige waarover Malgosia nu haar ongenoegen uit.

Wat recent aan het licht kwam, is dat Albert tijdens de opnames van het programma, en zelfs tot op de dag van vandaag, nog getrouwd is met zijn vrouw Margo. Het stel verkeert echter in een ingewikkelde scheiding, iets wat Albert zwaar valt. In een recent interview gaf hij aan dat hij moeite heeft met de scheiding en dat het hele proces hem emotioneel heeft uitgeput. “Ik heb het er moeilijk mee. Het leven is nu niet makkelijk voor me,” bekende hij.

Malgosia haalt uit: “Hij is een psychopaat”

Waar Albert zich nog enigszins kwetsbaar opstelde over zijn scheiding, neemt Malgosia geen blad voor de mond. Ze beschuldigt de kasteelheer van respectloos gedrag, zowel tijdens de opnames van het programma als daarbuiten. Volgens haar was Albert allesbehalve eerlijk en oprecht. “Hij was nog niet eens gescheiden en ondertussen lag hij al met verschillende vrouwen in bed,” vertelt ze boos.

Het lijkt erop dat de onthulling over Alberts huwelijk tijdens de opnames voor Malgosia een grote klap was. Ze geeft nu aan dat ze begrip heeft voor Albert’s ex-vrouw, Margo. “Hij is een tiran, een narcist, een psychopaat en een dictator,” aldus Malgosia, die duidelijk haar frustraties niet meer binnen kan houden.

Malgosia beschuldigt Albert van manipulatief gedrag. Ze voelt zich misbruikt door de manier waarop hij met haar en de andere vrouwen omging. Het feit dat Albert zijn privéleven niet op orde had tijdens de opnames, maar toch doorging met het daten van verschillende vrouwen, zit haar duidelijk dwars.

Beschuldigingen over geld en manipulatie

De woede van Malgosia beperkt zich niet alleen tot de manier waarop Albert met haar omging. In het interview met Privé doet ze ook een opmerkelijke uitspraak over Albert’s financiële situatie. Volgens haar heeft de kasteelheer tijdens de coronapandemie ‘miljoenen euro’s bij andere mensen geleend’. Waar deze beschuldigingen vandaan komen, en of ze daadwerkelijk gegrond zijn, laat ze in het midden. Toch suggereert ze dat Albert niet zo onschuldig is als hij lijkt, en dat zijn charme meer is dan wat hij aan de buitenwereld laat zien.

Dit soort beschuldigingen zijn natuurlijk niet zonder gevolgen. Hoewel het niet duidelijk is hoe Malgosia aan deze informatie komt, voeden haar uitspraken de geruchten over Albert en zijn vermeende dubbele agenda. Het is niet de eerste keer dat deelnemers van realityshows zich negatief uitlaten over hun ervaringen, maar Malgosia lijkt erop gebrand om haar verhaal te delen en Albert aan de kaak te stellen.

Reünie vol spanning

Dat Malgosia en Albert niet bepaald als vrienden uit het programma zijn gekomen, bleek al tijdens de reünie van B&B Vol Liefde. Volgens Malgosia hing er een gespannen sfeer tussen haar en Albert tijdens deze bijeenkomst. Ze had eigenlijk niet eens de reünie willen bijwonen, maar besloot uiteindelijk toch te komen. “De sfeer tussen ons was vreselijk,” zegt ze. Het is duidelijk dat hun tijd samen diepe wonden heeft achtergelaten bij Malgosia.

Voor Albert lijkt de situatie niet veel beter. Hij worstelt niet alleen met zijn scheiding, maar nu ook met de publieke aanvallen van Malgosia. De kasteelheer heeft nog niet uitgebreid gereageerd op de beschuldigingen, maar het lijkt erop dat hij zich in een lastige positie bevindt. Zijn charmante verschijning in B&B Vol Liefde staat in schril contrast met het beeld dat Malgosia nu van hem schetst.

Instagram als wapen

De frustratie van Malgosia beperkt zich echter niet alleen tot interviews. Ze heeft haar kruistocht tegen Albert ook naar sociale media gebracht. Op Instagram heeft ze er een sport van gemaakt om Albert publiekelijk aan te vallen. Ze deelt regelmatig berichten en foto’s die haar volgers een inkijkje geven in haar gevoelens over Albert.

Vorige week plaatste ze zelfs intieme beelden van Albert, met daarbij een cryptische en bizarre tekst die veel volgers in verwarring bracht. Hoewel het niet duidelijk is wat ze precies met deze posts wil bereiken, is het duidelijk dat Malgosia haar pijn en woede niet onder stoelen of banken steekt. Ze gebruikt haar platform om haar versie van het verhaal te delen, en dat zorgt voor veel rumoer onder haar volgers.

Hoe nu verder?

De uitlatingen van Malgosia zorgen voor flink wat opschudding, zowel bij de fans van B&B Vol Liefde als bij Albert zelf. Het is niet ongebruikelijk dat realitysterren na hun deelname aan een programma in de media blijven verschijnen, maar dit soort harde beschuldigingen doen vragen rijzen over de impact van zulke programma’s op de deelnemers.

Het blijft afwachten of Albert zelf nog uitgebreid zal reageren op de beschuldigingen van Malgosia. Voorlopig lijkt hij zich stil te houden, wellicht in de hoop dat de storm vanzelf gaat liggen. Maar gezien de intensiteit van Malgosia’s aanvallen lijkt het onwaarschijnlijk dat deze kwestie snel zal verdwijnen.

Malgosia heeft ondertussen duidelijk gemaakt dat ze niet van plan is om haar strijd tegen Albert zomaar op te geven. Of het nu gaat om hun persoonlijke geschiedenis of om de financiële beschuldigingen die ze heeft geuit, ze lijkt erop gebrand om Albert verantwoordelijk te houden voor wat er volgens haar is gebeurd.

Key Points

  • Malgosia’s beschuldigingen: In een interview met Privé noemt Malgosia Albert een “tirannieke psychopaat” en beschuldigt hem van manipulatief gedrag, zowel tijdens als na de opnames van B&B Vol Liefde.
  • De scheiding van Albert: Tijdens het programma was Albert nog steeds getrouwd met Margo. Hij verkeert in scheiding, iets wat hijzelf als een zware last ervaart.
  • Financiële beschuldigingen: Malgosia beweert dat Albert tijdens de coronapandemie miljoenen euro’s van anderen heeft geleend, hoewel ze geen verdere details geeft.
  • Instagram-aanvallen: Malgosia gebruikt haar Instagram-account om Albert publiekelijk aan te vallen, met intieme beelden en cryptische berichten.
  • Toekomstige reacties: Het blijft onduidelijk of Albert op de beschuldigingen van Malgosia zal reageren. De kwestie zorgt voor veel opschudding onder de fans van B&B Vol Liefde.

De toekomst van dit conflict is onzeker, maar het lijkt erop dat deze kwestie nog lang niet is opgelost. Malgosia blijft vastberaden om haar verhaal te vertellen, en Albert zal zich ongetwijfeld moeten verweren tegen deze scherpe aanvallen.