Connect with us

Actueel

Hélène Hendriks laaiend: ”Hoef hem nooit meer te zien”

Hélène Hendriks, een van de populairste televisiepresentatrices van Nederland, heeft genoeg van Gordon. Hoewel ze normaal gesproken bekend staat om haar kalmte en professionaliteit, heeft Gordon haar nu dusdanig geraakt dat ze in de uitzending van Oranjezondag openlijk aangaf klaar met hem te zijn. “Ik ben wel klaar met hem,” zei ze tijdens de uitzending, terwijl ze haar frustratie duidelijk liet merken.

Gordon’s Realityserie en Ruzies

Gordon’s nieuwe realityserie heeft veel stof doen opwaaien, maar niet om de goede redenen. De eerste afleveringen trokken nog redelijk wat kijkers, maar de kijkcijfers zijn sindsdien flink gedaald. De reden voor de daling lijkt simpel: Gordon’s constante scheldpartijen en persoonlijke aanvallen hebben de interesse van het publiek niet vast kunnen houden. De realityserie lijkt meer op een podium voor Gordon om zijn frustraties te uiten dan een vermakelijk televisieprogramma.

In de eerste afleveringen liet Gordon zijn woede de vrije loop en nam hij onder meer Tina Nijkamp, Angela de Jong en René van der Gijp flink onder handen. Hij bekritiseerde hen openlijk, met harde woorden en veel drama. Dit zorgde voor controverse, maar het constante negatief beladen commentaar van Gordon bleek voor de kijkers uiteindelijk te veel van het goede.

‘Toppers-Rat’: Onbekend Slachtoffer

Een van de meest recente en opvallende uitbarstingen van Gordon in zijn realityserie gaat over een zanger van de Toppers, een van de bekendste Nederlandse muziekgroepen. Gordon beschuldigde een van de leden van “vuile rattenstreken.” Dit zette de geruchtenmachine direct aan het werk, aangezien hij niet duidelijk maakte over wie hij het precies had. Zowel de media als de fans van de Toppers zijn sindsdien druk bezig met speculeren over de identiteit van deze mysterieuze “rat.”

Binnen de groep zelf lijkt er echter ook geen duidelijkheid te zijn. Alle leden van de Toppers, waaronder Jeroen van der Boom, René Froger, Gerard Joling en Jan Smit, vragen zich af wie de beschuldigingen van Gordon op zich gericht zijn. Volgens de betrokkenen is er geen sprake van grote conflicten binnen de groep, waardoor de beschuldiging van Gordon als een verrassing komt.

Jeroen van der Boom bij Oranjezondag

Uitgerekend Jeroen van der Boom, een van de Toppers, was onlangs te gast bij de Oranjezondag-uitzending, waar Hélène Hendriks hem confronteerde met de uitlatingen van Gordon. Zonder om de hete brij heen te draaien, vroeg Hélène hem rechtuit wie Gordon bedoelde met zijn “rattenstreken”-opmerking.

Jeroen bleef kalm en gaf aan dat geen van de Toppers-leden precies weet over wie Gordon het heeft. Hij vertelde dat hij zelf afgelopen zomer nog contact had gehad met Gordon en dat er toen geen enkel teken van een conflict was. “Volgens mij zijn wij oké,” zei Jeroen, waarbij hij aangaf dat hij zich moeilijk kon voorstellen dat de beschuldigingen over hem zouden gaan.

Hélène Heeft Genoeg van Gordon

Hoewel Jeroen nog diplomatiek bleef in zijn reactie, was Hélène veel directer in haar oordeel. Ze heeft eerder al ervaring met de grillige stemmingswisselingen van Gordon. Zo noemde Gordon haar ooit een “dom blondje,” een opmerking die haar duidelijk diep heeft geraakt. Hoewel Hélène er toen misschien niet veel van maakte, lijkt het incident nu toch na te sudderen.

Tijdens de uitzending maakte ze duidelijk dat ze Gordon niet meer serieus neemt en er helemaal klaar mee is. Terwijl ze een wegwerpgebaar maakte, zei ze resoluut: “Maar ik ben er eigenlijk wel klaar mee, met Gordon. Dus we gaan gewoon verder.” Het was een moment van duidelijke irritatie en afkeer richting de zanger en televisiepersoonlijkheid, waarbij Hélène aangaf dat ze geen behoefte meer heeft aan verdere confrontaties met hem.

Het Gaat Over Gerard Joling

Ondanks haar besluit om verder te gaan en Gordon achter zich te laten, kon Hélène het toch niet laten om haar mening te geven over de “rattenkwestie.” Terwijl Jeroen van der Boom aangaf niet te weten over wie Gordon het had, leek Hélène overtuigd te zijn van de identiteit van de “rat.” Ze zei zonder twijfel: “Dit gaat over Joling, dat kan niet missen.”

Gerard Joling is ook een van de Toppers en heeft een lange geschiedenis met Gordon. De twee hebben in het verleden vaak samengewerkt, maar ook net zo vaak ruzie gehad. Het is bekend dat hun relatie vol ups en downs zit, en ze hebben elkaar in het openbaar regelmatig bekritiseerd. Het zou dus niet verrassend zijn als Gordon zijn pijlen nu op Gerard heeft gericht, hoewel dit tot op heden niet bevestigd is.

Waarom de Realityserie van Gordon Flopt

Gordon’s realityserie leek aanvankelijk een succes te worden, maar de recente kijkcijfers vertellen een ander verhaal. De eerste twee afleveringen trokken nog redelijk wat kijkers, maar nu zijn de cijfers flink gedaald. Dit kan deels worden toegeschreven aan het feit dat de show steeds meer lijkt te draaien om Gordon’s persoonlijke vetes en ruzies, in plaats van een vermakelijke en onderhoudende realityshow te zijn.

Het publiek lijkt moe te worden van de constante negatieve energie die Gordon met zich meebrengt. In plaats van een vermakelijke inkijk in het leven van de flamboyante tv-persoonlijkheid, krijgen kijkers een opeenvolging van ruzies en scheldpartijen voorgeschoteld. Dit soort dramatische televisie kan aanvankelijk veel aandacht trekken, maar op de lange termijn blijkt het publiek toch af te haken.

Wat Betekent Dit voor Gordon?

De toekomst van Gordon in de televisiewereld lijkt op dit moment onzeker. Terwijl hij jarenlang een van de meest geliefde en besproken figuren op de Nederlandse televisie was, lijkt zijn imago nu steeds meer te lijden onder zijn negatieve uitlatingen. Steeds meer bekende Nederlanders laten openlijk weten klaar met hem te zijn, zoals nu ook Hélène Hendriks.

Of Gordon in staat is om zijn carrière te redden en terug te keren naar zijn gloriedagen, valt nog te bezien. Wat wel duidelijk is, is dat hij op dit moment meer vijanden maakt dan vrienden. Als hij zijn benadering niet verandert, zou dit wel eens het einde kunnen betekenen van zijn televisiecarrière.

Key Points:

  • Hélène Hendriks heeft genoeg van Gordon: De bekende presentatrice is klaar met Gordon en zegt dit openlijk tijdens de uitzending van Oranjezondag. Ze heeft genoeg van zijn wisselvallige gedrag en persoonlijke aanvallen.
  • Gordon beschuldigt een ‘rat’ binnen de Toppers: Gordon noemde in zijn realityserie een zanger van de Toppers een ‘rat’, maar het is nog onduidelijk over wie hij het precies heeft. Hélène is echter overtuigd dat hij Gerard Joling bedoelt.
  • Realityserie van Gordon flopt: Ondanks een goede start, zijn de kijkcijfers van Gordon’s realityserie flink gedaald. Het publiek lijkt moe te worden van de constante scheldpartijen en persoonlijke aanvallen in de show.
  • Toekomst van Gordon onzeker: Gordon’s carrière lijkt in zwaar weer te verkeren nu steeds meer BN’ers zich tegen hem keren. Zijn negatieve uitlatingen beginnen zijn imago te schaden.
  • Jeroen van der Boom reageert diplomatiek: Jeroen, een van de Toppers, reageert rustig op de beschuldigingen van Gordon en geeft aan dat hij geen idee heeft wie Gordon bedoelt met zijn uitspraken.