Connect with us

Actueel

Enorme verbazing na afloop van B&B Vol Liefde: ´Albert blijkt gewoon getrouwd!´

In het populaire programma B&B Vol Liefde vond kasteeleigenaar Albert ogenschijnlijk het geluk met Joyce. De twee zijn stapelgek op elkaar en hun liefde bloeide op tijdens de opnames. Maar nu komt aan het licht dat Albert tijdens de opnames van het programma nog getrouwd was met zijn ex Margot. Dit levert behoorlijk wat complicaties op voor de kasteelman.

Niet Eenvoudig

Albert en Margot liggen momenteel in scheiding, maar de afwikkeling verloopt verre van soepel. Volgens Albert is Margot niet van plan zich zomaar neer te leggen bij de situatie, wat resulteert in een ingewikkeld juridisch proces.

Binnenkort moeten Albert en zijn ex weer voor de rechter verschijnen om verdere stappen in de scheiding te bespreken. In een interview met Privé vertelt Albert dat de situatie hem erg zwaar valt: “Ik heb het er moeilijk mee. Het leven is nu niet makkelijk voor me.”

Gezin en Kasteel Delen

Albert en Margot waren 25 jaar samen en hebben twee jonge dochters van zeven en vijf jaar. Het kasteel waarin Albert woont, La Bisbal d’Empordà, blijkt voor de helft ook eigendom van Margot te zijn.

Dit zorgt voor extra complicaties in de scheidingsprocedure. Albert geeft aan dat hij zijn kinderen ontzettend mist en doet er alles aan om hen te blijven zien. Hij reist regelmatig heen en weer tussen Nederland en zijn verblijfplaats om tijd met zijn dochters door te brengen. “Ik probeer er zo goed mogelijk uit te komen in het belang van onze kinderen,” vertelt hij.

Reactie op Joyce’s Huwelijksplannen

Terwijl de scheiding nog gaande is, lijkt zijn nieuwe relatie met Joyce verder te bloeien. Onlangs uitte Joyce zelfs de wens om hun liefde met een huwelijk te bezegelen.

Albert reageerde hier echter direct afwijzend op. Nu blijkt dat dit waarschijnlijk te maken heeft met zijn complexe scheiding, waardoor een nieuw huwelijk op dit moment niet aan de orde is.

Voor Albert blijft de situatie uitdagend, zowel op relationeel als op gezinsgebied, terwijl hij probeert balans te vinden in zijn nieuwe leven.