Connect with us

Actueel

Samantha de Jong heeft helemaal niks meer: ‘Wie kan mij helpen boodschappen betalen?’

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, staat weer in de schijnwerpers, maar deze keer om een zeer zorgwekkende reden. Dit weekend verscheen er een verontrustend bericht op haar Snapchat, waarin ze haar volgers om hulp vroeg bij het regelen van boodschappen. Het lijkt erop dat de glamour en glitter van haar voormalige leven ver weg zijn, en dat ze nu worstelt om de eindjes aan elkaar te knopen.

 

Samantha de Jong en haar moeilijkheden

Het is geen geheim dat het de laatste jaren niet goed ging met Samantha de Jong. Van een stralende carrière als realityster belandde ze in een schimmig bestaan op 18+ websites. Haar leven ging van een hoge vlucht naar de bodem van de problemen, en ze deelt nu openhartig haar ervaringen vanuit een ‘geheime’ locatie, voor haar eigen veiligheid. “Zoals iedereen weet, heb ik veel meegemaakt,” schrijft ze.

“Ik heb gedwongen in de pr0stitutie gezeten, maar sinds kort ben ik daaruit,” vertelt ze. Ondanks haar succesvolle begin, heeft ze nu te maken met enorme persoonlijke verliezen. “Ik ben mijn kinderen kwijtgeraakt, mijn ex-vriend Michael, en ik heb zelfm00rdpogingen ondernomen tijdens zware d*pressies,” voegt ze eraan toe.

Verontrustende onthullingen

Samantha’s situatie blijkt ernstiger dan ooit. Ze beschrijft hoe slechte keuzes haar in een wr*de en tr@umatische situatie hebben gebracht. “Ik had echt geen leven meer,” vertelt ze, terwijl ze benadrukt dat haar dierbaren altijd aan haar zijde zijn gebleven.

Omwille van haar veiligheid moest ze haar geliefde Den Haag verlaten. “Ze zouden me komen halen,” zegt ze. “Die pooiers hebben mij dingen laten doen die je je ergste vijand nog niet toewenst. Mijn haar werd afgeschoren, ik werd vastgebonden en met vier man verkracht.” Ondanks het gr*welijke verleden, koestert ze geen spijt over haar carrière als realityster, hoewel ze toegeeft dat wat meer begeleiding destijds nuttig zou zijn geweest. “Misschien had ik dan mijn kinderen nog bij me gehad en was ik niet in de pr0stitutie beland,” reflecteert ze.

Afkickkliniek en familiale problemen

In mei leek het even beter te gaan met Samantha, maar al snel bleek dat ze opnieuw in een @fkickkl1niek zat. Haar versl@ving aan verb0den middelen, ontstaan tijdens haar tijd van detentie, blijft een groot probleem. “Mevrouw zit er voorlopig nog wel even,” wordt er gezegd, aangezien het ontgiften van je lichaam geen snelle klus is.

Haar familie verkeert ook in zware tijden. Volgens Juicechannel werden haar ouders recent gespot in de r*chtbank van Den Haag, waar haar moeder in tranen uitbarstte en haar vader nerveus heen en weer liep. “Die mensen maken ook veel mee,” meldt het kanaal.

Hulpvraag via Snapchat

En alsof de situatie nog niet somber genoeg was, verscheen er op Samantha’s Snapchat een bedelberichtje. “Kan iemand me helpen met wat boodschappen voor het weekend?” vraagt ze. Dit geeft aan hoe diep haar problemen zijn, als je online om voedsel moet smeken.

Of iemand haar daadwerkelijk geholpen heeft, is onbekend, maar we hopen dat Samantha in ieder geval wat te eten heeft gehad dit weekend.