Connect with us

algemeen

Anja uit B&B Vol Liefde in diepe rouw: ´Dit kom ik nooit meer te boven´

Tijdens de reünieaflevering van B&B Vol Liefde deelde Anja een verdrietig moment: haar geliefde kat Piet is kort na de opnames overleden. Het nieuws raakte haar zichtbaar, en toen presentator Art haar vroeg naar Piet, werd Anja emotioneel.

“Ik heb haar helaas drie weken na de opnames moeten begraven,” vertelde ze met tranen in haar ogen. Piet had tijdens de show een speciale plek, en Anja was blij om haar kat terug te zien op tv. “She was the star,” voegde ze trots toe.

Piet was een opvallende verschijning in het programma, vooral omdat ze de mannen die bij Anja verbleven regelmatig het vuur aan de schenen legde.

Toch was Piet erg geliefd bij de crew, iets wat Anja enorm waardeerde. “Wat ik zo fantastisch vind, is dat de crew zo geweldig met Piet omging. Dat zal ik de rest van m’n leven niet vergeten,” vertelde ze dankbaar.

Als troost en eerbetoon had Art een kleinigheidje voor Anja meegenomen: een kunstwerkje ter nagedachtenis aan Piet. Dit gebaar ontroerde haar, en ze bedankte hem met een glimlach: “Dat vind ik heel lief, dankjewel.”