Connect with us

algemeen

B&B Vol Liefde Robert Jan zet Suzanne alsnog aan de deur: ´Toch een beetje een m1slukking!´

Een van de B&B-houders die liefde heeft gevonden door het programma is Robert Jan. Gisteren maakte hij bekend dolgelukkig te zijn met Suzanne. Hoewel het er allemaal kleurrijk uitziet, is gedragsbioloog Patrick van Veen minder enthousiast.

Happy Together

In de allerlaatste aflevering van B&B Vol Liefde zagen kijkers hoe Robert Jan en Suzanne tot over hun oren verliefd op elkaar zijn. Tijdens de reünieaflevering bevestigde Robert Jan dat de liefde nog steeds springlevend is. “Ik denk dat het zomaar nog een poosje gaat duren,” aldus Robert Jan, die blij is dat Suzanne altijd vrolijk is en mooi om naar te kijken.

‘Slechte Intenties’

Gedragsbioloog Patrick van Veen, die recentelijk opstapte als liefdesexpert bij Married At First Sight (MAFS), heeft echter ernstige twijfels over de oprechtheid van Robert Jan. In een gesprek met weekblad Weekend uitte Patrick zijn zorgen over de ware motieven van Robert Jan.

“Els was de perfecte vrouw voor Robert Jan, maar niet opwindend genoeg voor hem. Hij vindt Suzanne leuk en spannend, maar ik denk dat hij meedoet om zijn bedrijf in Schotland te promoten,” aldus Patrick.

Hij wijst erop dat Robert Jan recentelijk opduikte in een reclame voor whisky. “Kerel, opzouten! Hij is altijd de gestylde gentleman, wat in mijn ogen allemaal net té is. Hij slaat compleet door en Suzanne is voor zijn ‘perfecte plaatje’ een beetje een mislukking, omdat zij heel anders is.”

Wordt Ged*mpt?

Patrick is niet overtuigd van Robert Jan’s bedoelingen. “Het lijkt wel alsof hij een sollicitatieprocedure aan het opzetten is,” zegt de oud-MAFS expert. Volgens Patrick is er geen echt fysiek contact vanuit Robert Jan en zijn er grote twijfels of deze relatie daadwerkelijk stand zal houden.