Connect with us

Actueel

LLDL-Julia waagt zich aan l@pdance maar gaat los op haar plaat

Als je op zoek bent naar liefde, zijn er veel mogelijkheden. Je kunt gewoon iemand aanspreken in een bar of via een datingapp een leuke match zoeken. Maar als je bekend wilt worden, is Lang Leve de Liefde een grappig podium om je kansen te wagen.

Lang Leve de Liefde

De kans dat je daadwerkelijk liefde vindt in dit programma is klein, maar je krijgt zeker wel een paar minutes of fame. Dat kan ook wat waard zijn.

Sommige mensen die deelnemen aan de datingshow zetten zichzelf echter op een ongemakkelijke manier in de schijnwerpers. Het nadeel is dat het internet niets vergeet; over een paar jaar kun je nog steeds overal te vinden zijn. Soms is dat niet echt handig, zeg maar.

Julia’s Lapdance

In de uitzending van vanavond (spoiler-alert) zien we Julia, een bebrilde dame die een wel heel creatief idee heeft om haar date te verleiden. Ze besluit een lapdance te geven.

Haar date zit vol verwachting op zijn stoel, klaar voor wat komen gaat. Het lijkt erop dat Julia nooit eerder een lapdance heeft gegeven. Haar bewegingen lijken meer op een circus-act en wanneer ze haar sok probeert uit te trekken, gaat ze bijna op haar plaat.

Haar date kijkt verbaasd toe. De arme jongen doet zijn best om enthousiast te blijven, maar Julia, die helemaal in haar element is, laat zich niet tegenhouden. Ondanks haar pogingen blijven de andere kledingstukken aan. Kijkers, die massaal onder het bericht reageren, zijn van mening dat dit voor iedereen het beste is.

Bekijk de beelden hieronder: