Connect with us

Actueel

Mensen gaan los over de manier waarop André Hazes zijn hond uitlaat: ‘Dit kan echt niet!’

Het zal je maar gebeuren: je gaat de hond uitlaten, maar je bent de riem vergeten. Dit overkwam André Hazes (30), maar gelukkig vond hij een creatieve oplossing voor zijn trouwe viervoeter Robbie. In plaats van de riem te gebruiken, bedacht hij iets anders zodat Robbie toch nog lekker naar buiten kon.

Een Alternatieve Hondenriem

Op Instagram deelde André een foto van zijn hond Robbie tijdens een wandeling. Maar in plaats van een standaard hondenriem, gebruikte André een broek! Een van de broekspijpen was vastgemaakt aan de halsband van Robbie, terwijl André de andere pijp vasthield.

“Riem vergeten, joejoe,” schreef hij bij de foto, waarmee hij zijn inventieve oplossing deelde.

André en Robbie: Dikke Maatjes

André en zijn hond Robbie zijn onafscheidelijk. Hij nam Robbie, een straathond, vanuit Bonaire mee naar Nederland en sindsdien zijn ze onafscheidelijk. André deelt regelmatig momenten met zijn hond op sociale media.

Onlangs plaatste hij een speelse foto waarop hij het dier in de lip bijt, maar deze actie leverde hem wel wat kritiek op. Sommige volgers vonden dat hij hiermee een slecht voorbeeld gaf, vooral voor zijn zoontje Dré.

Muzikale Samenwerking met Mart Hoogkamer

Ondertussen geniet André van zijn samenwerking met zanger Mart Hoogkamer. De twee brachten onlangs een nummer uit, en sindsdien lijken ze onafscheidelijk.

Hun samenwerking heeft geleid tot veel succes, en in een recent interview vertelden ze enthousiast over hun muzikale klik en de plannen voor de toekomst.