Connect with us

Actueel

Oeps! Ook Kia deelt kiekje van fout feestje met Mike

Er is veel gespeculeerd over het ber*chte feestje van Mike, Kia en Robin dat we niet op camera zagen bij B&B Vol Liefde. Hoewel de camera’s van het programma niet aanwezig waren, heeft Kia nu enkele foto’s op Instagram gedeeld die ons een kijkje geven in wat er precies is gebeurd.

Het feestje

In een veelbesproken aflevering van B&B Vol Liefde zagen we Mike op een bijzondere manier zijn dag doorbrengen. Na een stiekeme afspraak met Noor, liet hij Kia en Robin thuis achter, maar besloot hij de avond met hen door te brengen.

Er werd gesproken over veel alcohol, spelletjes en zelfs skinny dipping. We zagen Mike de volgende ochtend knuffelend met Kia in bed liggen en veel fysiek contact met de meiden maken.

De sfeer veranderde echter drastisch tijdens het ontbijt, toen Robin en Kia te horen kregen dat Noor zou terugkomen en zij moesten vertrekken. Kia vertrok in tranen.

Foto’s op Instagram

Kijkers vroegen zich af wat er tijdens het feestje precies gebeurd was. De deelnemers mogen hier nog niets over zeggen, maar Kia heeft nu foto’s op Instagram geplaatst die mogelijk meer duidelijkheid geven.

De foto’s tonen haar dates met Mike, onder andere op een jetski en op een boerderij. Er zijn ook beelden van een beschonken Mike met Kia en Robin, en een groot glas wijn.

Opvallend is dat Mike op de foto’s reageert met een opmerking: ‘Ohhh 😍 zoo cutee! 12 october ⛓️🔪❤️’. Wat dit betekent, blijft nog onduidelijk. Zullen Mike en Kia elkaar binnenkort weer zien? Je kunt de foto’s zelf bekijken en oordelen.