Connect with us

algemeen

Shima Kaes houdt haar mond niet langer over m*shandeling Johnny de Mol

Recent werd bekend dat Johnny de Mol verdacht wordt van poging tot d00dsl@g, nadat zijn ex Shima Kaes opnieuw @angifte tegen hem deed. Hoewel de r*chtszaak nog moet plaatsvinden, verschijnt er nu een uitgebreid interview met Shima, waarin steeds meer onthullingen over de familie De Mol naar buiten komen.

Shima Kaes doet @angifte in Spanje

Shima Kaes heeft opnieuw @angifte gedaan tegen Johnny de Mol, deze keer bij het Spaanse 0penbaar M1nisterie, nadat de eerdere zaak in Nederland ges*poneerd werd.

Ze beschuld1gt Johnny van m1sh@ndeling en zelfs van een poging tot d00dsl@g. Ondertussen deed John de Mol zelf @angifte tegen Jan Roos en Dennis Schouten, die het nieuws naar buiten hadden gebracht.

Zoals Jan en Dennis voorspelden, won John de rechtszaak. Tot hun verbazing mochten zij geen getuigen oproepen die beweerden te hebben gezien hoe Johnny zijn ex zou hebben gesl@gen en haar hoofd tegen een tafel zou hebben gegooid.

Shima Kaes over m1sh@ndeling: ‘Familie bood me zwijggeld aan’

In een interview vertelt Shima over de m1sh@ndeling en de beschuldiging van poging tot d00dsl@g door Johnny. “Denk je echt dat ik bewust aan een rugbywedstrijd zou meedoen vlak na een zware m1sh@ndeling, alleen om foto’s van mijn verw0ndingen te kunnen tonen?

Gelukkig heeft een goede vriend me toen overtuigd om foto’s van mijn verwondingen te maken.” Shima beweert verder dat de familie De Mol haar zwijggeld heeft aangeboden om haar stil te houden. Ze vertelt dat Els Verberk, de vrouw van John de Mol, haar hulp heeft aangeboden in de vorm van zw1jggeld, zodat ze een nieuw leven ver weg van Nederland kon beginnen. “En dat terwijl mijn verw0ndingen nog niet eens waren genezen. Zij wilden me weg hebben.”

Familie De Mol ontkent beschuld1gingen

Shima zegt dat Els ervoor wilde zorgen dat ze geen bedreiging meer voor Johnny zou vormen. “Ik was zo gekw*tst en beledigd dat ik de telefoon heb opgehangen.” De komende r*chtszaak belooft spannend te worden, en de familie De Mol zal zich naar verwachting actief bemoeien met de uitkomst.

Hoewel Shima w0edend is over wat haar is aangedaan, stelt ze geen wraak te koesteren jegens Johnny. “Hij is het sl@chtoffer van zijn opvoeding. Ondanks alles wat hij mij heeft aangedaan, had ik hem deze nieuwe mediastorm niet gegund.”

De familie De Mol blijft ondertussen volhouden dat de beschuld1gingen onjuist zijn, terwijl de situatie steeds verder escaleert in de aanloop naar de r*chtszaak.