Connect with us

algemeen

Johnny de Mol openhartig over gemis Daniëlle van ’t Schip: ‘Geneest nooit’

Johnny de Mol heeft openhartig gesproken over de moeilijke tijd die hij heeft doorgemaakt na het overlijden van zijn halfzus Daniëlle van ’t Schip. Dit deed hij voor de camera’s van Shownieuws, tijdens de liveshow Iedereen AAN, tegen k@nker.

Daniëlle 0verleed in oktober 2023 op 55-jarige leeftijd aan de gevolgen van k@nker. Ter ere van haar en om aandacht te vragen voor de ziekte, deelt Johnny zijn verhaal tijdens de show die volledig in het teken staat van k@nker.

De presentator zegt dat Daniëlle trots zou zijn op zijn inzet. “Dat ik hier sta om mensen op te roepen om iets te doen tegen k@nker, zou zij fantastisch vinden. Ze is altijd een beetje bij me,” aldus Johnny.

Johnny beschrijft het verl1es van Daniëlle als “een groot gemis”. Hij merkt op dat vooral John van ’t Schip, Daniëlle’s partner, en de kinderen van Daniëlle het zwaar hebben.

“Op een gegeven moment gaat het leven door, maar voor hen blijft dat gat. Mensen zeggen vaak: tijd heelt alle w0nden, maar dit is een wond die nooit zal genezen. Het is een kwestie van hoe je ermee omgaat,” legt hij uit.

Johnny benadrukt dat Daniëlle een blijvende inspiratie voor hem is. “Ik denk dat Daniëlle een drijvende kracht blijft om er iets van te maken en om het positieve licht te verspreiden, zoals zij altijd zou zeggen,” zegt hij.

Johnny beschouwt de sterke band binnen hun familie als een belangrijke steun in deze moeilijke tijden. “We hebben veel aan elkaar, zien elkaar vaak en zijn er voor elkaar. Dat is ook de familie die wij zijn,” voegt hij toe.

Na het 0verlijden van Daniëlle uitte Johnny zijn verdriet op Instagram. Bij een foto van hem en Daniëlle schreef hij: “Omdat jij wist wat liefde was, weten wij het ook!” Hij gebruikte de hashtag ‘spread the love’ en voegde eraan toe: “Rust zacht, lieve zus.”

Het verlies van Daniëlle heeft een grote impact gehad op Johnny en zijn familie. Ondanks de p1jn probeert hij de herinnering aan zijn zus levend te houden door zijn ervaringen en gevoelens te delen. Zijn betrokkenheid bij de campagne tegen k@nker en de liefdevolle herinneringen aan Daniëlle tonen zijn vastberadenheid om het positieve uit een tragische situatie te halen.