Connect with us

algemeen

Malgosia lekt beelden van haar en Peter die afloop B&B Vol Liefde verklappen

Het lijkt erop dat Albert en Malgosia, beide deelnemers van het populaire programma B&B Vol Liefde, nog steeds goed met elkaar kunnen opschieten.

Dit wordt duidelijk uit de recente Instagram-posts van Malgosia, waarin ze een filmpje deelt waarin ze samen met Albert te zien is. In deze video geeft Malgosia Albert een kus op de wang, en de kasteeleigenaar zwaait even naar de camera. Dit beeld roept natuurlijk meteen vragen op: verklapt Malgosia hiermee de afloop van Alberts zoektocht naar liefde?

Malgosia lijkt opnieuw naar Spanje te zijn afgereisd, waar Albert zijn Bed & Breakfast runt. De beelden die ze deelt, suggereren dat hun band nog steeds sterk is. Bovendien postte Malgosia ook een foto waarop ze samen met Joyce, een andere deelneemster van het programma, te zien is.

Dit leidt tot speculaties: betekent dit dat één van hen misschien de liefde bij Albert heeft gevonden? Of gaat het hier om oude beelden van tijdens de opnames van het programma?

Naast haar bezoek aan Albert, heeft Malgosia in B&B Vol Liefde flink de aandacht weten te trekken. Hoewel haar avontuur bij Albert al na enkele dagen eindigde, was haar deelname aan het programma daarmee nog niet voorbij. Samen met haar dochter Nathalie reisde Malgosia door naar een andere kandidaat, Jacob, die in het buurland van Spanje, Portugal, woont.

Jacob, een deelnemer uit het eerste seizoen van B&B Vol Liefde, ontving Malgosia en haar dochter met open armen in zijn Bed & Breakfast in Portugal. Op haar Instagram Stories liet Malgosia zien hoe ze samen met Jacob genoot van een gezellige tijd.

Ze deelden enkele foto’s van hun tijd samen, waarop te zien is dat ze samen aan tafel zitten en genieten van hun favoriete wijn en een maaltijd die ze samen hebben bereid. “B&B Vol Liefde, daar kennen we elkaar van,” zegt Jacob lachend op de achtergrond van één van de video’s.

De vraag die nu blijft hangen is of Malgosia nog steeds op zoek is naar de liefde of dat ze mogelijk iemand heeft gevonden tijdens haar avonturen in Spanje en Portugal.

De interactie met zowel Albert als Jacob doet vermoeden dat haar deelname aan het programma meer heeft opgeleverd dan alleen maar mooie herinneringen. Of er daadwerkelijk sprake is van een romantische connectie tussen haar en één van de mannen, blijft vooralsnog onduidelijk.

Wat wel duidelijk is, is dat Malgosia’s avonturen in B&B Vol Liefde nog lang niet zijn vergeten door de fans van het programma. Haar spontane en openhartige manier van doen, zowel in het programma als op sociale media, zorgt ervoor dat ze een blijvende indruk heeft achtergelaten.

Fans blijven speculeren over de echte reden achter haar recente bezoekjes en hopen binnenkort meer duidelijkheid te krijgen over haar liefdesleven.