Connect with us

algemeen

Jutta Leerdam ziet vanuit Nederland hoe Hawk Tuah-meisje Jake Paul versiert!

Jutta Leerdam, de vriendin van de wereldberoemde Jake Paul, heeft dit weekend weer veel aandacht gekregen. Jake, een 27-jarige influencer, heeft zijn naam opnieuw op de kaart gezet door een indrukwekkende overwinning te behalen in de ring.

Hij stond tegenover Mike Perry, een 32-jarige Amerikaanse professionele mixed martial artist en bare-knuckle-bokser, ook bekend als een UFC-f1ghter. Na zes rondes wist Jake de wedstrijd te winnen, wat hem veel respect heeft opgeleverd van boksliefhebbers.

Er is echter enige kritiek omdat Jake bijna 20 kilo zwaarder weegt dan Mike, wat volgens sommigen een oneerlijk voordeel zou zijn.

De wedstrijd trok veel beroemdheden, waaronder tal van Amerikaanse artiesten en sporters. Helaas kon Jutta Leerdam zelf niet aanwezig zijn om haar vriend te steunen.

Via Instagram zagen haar volgers hoe ze Jake vanuit Nederland aanmoedigde. Na zijn overwinning sprak Jake de woorden: “Love you Joetta!” rechtstreeks naar de camera, wat een hartverwarmend moment was.

Na de spannende strijd was er tijd voor sociale ontmoetingen tussen verschillende sterren. Eén van de nieuwkomers in de beroemdhedenwereld is Hailey Welch, het bekende Hawk Tuah-meisje.

Hailey heeft recentelijk veel bekendheid verworven en reist door Amerika om beroemdheden te ontmoeten. Dit weekend was Jake Paul haar nieuwste ontmoeting.

De fans van Jake Paul hebben zich enthousiast uitgelaten over de interactie tussen Jake en Hailey. Onder de comments op sociale media zijn vele grappen te vinden, zoals: “Jake got the hawk tuah last night!”

Of Jutta ook om deze grappen kan lachen terwijl ze aan de andere kant van de wereld in Nederland zit, blijft onduidelijk. Het lijkt in ieder geval een periode van grote media-aandacht te zijn voor zowel Jake als Jutta, ondanks de afstand die hen tijdelijk scheidt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Haliey Welch (@hay_welch)