Connect with us

algemeen

Dit is hoe Martien Meiland eruitzag toen hij nog niet bekend was: ‘Dit wil heel Nederland zien!’

Martien Meiland werd bij het grote publiek bekend door zijn realityprogramma “Chateau Meiland” dat in 2019 op televisie verscheen. Echter, dit was niet de eerste keer dat Martien en zijn gezin op tv te zien waren.

Al in 2006 deden ze mee aan het TROS-programma “Ik Vertrek,” waarin de kijkers konden zien hoe de familie een bed & breakfast begon in een kasteel in Frankrijk. Maar hoe zag Martien Meiland er vroeger uit voor de camera? Nou, zo dus!

Martien Meiland in zijn vroege televisiejaren

Het is inmiddels alweer zeventien jaar geleden dat Martien Meiland en zijn gezin voor het eerst te zien waren in “Ik Vertrek.”

Martien was toen 46 jaar oud en zijn deelname aan het programma zorgde al voor veel aandacht. Na hun avontuur in Frankrijk werd Martien zelfs uitgenodigd in de show van Paul de Leeuw, waar hij zijn ervaringen deelde. Deze beelden zijn nu extra leuk om terug te kijken, vooral omdat we weten hoe Martien zich later zou ontwikkelen in de televisiewereld.

De opkomst van Chateau Meiland

Na hun Franse avontuur keerde het gezin Meiland terug naar Nederland. In 2018 besloten ze het opnieuw te proberen in Frankrijk.

Ze kwamen in contact met Talpa Network, wat leidde tot de realityserie “Chateau Meiland.” Hierin werden ze op de voet gevolgd terwijl ze hun kasteel opknapten en hun leven in Frankrijk inrichtten. Inmiddels is het gezin weer terug in Nederland en is het achtste seizoen van “Chateau Meiland” op televisie te zien.

Foto’s uit de oude doos

Omdat Martien Meiland inmiddels een bekende Nederlander is, komen er steeds meer details over zijn vroegere leven naar buiten. In april 2020 was Martien te gast bij het SBS6-interviewprogramma “Hoge Bomen” van Jeroen van der Boom.

Tijdens deze show werden veel oude foto’s van een jonge Martien getoond, inclusief een foto waarop hij een snor draagt. Dit zorgde voor hilarische reacties van Martien zelf. “Oh wat vreselijk, die snor,” was zijn reactie toen Jeroen de foto’s liet zien. “Oooh, wat érg!”

Nieuwsgierig geworden?

Martien Meiland heeft een opmerkelijke televisiecarrière doorgemaakt, van zijn eerste verschijning in “Ik Vertrek” tot het geliefde “Chateau Meiland.” Zijn charmante en excentrieke persoonlijkheid heeft hem een vaste plek gegeven in de Nederlandse entertainmentindustrie. Wil je meer zien van Martien in zijn vroege jaren? Bekijk dan hieronder de beelden van hoe Martien Meiland er vroeger uitzag.