Connect with us

algemeen

Kijker B&B Vol Liefde herkennen Malgosia en dat blijkt een oude bekende

Malgosia is ongetwijfeld een opvallende verschijning in de huidige editie van B&B Vol Liefde. Haar unieke uitstraling en charme hebben niet alleen de aandacht van de kijkers getrokken, maar ook Albert aan het lachen gebracht.

Dit laatste was weliswaar een welkome afleiding voor Albert, die na zijn eigen vreemde gedrag met zijn ‘poppetjes’ een beetje in de knoop zat. Malgosia blijkt echter meer te zijn dan een nieuwe deelnemer in het programma. Ze wordt door veel kijkers herkend en blijkt een behoorlijke bekendheid te zijn in haar eigen land.

Malgosia is namelijk een zogenaamde BP – een Bekende Pool. In Polen is ze geen onbekende naam, omdat ze een prominente rol speelt in een populaire realityserie. Ze is te zien in het derde seizoen van Devils Devine, een programma dat een inkijkje biedt in het leven van succesvolle Poolse vrouwen. Malgosia staat hier dus niet alleen op het scherm, maar ook in het middelpunt van de belangstelling in haar thuisland.

Volgens het Poolse tijdschrift Cozatydzien verdeelt ze haar tijd tussen het schilderachtige Zakopane in Polen en Nederland. Er zijn zelfs aanwijzingen dat ze binnenkort ook Spanje aan dit lijstje kan toevoegen, wat zou kunnen betekenen dat Albert mogelijk een rol in haar leven gaat spelen.

Tijdens een recente aflevering van B&B Vol Liefde 2024 liet Malgosia zien dat ze niet alleen maar bezig is met de show. Ze maakte indruk door een speciaal cadeautje voor Albert mee te nemen: een fles Sliwowika, een Pools drankje dat bekend staat om zijn sterke alcoholpercentage van maar liefst 70 procent. Albert keek een beetje wazig naar de fles, wat begrijpelijk is gezien de potentie van dit drankje.

Malgosia noemde het een geschikt middel om ‘op te knappen’, hoewel de kijkers op sociale media, zoals X, niet helemaal overtuigd waren van haar suggestie. Ze waren minder enthousiast over het idee om Albert met zo’n sterke drank te trakteren.

Hoewel Malgosia haar best doet om indruk te maken op Albert, lijkt de kans dat zij de uiteindelijke winnaar van zijn hart wordt klein. Opmerkelijk genoeg werd Albert onlangs gespot met een andere deelneemster van het programma, Joyce. Aangezien de opnames van B&B Vol Liefde al enige tijd geleden zijn afgerond, lijkt het erop dat Albert en Joyce inmiddels een relatie hebben opgebouwd.

Ze werden samen gezien tijdens een gezellige winkeltocht, wat werd vastgelegd door een volger van Reality.FBI. Deze nieuwe ontwikkeling roept de vraag op of Malgosia’s pogingen om Albert voor zich te winnen nog enige kans van slagen hebben, vooral nu hij mogelijk al een andere liefde heeft gevonden.