Connect with us

algemeen

Kijkers Massa is Kassa zijn er zeker van: ‘Ruud staat compleet strak’

De laatste tijd komt Massa is Kassa steeds meer onder druk te staan vanwege de vreemde praktijken van Peter Gillis. Als vakantieparkmagnaat is hij natuurlijk de hoofdpersoon van het hele verhaal.

Echter blijkt Gillis niet iemand te zijn met een smetteloos verleden. De ondernemer heeft talloze beschuld1gingen, aanmaningen en b0etes op zijn naam staan. Deze gaan voornamelijk over het huisvesten van arbeidsmigranten op zijn parken. De laatste weken zijn er echter ook z0rgwekkende ontwikkelingen in een zaak met Nicol Kremers.

De ondernemer zou zijn ex-vriendin tijdens hun relatie meerdere malen mishandeld hebben. Bij een van deze m1shandelingen hebben omstanders de p0litie gebeld, wat heeft geleid tot een aankomende r*chtszaak.

Ook Kremers heeft inmiddels aangegeven a@ngifte te doen voor meerdere m1shandelingen. Kijkers zijn voornamelijk verbaasd dat het programma nog steeds op de televisie blijft ondanks alle beschuld1gingen.

Ondertussen blijven ruim 600.000 mensen trouw kijken naar Massa is Kassa. Deze week was het echter niet Peter, maar zijn zoon Ruud die de show stal. Zoon Ruud wordt wel vaker verdacht van het gebruiken van verb0den middelen. Dit keer is er opnieuw 0phef om zijn gedrag, aangezien zijn ogen bijna uit hun kassen leken te vallen.

In een fragment waarin Ruud chocolaatjes uitdeelt aan wachtende parkbezoekers bij een dichte slagboom, valt zijn gezichtstrekken en ‘kaakschaatsen’ op. Kijkers zien Ruud behoorlijk met zijn gezicht trekken en speculeren over zijn toestand. Dit heeft geleid tot veel discussie onder de kijkers over wat er aan de hand zou kunnen zijn. Het fragment waarin Ruud te zien is, begint op 5:05.

Peter Gillis en zijn familie blijven onderwerp van gesprek in de media. Naast de juridische pr0blemen en beschuldig1ngen van mish@ndeling, blijven ook hun gedragingen in het programma aandacht trekken.

Veel kijkers blijven nieuwsgierig naar wat er achter de schermen gebeurt, ondanks de vele controverse rondom de familie. De combinatie van jurid1sche pr0blemen en opvallend gedrag in de show zorgt ervoor dat Massa is Kassa in het nieuws blijft, en kijkers blijven speculeren over de toekomst van het programma en de familie Gillis.