Connect with us

Actueel

Sportieve Yolanthe Cabau verleidt volgers met spannende video

Yolanthe Cabau laat graag haar atletische kant zien. Ze probeert echter altijd te verrassen met haar video’s en foto’s. Ze doet het weer!

Het lijkt heel goed te werken met CABAU, het sportmerk van Yolanthe Cabau. Ze plaatst elke dag foto’s en video’s van haar eten, kleding en trainingsroutine. Heb je op een gegeven moment alles gezegd, als de juiste persoon? Niet Yolanthe! Hij heeft altijd een video die je gezien moet hebben!

Yolanthe Cabau panty in sportvideo

Onlangs deelde Yolanthe Cabau een sportvideo. Deze video laat zien hoe presentatoren oefenen. De een ligt, de ander zit. Hoe dan ook, deze zweettraining ziet er eenvoudig uit. En het lijkt erop dat Yolanthe zelf ook stiekem worstelt met deze versnelde opleiding. Het lijkt erop dat de actrice met deze oefening echt aan haar buikspieren werkt, aangezien ze deze oefeningen liggend doet. Met een strakke yogabroek en een strakke top is Yolanthe klaar om te gaan zweten. Natuurlijk wil je dit allemaal nabootsen, maar dat is wat de actrice met deze video wilde bereiken, aangezien ze de overgangen bij het dubben uitlegt. Stiekem zijn dit allemaal advertenties voor haar CABAU-app, die ze in de video ook aanbeveelt. Een goed advertentiemedium, zoals een video..

Yolanthe Cabau kiest roze outfit

Onlangs plaatste Yolanthe Cabau een zeer opvallende foto op Instagram. Deze foto toont de actrice die schittert in een geheel roze outfit. Ze zet de foto op Instagram en weet haar volgers te lokken. Onder de foto zette ze alle roze smileys. Yolanthe voelde de roze vibe en besloot zich voor die vibe te kleden! Met alleen een strakke rok en een strak roze shirt, weet de actrice ieders hart voor haar te winnen. Yolanthe voert ook verschillende poses uit. Ten eerste vinden we haar charmant wegkijken van de camera, iets wat niemand beter kan dan onze eigen Yolanthe. Vervolgens laat ze ook een foto zien waar ze op de muur zit, met een verleidelijke blik naar de camera.

Yolanthe Cabau heeft een wilde nacht met ‘Lady Squad’

Yolanthe Cabau deelde onlangs een opvallende foto op Instagram. Deze keer is het niet één foto, maar meerdere foto’s. Dit Instagram-bericht liet zien hoe de actrice en haar prachtige vrienden een avondje uit waren op het altijd mooie Ibiza. Ze noemt haar team “Lady Squad”. Op de foto poseren de dames samen en lijkt iedereen zich klaar te maken voor een avondje uit. Het is aan hen of mannen het aan hen over hebben. Yolanthe pronkte zelf met haar mooiste outfit. Mooie skinny jeans met een witte blouse met een open voorkant. De dames hebben deze meiden echt nodig voor een avondje uit!

Lees verder

Actueel

Zien: Heleen van Royen deelt foto van beestachtige bedpartner

Helen van Royen had een geweldige avond. Maar ze besteedt natuurlijk niet alleen.

Schrijver Helen van Royen had een goede nacht. De mooie vrouw brengt de avond rustig door in haar bed. Soms heb je het echt nodig. In plaats van de hele nacht rond te hangen, dacht Helen aan ontspannen in bed. En ze vindt het geweldig. Ze kon echter niet helemaal alleen zijn en dus sprong het beest bij haar in bed. Letterlijk een beest, want het is de hond van Heleen. En waar het dier normaal gesproken een mand zou hebben om in te slapen, mocht het deze keer bij Helen in bed kruipen. En ja hoor, ze vinden het allebei erg mooi.

Helen ontspant met haar hond in bed

Wie de video heeft gemaakt, is nog onduidelijk. Maar wat duidelijk werd, was dat Helen een zeer comfortabele avond had met haar favoriete viervoeter. En je kunt het zien. Helene had zich nog nooit zo op haar gemak gevoeld. Ook haar trouwe hond lijkt het naar zijn zin te hebben op de lakens. Normaal mag hij waarschijnlijk niet in bed kruipen, dus hij moet dit als een feestje hebben ervaren. Het dier is zachtaardig maar ook erg rustig en gehoorzaam. Helen heeft hem duidelijk heel goed opgevoed. Mooie vrouwen kunnen het ook, het is duidelijk de autoriteit waar we naar luisteren. En dan maakt het niet uit of je een mens of een hond bent.

Tragisch nieuws voor Helen van Royen

Helen is een grote hondenliefhebber. Ze is een ambassadeur voor de bescherming van honden en beseft hoe belangrijk het is om dieren een goed thuis te bieden. We weten al dat Helen een groot hart heeft, maar ze heeft zoveel gegeven aan de arme dieren van deze wereld, wat haar nog empathischer maakt. Helen had onlangs ook hartverscheurend nieuws. Haar Duitse herder is dood. Het dier is vrij oud, maar dit is natuurlijk geen goed nieuws om mee te maken. Gelukkig kan Helen zich nog alle goede herinneringen herinneren die ze met het dier had. Het hielp hem er doorheen.

Helen werkt aan nieuw materiaal

De beste manier om na dergelijk nieuws van gedachten te veranderen, is door aan iets heel anders te beginnen. En dat is wat Helene doet. In haar schrijfkamer richt ze zich op een nieuw project. Wat Helen doet, houdt ze nog even voor zichzelf, maar het belooft een interessante te worden. Helen sluit zich voorlopig nog even op in haar kantoor zodat ze zich optimaal kan concentreren. Verwacht dus in de nabije toekomst minder Helen op tv-shows en shows te zien.

Lees verder

Actueel

Jaimie Vaes: ‘Dat nare mannetje Lil Kleine heeft gewoon mijn zweep meegenomen’

Jaimie Vaes en Jorik Scholten werden gescheiden, maar de verdeling van de nalatenschap droeg bij aan het lijden. Lil Kleine heeft zich zijn diamanten zweep toegeëigend. “Die klootzak. Dat is mijn zweep. Hij pakte gewoon mijn zweep met diamanten. Het is echt duur. »

Het stel ging eerder dit jaar uit elkaar nadat de rapper zijn ex zou hebben mishandeld (plassen). Op internet zijn beelden opgedoken waarop te zien is dat Kleine zijn toenmalige vriendin uit de auto zou slepen en haar hoofd tussen de deur klemde. Vaes heeft een klacht ingediend.

In de tweede aflevering van de realityserie Jaimie: In The Vaes Lane zegt Jamie dat de twee strijden om “die kuttoelage”. Jaimie: “Hij zou hem echt in zijn hol kunnen steken.” Maar volgens Jaimie ging het niet goed met het uitdelen van de materialen. ‘Die gemene jongen heeft net mijn zweep gepakt. Deze klootzak. Dat is mijn zweep. Hij pakte gewoon mijn zweep met diamanten. Het is echt duur. »

Het is nog niet duidelijk waarom de diamant wordt geserveerd. Jaimie Vaes zei dat Lil Kleine meer waardevolle spullen van haar afnam. “Het is pesten. Ik ben de moeder van zijn kind. Zelfs toen je uit elkaar ging, hoopte je op respect en dat is niet gekomen”, zei ze over het gedrag van haar verloofde. Vaes zei ook dat het gedrag van Jorik “verslechtert”. “Maar ik zal niet meer zo gekwetst of behandeld worden.”

Lees verder

Actueel

Heftig: ’Dennis Schouten betrokken bij steekpartij’

Dennis Schouten wordt verdacht van betrokkenheid bij een mesaanval zaterdagavond. Dat meldde Shownieuws zaterdagavond nadat Tubantia melding had gemaakt van het incident met de Glanerbrug in de gemeente Enschedé. De Gossip Talk-presentator zou een van de twee gewonden zijn.

De steekpartij werd veroorzaakt door een ruzie op het gemeentehuis. Het gebouw is geschorst voor onderzoek. Er is een arrestatie verricht door de politie. De regionale krant Tubantia heeft niet aangegeven wie het was.

Op Twitter vertelde Dennis Schouten van Glanerbrug aan een vraag van een volger dat het goed met hem ging. “Ik weet het. Mijn broer wordt momenteel ondervraagd.

De presentator vertelde zaterdagavond aan Shownieuws dat hij naar het ziekenhuis moest, maar zijn verwondingen niet ernstig vond, en dat zijn broer de hele avond bij hem was.

Lees verder
Advertisement

Trending