Connect with us

Actueel

Date-oproep van Gabriëlle uit Lang Leve de Liefde gaat internet over!

In Lang Leve de Liefde kun je opzoek gaan naar de ware liefde die voor jou speciaal wordt uitgekozen door een team specialisten. Je kunt bij het aanmelden voor dit programma precies aangeven waar jij op valt.

Val je op mensen met een specifieke haarkleur of misschien op slankere of wat vollere mensen? Of ben je meer op zoek naar iemand met hele sepcifieke hobby’s of gewoontes. Wanneer een match voor je is gevonden kun je minimaal 24 uur en maximaal 5 dagen met elkaar in een villa verblijven. Op deze manier duurt je date een stuk langer dan 2 uurtjes die je gewoonlijk spendeert tijdens een date in een restaurant of bar. Uit ervaring blijkt alleen dat de programmamakers, als Cupido’s, niet héél vaak raak weten te schieten. Zo is ook de date tussen Gabriëlle en boer Gerwin niet tot een positief einde gebracht. De twee bleken té verschillend.

Gabriëlle uit Lang Leve de Liefde doet oproepje!
Boer Gerwin heeft namelijk een trekker welke met enige regelmaat gebruikt wordt door vrienden wanneer ze getrouwd zijn. De trekker van Gerwin is zijn grote trots en hij kwam er zelf mee naar de villa om hem aan zijn date te laten zien. Echter bleek dat Gabriëlle niet zo geïnteresseerd bleek te zijn in trekkers. Een ritje werd al snel afgeslagen. Gerwin probeerde nog: “Vrienden zijn er mee getrouwd. Zoiets zou jij ook kunnen meemaken als het wat zou zijn.” Gabriëlle al snel: “Nee, ik heb mezelf altijd in een kasteel zien trouwen!” Eindstand, géén match tussen Gerwin en Gabriëlle. Echter goed nieuws voor Gabriëlle, er zijn al bijna 7000 reacties op haar oproep: “Ben jij die sportieve slanke man die net als in Dirty Dancing met mij de dansvloer op wil gaan? Wacht dan niet langer en meld je aan voor een swingende date met mij!” Ken jij de perfecte match:

Lees verder

Actueel

Beelden: Waylon maakt kennis met liters en liters bier tijdens optreden!

Juicechannel meldt dat Waylon gisteravond veel bier heeft gedronken tijdens een optreden. Via verschillende sapkanalen worden foto’s van de zangeres op het podium gedeeld, waarbij veel bier wordt gegooid. Juicechannel meldt: “Een aantal volgers was gisteren aanwezig bij Muziekfeest op het Pleon en Willem had eindelijk een optreden met Jan Smit.

Velen vluchtten toen en anderen gooiden bier naar Willem. Bibi heeft hem misschien snel vergeven, maar Nederland niet. ” Volger: “Haha. Nou, dat kan ik je nu vertellen. Zaterdag gaat hij een koude douche nemen. Want hij gaat bij ons spelen op het festival. En wij Hoogeveners kotsen op die mensen. Ook is er nieuws over de toekomst met Bibi.

Waylon werd tijdens de show bestookt met een pint bier!

Vorige week werd bekend dat Bibi Breijman, de vriendin van de zangeres, een ander huis in Den Haag heeft gekocht. Volgens Weekly Story is het waarschijnlijk dat de twee uit elkaar gaan vanwege het liefdesverhaal van de zangeres tijdens Bibi’s zwangerschap. Juicechannel kan echter melden: “Bibi Breijman heeft onlangs een huis voor zichzelf gekocht in Den Haag.

Volgens een bron die we gisteren spraken, overwegen Willem en Bibi samen naar een ander huis in Den Haag te verhuizen. Bibi wilde terug naar de stad en Willem had op dit moment natuurlijk niets te wensen. Voor alle duidelijkheid, Juicechannel meldt: “Ze hebben dus geen plannen om naar Bibi te verhuizen. Maar samen gingen ze op zoek naar een ander huis. Een makelaar aangesloten!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

Lees verder

Actueel

Yolanthe Cabau met nieuwe vriend op vliegveld gespot

Er gaan al een tijdje geruchten over een mogelijke romance tussen Yolanthe Cabau en Lentini Eersteling. Het is niet bekend of de twee daadwerkelijk samen zijn. Ze werden echter samen gespot op een luchthaven in Portugal.

RTL Boulevard ontdekte Yolanthe en Lentini, zoon van Cabau zoon van Xess Xava, in Portugal.

Relatie status

De twee zijn de laatste tijd steeds meer met elkaar in verband gebracht. Zo zijn Yolanthe en zakenman Lentini intiem gespot. Wel maakte de actrice onlangs bekend single te zijn.

Negeren

Tijdens haar gesprek met Grazia ontkende Yolanthe romantisch betrokken te zijn. “Ik ben single en geniet met volle teugen van het leven. In deze periode was ik een alleenstaande moeder, maar een gelukkige alleenstaande moeder met een gelukkig kind.

Lees verder

Actueel

Familie Hazes is helemaal blut: Rachel en André Hazes in financiële problemen!

André Hazes herrees met zijn moeder. Rachel moest haar appartement in Spanje opgeven vanwege de huidige financiële problemen. Yvonne Coldeweijer meldde vorige week: “André en zijn neven zijn niet naar Marbella maar naar Barcelona gegaan. Rachel heeft haar appartement daar opgezegd. Momenteel hebben zij en Dré een mager inkomen en moet Rachel meer sparen. Vaarwel Barca appartement. Zangers zijn geen zangers meer. Er is een sabbatical ingevoerd die in ieder geval tot 2023 duurt, dus er zal lange tijd geen inkomen zijn, na corona dus. Natuurlijk zijn er andere manieren om geld te verdienen. Bijvoorbeeld door een paar documentaires te maken. Vorig jaar begon de zangeres met het maken van opnames. Interessant hieraan is dat het veelbesproken moment met Sarah van Soelen hier ook aan de orde komt.

Rachel en André Hazes in financiële problemen!

Plus, er komt ook een documentaire op de planning die Andre en Monique zullen volgen, met de bruiloft en al. Volgens verschillende bronnen heeft Monique het echter allemaal verpest met Andre. Andre zal Monique ervan verdenken de fotograaf in de VS een fooi te geven om stiekem foto’s te maken. Deze documentaire gaat dan ook niet door. Iets dat in potentie 250.000 euro zou kunnen opleveren, zoals de documentaire waarin Sarah van Soelen verscheen.

Er zijn echter ook serieuze problemen met deze documentaire. Sarah en haar familie hebben laten weten absoluut niet in de documentaire te willen verschijnen. Nu hebben ze geprobeerd om volledig te bezuinigen, waardoor een nogal saaie documentaire veel minder waard is. Het is afwachten of hier nog 250.000 euro voor betaald gaat worden. Dat zou de financiële problemen verklaren. En hier:

Lees verder
Advertisement

Trending