Connect with us

Actueel

Zien: Verleidelijke Heleen van Royen slaat weer toe met toiletselfie!

Wie Heleen van Royen een beetje kent, weet dat ze haar camera graag op zichzelf richt, bij voorkeur in de spiegel. Deze uit de hand gelopen hobby levert weer een intieme foto op…

Heleen van Royen schrijft boeken, maar maakt ook regelmatig een selfie in de spiegel. Haar fans lijken deze foto’s erg te kunnen waarderen. Ook bij Vandaag Inside liet ze onlangs nog één van haar meest beruchte spiegelselfies zien. Dit gesprek heeft haar hobby mogelijk weer aangewakkerd, aangezien Heleen ook nu weer heeft toegeslagen tijdens een recent toiletbezoek!

Heleen van Royen maakt weer foto in spiegel
Onlangs leek het Heleen dus een goed idee om opnieuw een toiletselfie te plaatsen. Wat het nut van deze selfies is, is voor iedereen nog een raadsel. Het lijkt bijna een soort verslaving van Heleen te zijn: “A toiletselfie a day keeps the doctor away“, grapt de schrijfster. Hiermee hint ze dus ook, dat dit waarschijnlijk niet de laatste is die we gaan zien van de schrijfster. Met een uitdagende blik kijkt Heleen de camera in, terwijl ze net van het kleinste kamertje afkomt. Het mannelijke publiek lijkt dit soort foto’s in ieder geval erg te kunnen waarderen; “Wauw”, “Hangt er vanaf wat je daar nog meer doet”, “Mooie vrouw die er goed uit ziet op deze mooie foto”. Heleen lijkt de positieve reacties met open armen te ontvangen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Heleen van Royen draait het weekend in
Heleen van Royen deelde onlangs een opvallend kiekje via Instagram. Op deze foto was te zien hoe de romanschrijfster op een hobbelpaard zat, in een draaimolen. Wat duidelijk te zien is, is dat Heleen het stiekem heel erg naar d’r zin heeft. Ze voelt zich echt weer een kind. Met twee handen in de lucht poseert de schrijfster naar de camera. “We draaien lekker het weekeinde in! Geniet ervan! xoxo”. Al draaiend springt Heleen dus het weekend in. En ook hier, heeft Heleen te maken met vieze gluiperds in de reacties; “Mooie vrouw die op het paard zit van de draaimolen in deze foto“, “Jij ook schoonheid“. Toch lijken er ook nog mannen met humor te reageren onder de foto van Heleen; “Arm paardje“. Het paardje lijkt het inderdaad wat minder naar z’n zin te hebben, maar Heleen wel, en daar draait het om.

Lees verder

Actueel

Zien: Heleen van Royen deelt foto van beestachtige bedpartner

Helen van Royen had een geweldige avond. Maar ze besteedt natuurlijk niet alleen.

Schrijver Helen van Royen had een goede nacht. De mooie vrouw brengt de avond rustig door in haar bed. Soms heb je het echt nodig. In plaats van de hele nacht rond te hangen, dacht Helen aan ontspannen in bed. En ze vindt het geweldig. Ze kon echter niet helemaal alleen zijn en dus sprong het beest bij haar in bed. Letterlijk een beest, want het is de hond van Heleen. En waar het dier normaal gesproken een mand zou hebben om in te slapen, mocht het deze keer bij Helen in bed kruipen. En ja hoor, ze vinden het allebei erg mooi.

Helen ontspant met haar hond in bed

Wie de video heeft gemaakt, is nog onduidelijk. Maar wat duidelijk werd, was dat Helen een zeer comfortabele avond had met haar favoriete viervoeter. En je kunt het zien. Helene had zich nog nooit zo op haar gemak gevoeld. Ook haar trouwe hond lijkt het naar zijn zin te hebben op de lakens. Normaal mag hij waarschijnlijk niet in bed kruipen, dus hij moet dit als een feestje hebben ervaren. Het dier is zachtaardig maar ook erg rustig en gehoorzaam. Helen heeft hem duidelijk heel goed opgevoed. Mooie vrouwen kunnen het ook, het is duidelijk de autoriteit waar we naar luisteren. En dan maakt het niet uit of je een mens of een hond bent.

Tragisch nieuws voor Helen van Royen

Helen is een grote hondenliefhebber. Ze is een ambassadeur voor de bescherming van honden en beseft hoe belangrijk het is om dieren een goed thuis te bieden. We weten al dat Helen een groot hart heeft, maar ze heeft zoveel gegeven aan de arme dieren van deze wereld, wat haar nog empathischer maakt. Helen had onlangs ook hartverscheurend nieuws. Haar Duitse herder is dood. Het dier is vrij oud, maar dit is natuurlijk geen goed nieuws om mee te maken. Gelukkig kan Helen zich nog alle goede herinneringen herinneren die ze met het dier had. Het hielp hem er doorheen.

Helen werkt aan nieuw materiaal

De beste manier om na dergelijk nieuws van gedachten te veranderen, is door aan iets heel anders te beginnen. En dat is wat Helene doet. In haar schrijfkamer richt ze zich op een nieuw project. Wat Helen doet, houdt ze nog even voor zichzelf, maar het belooft een interessante te worden. Helen sluit zich voorlopig nog even op in haar kantoor zodat ze zich optimaal kan concentreren. Verwacht dus in de nabije toekomst minder Helen op tv-shows en shows te zien.

Lees verder

Actueel

Jaimie Vaes: ‘Dat nare mannetje Lil Kleine heeft gewoon mijn zweep meegenomen’

Jaimie Vaes en Jorik Scholten werden gescheiden, maar de verdeling van de nalatenschap droeg bij aan het lijden. Lil Kleine heeft zich zijn diamanten zweep toegeëigend. “Die klootzak. Dat is mijn zweep. Hij pakte gewoon mijn zweep met diamanten. Het is echt duur. »

Het stel ging eerder dit jaar uit elkaar nadat de rapper zijn ex zou hebben mishandeld (plassen). Op internet zijn beelden opgedoken waarop te zien is dat Kleine zijn toenmalige vriendin uit de auto zou slepen en haar hoofd tussen de deur klemde. Vaes heeft een klacht ingediend.

In de tweede aflevering van de realityserie Jaimie: In The Vaes Lane zegt Jamie dat de twee strijden om “die kuttoelage”. Jaimie: “Hij zou hem echt in zijn hol kunnen steken.” Maar volgens Jaimie ging het niet goed met het uitdelen van de materialen. ‘Die gemene jongen heeft net mijn zweep gepakt. Deze klootzak. Dat is mijn zweep. Hij pakte gewoon mijn zweep met diamanten. Het is echt duur. »

Het is nog niet duidelijk waarom de diamant wordt geserveerd. Jaimie Vaes zei dat Lil Kleine meer waardevolle spullen van haar afnam. “Het is pesten. Ik ben de moeder van zijn kind. Zelfs toen je uit elkaar ging, hoopte je op respect en dat is niet gekomen”, zei ze over het gedrag van haar verloofde. Vaes zei ook dat het gedrag van Jorik “verslechtert”. “Maar ik zal niet meer zo gekwetst of behandeld worden.”

Lees verder

Actueel

Heftig: ’Dennis Schouten betrokken bij steekpartij’

Dennis Schouten wordt verdacht van betrokkenheid bij een mesaanval zaterdagavond. Dat meldde Shownieuws zaterdagavond nadat Tubantia melding had gemaakt van het incident met de Glanerbrug in de gemeente Enschedé. De Gossip Talk-presentator zou een van de twee gewonden zijn.

De steekpartij werd veroorzaakt door een ruzie op het gemeentehuis. Het gebouw is geschorst voor onderzoek. Er is een arrestatie verricht door de politie. De regionale krant Tubantia heeft niet aangegeven wie het was.

Op Twitter vertelde Dennis Schouten van Glanerbrug aan een vraag van een volger dat het goed met hem ging. “Ik weet het. Mijn broer wordt momenteel ondervraagd.

De presentator vertelde zaterdagavond aan Shownieuws dat hij naar het ziekenhuis moest, maar zijn verwondingen niet ernstig vond, en dat zijn broer de hele avond bij hem was.

Lees verder
Advertisement

Trending