Connect with us

Actueel

Wow: Zingende Emma Heesters betovert haar volgers met luchtig topje

Emma Heesters weet normaal gesproken met haar stem al iedereen te betoveren, maar haar topje is daar nog beter in.

Zangeres Emma Heesters is een van de mooiste verschijningen van het land. Daar is geen twijfel meer over mogelijk. Het is een van de redenen dat er elke keer zoveel mensen naar haar concerten gaan. Er is een horde aan fans dat graag Emma een beetje ritmisch heen en weer ziet bewegen. En dat ze er dan ook nog eens een beetje mooi bij kan zingen, dat is natuurlijk alleen maar mooi meegenomen. Emma weet normaal gesproken met haar zwoele stem haar volgers al enorm te betoveren, maar met haar spannende outfits komt ze ook een heel eind. Bijvoorbeeld met dit luchtige topje, dat maar weinig aan de verbeelding over laat.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Gescheurde kleding is helemaal in
Hoe minder kleding er daadwerkelijk in je kleding zit, des te mooier wordt het gevonden. Dat lijkt een beetje de cultuur te zijn op dit moment. En Emma Heesters sluit zich daar volledig bij aan. Dus wanneer ze een topje uit moet kiezen voor een concert of een evenement, dan neemt ze het liefste een luchtig exemplaar, waar er maar weinig aan de verbeelding wordt over gelaten. Emma heeft in haar paarse topje nogal een spannende look aangemeten. Er zijn maar weinig zangeressen die zo vol zelfvertrouwen een pakje kunnen dragen als dit. Emma haar fans zijn, zoals je misschien kan begrijpen, helemaal blij met de outfit vol gaten.

Emma heeft wel vaker behoefte aan weinig kleding
Dat Emma een prachtig lichaam heeft, dat trekt niemand in twijfel. Maar dat haar lichaam er zo mooi uit ziet zonder al te veel kleren, dat blijft toch elke keer weer een beetje een blije verrassing. En daarom is iedereen gelijk zo gelukkig als Emma weer een nieuwe foto online heeft gezet. Zelf houdt ze er ook niet van, te veel kleren dragen. Zo had ze laatste helemaal geen zin in het dragen van een broek. Dus dat deed ze dan ook niet. Het leverde een leuke foto op, en het gaf Emma weer een mooi moment om even wat complimenten te incasseren.

Ook op het podium is Emma niet de braafste
Emma hoef je zeker niet te omschrijven als ‘het braafste meisje van de klas’. Ze heeft misschien wel een lief koppie en heeft van vroeger nog een klein beetje de reputatie van onschuldig meisje, maar eigenlijk is Emma een wilde dame. Van haar outfits tot haar gedrag, Emma is vrij anders dan mensen in eerste instantie verwachten. Zo draagt ze het liefste uitdagende setjes onder haar kleding en zelfs op het podium hoeft Emma niet al die warme lagen kleren te dragen. Ze presteert het beste als ze in zo min mogelijk lagen stof voor de zaal staat. Dan is Emma zelf het meest blij.

Lees verder

Actueel

Beelden: Waylon maakt kennis met liters en liters bier tijdens optreden!

Juicechannel meldt dat Waylon gisteravond veel bier heeft gedronken tijdens een optreden. Via verschillende sapkanalen worden foto’s van de zangeres op het podium gedeeld, waarbij veel bier wordt gegooid. Juicechannel meldt: “Een aantal volgers was gisteren aanwezig bij Muziekfeest op het Pleon en Willem had eindelijk een optreden met Jan Smit.

Velen vluchtten toen en anderen gooiden bier naar Willem. Bibi heeft hem misschien snel vergeven, maar Nederland niet. ” Volger: “Haha. Nou, dat kan ik je nu vertellen. Zaterdag gaat hij een koude douche nemen. Want hij gaat bij ons spelen op het festival. En wij Hoogeveners kotsen op die mensen. Ook is er nieuws over de toekomst met Bibi.

Waylon werd tijdens de show bestookt met een pint bier!

Vorige week werd bekend dat Bibi Breijman, de vriendin van de zangeres, een ander huis in Den Haag heeft gekocht. Volgens Weekly Story is het waarschijnlijk dat de twee uit elkaar gaan vanwege het liefdesverhaal van de zangeres tijdens Bibi’s zwangerschap. Juicechannel kan echter melden: “Bibi Breijman heeft onlangs een huis voor zichzelf gekocht in Den Haag.

Volgens een bron die we gisteren spraken, overwegen Willem en Bibi samen naar een ander huis in Den Haag te verhuizen. Bibi wilde terug naar de stad en Willem had op dit moment natuurlijk niets te wensen. Voor alle duidelijkheid, Juicechannel meldt: “Ze hebben dus geen plannen om naar Bibi te verhuizen. Maar samen gingen ze op zoek naar een ander huis. Een makelaar aangesloten!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

Lees verder

Actueel

Yolanthe Cabau met nieuwe vriend op vliegveld gespot

Er gaan al een tijdje geruchten over een mogelijke romance tussen Yolanthe Cabau en Lentini Eersteling. Het is niet bekend of de twee daadwerkelijk samen zijn. Ze werden echter samen gespot op een luchthaven in Portugal.

RTL Boulevard ontdekte Yolanthe en Lentini, zoon van Cabau zoon van Xess Xava, in Portugal.

Relatie status

De twee zijn de laatste tijd steeds meer met elkaar in verband gebracht. Zo zijn Yolanthe en zakenman Lentini intiem gespot. Wel maakte de actrice onlangs bekend single te zijn.

Negeren

Tijdens haar gesprek met Grazia ontkende Yolanthe romantisch betrokken te zijn. “Ik ben single en geniet met volle teugen van het leven. In deze periode was ik een alleenstaande moeder, maar een gelukkige alleenstaande moeder met een gelukkig kind.

Lees verder

Actueel

Familie Hazes is helemaal blut: Rachel en André Hazes in financiële problemen!

André Hazes herrees met zijn moeder. Rachel moest haar appartement in Spanje opgeven vanwege de huidige financiële problemen. Yvonne Coldeweijer meldde vorige week: “André en zijn neven zijn niet naar Marbella maar naar Barcelona gegaan. Rachel heeft haar appartement daar opgezegd. Momenteel hebben zij en Dré een mager inkomen en moet Rachel meer sparen. Vaarwel Barca appartement. Zangers zijn geen zangers meer. Er is een sabbatical ingevoerd die in ieder geval tot 2023 duurt, dus er zal lange tijd geen inkomen zijn, na corona dus. Natuurlijk zijn er andere manieren om geld te verdienen. Bijvoorbeeld door een paar documentaires te maken. Vorig jaar begon de zangeres met het maken van opnames. Interessant hieraan is dat het veelbesproken moment met Sarah van Soelen hier ook aan de orde komt.

Rachel en André Hazes in financiële problemen!

Plus, er komt ook een documentaire op de planning die Andre en Monique zullen volgen, met de bruiloft en al. Volgens verschillende bronnen heeft Monique het echter allemaal verpest met Andre. Andre zal Monique ervan verdenken de fotograaf in de VS een fooi te geven om stiekem foto’s te maken. Deze documentaire gaat dan ook niet door. Iets dat in potentie 250.000 euro zou kunnen opleveren, zoals de documentaire waarin Sarah van Soelen verscheen.

Er zijn echter ook serieuze problemen met deze documentaire. Sarah en haar familie hebben laten weten absoluut niet in de documentaire te willen verschijnen. Nu hebben ze geprobeerd om volledig te bezuinigen, waardoor een nogal saaie documentaire veel minder waard is. Het is afwachten of hier nog 250.000 euro voor betaald gaat worden. Dat zou de financiële problemen verklaren. En hier:

Lees verder
Advertisement

Trending