Connect with us

Actueel

Verdrietig nieuws: Nederland neemt afscheid van Rob de Nijs (80)

Over 22 juni treedt Rob de Nijs voor de allerlaatste keer op. De 80-jarige zanger moet vanwege de ziekte van Parkinson noodgedwongen afscheid nemen van de bühne. Niet meer optreden betekent voor Rob de Nijs ook dat er geen geld meer binnenkomt. En dat zou, op zijn oude dag en lijdend aan de ziekte van Parkinson, ook een financieel moeilijke tijd voor de zanger kunnen inluiden. Ondanks zijn 45 albums, 100 singles en dertig gouden en platina platen, beschikt Rob de Nijs over maar weinig financiële reserves. ‘Als ik er morgen mee stop, dan ben ik de dag erna blut,’ zei hij al eerder.

Midden mei werd bekend dat het afscheidsconcert van De Nijs is verplaatst naar 22 juni. De show, die gepland stond voor 10 april in de Ziggo Dome, werd uitgesteld omdat De Nijs in het ziekenhuis lag met corona en daarvan moest herstellen. Die dag zal met 14.000 bezoekers de kassa nog een keer flink rinkelen voor de zanger. Geld dat hij hard nodig heeft, want ondanks zijn 45 albums, 100 singles en dertig gouden en platina platen, is De Nijs zeker geen miljonair. Rob is er ook altijd eerlijk over geweest dat hij nooit een echte spaarder is geweest.

‘Ik heb het natuurlijk ook aan mezelf te wijten, vertelde hij eerder aan Trouw. ‘Ik heb me nooit veel ontzegd. Ik was dol op mooie kleren en kocht wat ik wilde van grote ontwerpers, ik heb altijd een zwak gehad voor motoren en als ik ergens voor ging, ging ik er helemaal voor. Ik keek ook op geen geld om op vakantie te gaan. Daar draai ik nu voor op. Maar het is niet anders. Die theatertournee was welkom geweest.’ Een toumee die Rob destijds vanwege corona moest annuleren, waardoor er veel geld verloren ging.

Ook in 2017 sprak Rob openlijk over zijn lastige financiële situatie. ‘Als ik er morgen mee stop, dan ben ik de dag erna blut,’ bekende hij in het Vlaamse tv-programma Buurman, wat doet u nu? ‘Heb ik een gat in mijn hand? Niet meer. Ik heb maar op één moment in mijn leven ongeveer één miljoen op mijn rekening gehad. Maar toen kwam de fiscus voorbij, en had ik dat niet meer. Wat ik aan belastingen al heb betaald in mijn leven: dat loopt in de miljoenen. Maar het systeem is nu eenmaal zo, en dat is oké. Ik hoop dat het geld goed wordt besteed.’

Nadat Rob de Nijs op 22 juni zijn afscheidsconcert ’t is mooi geweest’ in het Ziggo Dome in Amsterdam heeft gegeven zal hij zich terugtrekken in zijn huis in Bennekom ,dat Rob en zijn vrouw Henriette kochten voor 675.000 euro. Maar ook op dit huis rust een flinke hypotheek van 562.500 euro.

Onduidelijk is wat nu het vermogen van de zanger is. Bij de Kamer van Koophandel zijn er voor zijn bedrijf Pur Sang geen jaarrekeningen gedeponeerd. Wat misschien nog wel geld in het laatje brengt zijn de albums van Rob de Nijs die opnieuw verschijnen als Expanded Editions. Tot en met 11 november zullen elke vrijdag een of twee albums, met extra en nieuwe content, op de digitale platforms verschijnen.

Lees verder

Actueel

Zien: Heleen van Royen deelt foto van beestachtige bedpartner

Helen van Royen had een geweldige avond. Maar ze besteedt natuurlijk niet alleen.

Schrijver Helen van Royen had een goede nacht. De mooie vrouw brengt de avond rustig door in haar bed. Soms heb je het echt nodig. In plaats van de hele nacht rond te hangen, dacht Helen aan ontspannen in bed. En ze vindt het geweldig. Ze kon echter niet helemaal alleen zijn en dus sprong het beest bij haar in bed. Letterlijk een beest, want het is de hond van Heleen. En waar het dier normaal gesproken een mand zou hebben om in te slapen, mocht het deze keer bij Helen in bed kruipen. En ja hoor, ze vinden het allebei erg mooi.

Helen ontspant met haar hond in bed

Wie de video heeft gemaakt, is nog onduidelijk. Maar wat duidelijk werd, was dat Helen een zeer comfortabele avond had met haar favoriete viervoeter. En je kunt het zien. Helene had zich nog nooit zo op haar gemak gevoeld. Ook haar trouwe hond lijkt het naar zijn zin te hebben op de lakens. Normaal mag hij waarschijnlijk niet in bed kruipen, dus hij moet dit als een feestje hebben ervaren. Het dier is zachtaardig maar ook erg rustig en gehoorzaam. Helen heeft hem duidelijk heel goed opgevoed. Mooie vrouwen kunnen het ook, het is duidelijk de autoriteit waar we naar luisteren. En dan maakt het niet uit of je een mens of een hond bent.

Tragisch nieuws voor Helen van Royen

Helen is een grote hondenliefhebber. Ze is een ambassadeur voor de bescherming van honden en beseft hoe belangrijk het is om dieren een goed thuis te bieden. We weten al dat Helen een groot hart heeft, maar ze heeft zoveel gegeven aan de arme dieren van deze wereld, wat haar nog empathischer maakt. Helen had onlangs ook hartverscheurend nieuws. Haar Duitse herder is dood. Het dier is vrij oud, maar dit is natuurlijk geen goed nieuws om mee te maken. Gelukkig kan Helen zich nog alle goede herinneringen herinneren die ze met het dier had. Het hielp hem er doorheen.

Helen werkt aan nieuw materiaal

De beste manier om na dergelijk nieuws van gedachten te veranderen, is door aan iets heel anders te beginnen. En dat is wat Helene doet. In haar schrijfkamer richt ze zich op een nieuw project. Wat Helen doet, houdt ze nog even voor zichzelf, maar het belooft een interessante te worden. Helen sluit zich voorlopig nog even op in haar kantoor zodat ze zich optimaal kan concentreren. Verwacht dus in de nabije toekomst minder Helen op tv-shows en shows te zien.

Lees verder

Actueel

Jaimie Vaes: ‘Dat nare mannetje Lil Kleine heeft gewoon mijn zweep meegenomen’

Jaimie Vaes en Jorik Scholten werden gescheiden, maar de verdeling van de nalatenschap droeg bij aan het lijden. Lil Kleine heeft zich zijn diamanten zweep toegeëigend. “Die klootzak. Dat is mijn zweep. Hij pakte gewoon mijn zweep met diamanten. Het is echt duur. »

Het stel ging eerder dit jaar uit elkaar nadat de rapper zijn ex zou hebben mishandeld (plassen). Op internet zijn beelden opgedoken waarop te zien is dat Kleine zijn toenmalige vriendin uit de auto zou slepen en haar hoofd tussen de deur klemde. Vaes heeft een klacht ingediend.

In de tweede aflevering van de realityserie Jaimie: In The Vaes Lane zegt Jamie dat de twee strijden om “die kuttoelage”. Jaimie: “Hij zou hem echt in zijn hol kunnen steken.” Maar volgens Jaimie ging het niet goed met het uitdelen van de materialen. ‘Die gemene jongen heeft net mijn zweep gepakt. Deze klootzak. Dat is mijn zweep. Hij pakte gewoon mijn zweep met diamanten. Het is echt duur. »

Het is nog niet duidelijk waarom de diamant wordt geserveerd. Jaimie Vaes zei dat Lil Kleine meer waardevolle spullen van haar afnam. “Het is pesten. Ik ben de moeder van zijn kind. Zelfs toen je uit elkaar ging, hoopte je op respect en dat is niet gekomen”, zei ze over het gedrag van haar verloofde. Vaes zei ook dat het gedrag van Jorik “verslechtert”. “Maar ik zal niet meer zo gekwetst of behandeld worden.”

Lees verder

Actueel

Heftig: ’Dennis Schouten betrokken bij steekpartij’

Dennis Schouten wordt verdacht van betrokkenheid bij een mesaanval zaterdagavond. Dat meldde Shownieuws zaterdagavond nadat Tubantia melding had gemaakt van het incident met de Glanerbrug in de gemeente Enschedé. De Gossip Talk-presentator zou een van de twee gewonden zijn.

De steekpartij werd veroorzaakt door een ruzie op het gemeentehuis. Het gebouw is geschorst voor onderzoek. Er is een arrestatie verricht door de politie. De regionale krant Tubantia heeft niet aangegeven wie het was.

Op Twitter vertelde Dennis Schouten van Glanerbrug aan een vraag van een volger dat het goed met hem ging. “Ik weet het. Mijn broer wordt momenteel ondervraagd.

De presentator vertelde zaterdagavond aan Shownieuws dat hij naar het ziekenhuis moest, maar zijn verwondingen niet ernstig vond, en dat zijn broer de hele avond bij hem was.

Lees verder
Advertisement

Trending